Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nečiní dobře Andrej, nečiní. Zase to bude volba Národní fronty proti Babišovi. A co bylo prvním výsledkem? Fiala.

    Fujtajksl.

    A nedá pokoj Babiš a nedá. 

    Bude jiný výlupek, jako ten ukrajinský premiér. 

    Obě komory Parlamentu mají, prezidenta budou mít. Doba temna může začít. 

  • KIMCID

    Přeji národu rozstřel dvou komunistů. Protože 33 let od sametu, větší absurditu nevymyslíš 

    • No - větší absurdita je, že kandiduje trestně stíhaný, bývalý agent StB...

    • V Československu bylo 1 milion 800 000 komunistů. Takže co byste chtěl volit? Nějaké mlíčňáky se skořápkou na zadku?

      Mimochodem. Za Babiše jsem jako důchodce dostal podle jeho zákonů pětkrát přidáno 1000 Kč k důchodu. Tato pravicová vláda vás okrade ve prospěch podnikatelů a vy jim budete líbat ruce?

      •   Jo...?  5 x 1000 od kobliháře...?

        Za jak dlouho...?

        Jen tak pro zajímavost - valorizace důchodu je ze zákona...


        • Ty zákony musí někdo přijmout. Tohle bych panu Babišovi nezazlíval.  

          Ukrajinci nám ukážou, jak zacházet s důchodci. Ale rozumím tomu, co píše pan Terminátor. Kdo by si stěžoval, když přidávají. Jiní také přidávají, ale východně od nás. Kapku mimo. 

          • No - nenavrhoval a neschvaloval je koblihář sám...

  • Žádná výhra..tento člověk vždy dělal pouze rozhodnutí, která vyhovovala pouze jeho podnikání. Pro záchranu sama sebe dokáže obrátit a jednat v neprospěch této země. Např. kauza Vrbětice....

    • mun.go

      ... obrátit a jednat v neprospěch této země ... myslíte Fialu?

      • To je přeci jasné. Proč to kladete jako dotaz? 

      • Ne Babiše , a to má s Fíkem společné

    • Diwa

      To máte úplně jedno !  Každý z těchto kandidátů má máslo na hlavě a u ministrů tuplem ! Dnes si prostě nevyberete, republika je stejně prodaná, všichni mají milionové zisky a budoucnost republiky nezajímá nikoho ! Pokud to schrneme, je to ůplně jedno kdo na hradě a ve vládě bude, stejně si je lidi zvolí........

  • josef.chmela

    To je dobře. Jeden z mála volitelných kandidátů.

    Teď však začne ta pravá mediální masáž - všichni proti Babišovi.

    • Brečíš tady dobře, ale kdyby neměl strach, tak by nekandidoval, "převedl" majetky a hned by musel zmiznout s "Moničke", aby na něj nemohly dosáhnout naše soudy.

      • josef.chmela

        Já brečím, ty tady plácáš pouze hlouposti.

  • Slovo Babiš působí spolehlivě na všechny ty slušné a kultivované osoby, co sami sebe tak titulují. Hned je diskuse zajištěná.

    Ono to znamená, že se ho mnoho lidí bojí a mnoho mu fandí. 

    Tak nevím, co je horší. 

  • No, zvolte si, stádo ovcí, konfidenta StB Bureśe za představitele své země. To bude opravdu to pravé. Pak se nedivte, že civilisovaný svět nebere  obyvatele bývalých Zemí Koruny České za Evropany.

    Holt, ovce jsou stále ovce.

    • Diwa

      Co nám je do evropy ? Podívej se co dnes celá EU s evropu udělala ! Jestli bude na hradě Bureš nebo další kouzelník, to asi růstu téhle republiky moc nepomůže. Podstatný je koho máme ve vládě.......Bureš je opozice a podívej se, jak snámi tato vláda točí ! Ono to bohužel není o Burešovi, ale evidentně o někom jiném ! Jestli bude Bureš presidentem nebo tam bude někdo jiný, je úúúúúplně jedno, tady dole bude VŽDYCKY chleba o dvou kůrkách a celá EU nám tak může políbit zadnici !!!

    • Ty volit nepůjdeš...?

      Právě ti, kteří nechodí k volbám pak nejvíc nadávají...

      ...civilizovaný...

      • Samozřejmě půjdu volit. to považuji za svou občanskou povinnost a za samozřejmost. Bohužel ne vždy je výběr mezi dobrem a zlem, někdy je nutno volit mezi zlem větším a menším.

        "civilizovaný" x "civilisovaný"... Já jsem se ve škole učil psát takováto slova se "s", i když se tam vyslovuje "z". Za mých školních let nebyl pravopis tolik "vulgarizovaný", jako je tomu dnes.

        • Povinnost to bude, až bude z koho vybírat. Nikdo nás nenutí volit velké, ani menší zlo. Volit je potřeba žádné zlo. 

        • S tím výběrem naprosto souhlasím...

          Ale považuji za " tragédii" , že volič se musí rozhodnout mezi menším a větším zlem...

          Vulgarizovaný pravopis...?😉

          • Je to tak. 

    • Jsme Slované co si ten Civilizovaný svět o nás myslí je nám fuk.At si zametou před svým prahem a nese .ou se do nás. Sami mají máslo na hlavě ,od 16. Století až do teď ..

      • To byla právě ta osudová chyba v 19.století, kdy naši předkové tvrdili, že jsme "Slované" vycházeje z českého jazyka. kterým mluví značná část obyvatel (celá třetina německy mluvících obyvatel ČSR byla po válce "odsunuta" na západ).

        Ve Švýcarsku se mluví německy, francouzsky, italsky a rétorománsky a všichni jsou ŠVÝCAŘI.

        My jsme především EVROPANÉ.

        • mun.go

          My jsme především Slované, které Hitler chtěl odsunout na východ a Heydrich pak s nimi provést konečné zúčtování.

          V létě 1932 přednesl Adolf Hitler v Mnichově svůj pohled na budoucí osud Československa takto:

          "Blok osmdesáti či sta miliónů Němců osídlující homogenní území! Mým prvním úkolem bude tento blok vytvořit. Tím se staneme nejen neporazitelnými, ale získáme i jednou provždy významnou převahu nade všemi evropskými národy. Jakmile toho dosáhneme, bude všechno ostatní relativně jednoduché. Rakousko do tohoto bloku patří. To je samozřejmě pravda. Ale do tohoto bloku patří i Čechy, Morava a východní část Polska sahající až po určitou strategickou hranici... Českou pánev a Moravu a východní regiony na hranici Německa osídlíme německými sedláky. Čechy vysídlíme na Sibiř nebo do oblasti Volyně. Přidělíme jim rezervace s novými federativními státy. Češi musí opustit střední Evropu. Dokud tady budou, budou tvořit husitskobolševický agitační blok."

          Z projevu Reinharda Tristiana Heydricha 4. února 1942 v „Německém sále“ Pražského hradu: Pánové, konečné řešení s sebou musí přinést toto:

          1. Že tento prostor musí být jednou definitivně osídlen Němci. Tento prostor je srdcem Říše a nemůžeme strpět, to ukazuje vývoj německé historie, aby z tohoto prostoru přicházely znovu a znovu rány dýkou proti říši. Nechci však říci o konečném poněmčení tohoto prostoru něco jako: pokusíme se teď jen podle staré metody poněmčit českou verbež, nýbrž říkám docela střízlivě: začíná to věcmi, s nimi můžeme už dnes maskovaně začít. Abychom získali přehled o tom, kdo z lidí v tomto prostoru je schopen poněmčení, musím provést soupis v rasově národnostním smyslu. To tedy znamená, že musím získat nejrůznějšími metodami, nejrůznějšími oklikami příležitost, abych jednou ohodnotil veškeré obyvatelstvo z hlediska rasového a národnostního. 

          Musíme uvážit, co s nimi uděláme. U jedné části špatně smýšlejících lidí dobré rasy nezbude nic jiného, než se pokusit usídlit je v Říši, v čistě německém prostředí, poněmčit je a převychovat jejich smýšlení nebo, když to nepůjde, postavit je nakonec ke zdi; poněvadž vystěhovat je nemohu, neboť by tam na východě vytvořili vedoucí vrstvu, která by se postavila proti nám.

          „Ty jsi Evropa! Bezpečnost, jednota.“ Inzerce EU po celé Praze. Evropská komise zřejmě v České republice rozjela rozsáhlou reklamní kampaň, která by patrně měla lidem připomenout společné hodnoty, na nichž má EU stát.

    • Máš naprostou pravdu. Nestraníci by vůbec neměli volit ani do Sněmovny, ani Prezidenta. Jediní, kdo by měli mít právo demogratycky volit, by byli Straníci s tím že ODS TOP Lupiči Lidovci by měli právo dvou hlasů a Straníci jiných "nesprávných" stran by měli právo pouze jednoho hlasu. A 99% Nestraníků by pouze poslušně poslouchalo nařízení "osvícených" politbyr. Tak by to bylo jediné správné "svobodné a demogratycké". Kdyby nebylo Babiše, Okamury a jim podobných obstrukčních zdržovatelů, mohli jsme zbankrotovat už dávno v roce 2000 (jak to ostatně v té době už bylo vidět) a nemuseli jsme čekat až na likvidátora a polofašistického demolišnmana Fialu do roku 2022. Jako správná ovce o tom máš "zdravý" názor a jasný přehled.  Takový nějaký jediný správný bolševický, že...?😉

      • Píšeš tady STRANY, Bureš má nějakou stranu?

        • Je vidět svobodník Halík,  že ti to politicky myslí. 😀 TAKŽE NEJEN NESTRANÍKY ALE I HNUTÍ A JINÉ SKUPINY VYŘADIT Z VOLEBNÍHO PRÁVA.  a VOLIT BUDOU SMĚT pouze strany a jejich členové, poněvadž jsou pomazaní a osvícení Hospodinem na rozdíl od sprosté nestranické politicky nevyzrálé a neuvědomělé spodiny. SPOKOJEN???? Je to dost svobodné a demogratycké? 😉

        • Bureš nemá žádnou politickou stranu vyžadující stanovy, řád, cíl a určitá pravidla. Bureš má pouze jakési "hnutí" (hnutí mysli či čeho?) Takové "hnutí" je dobré jedině pro nesvéprávné ovce

          • mun.go

            Občane, nebuďte trapný.

            Podle rejstříku MInisterstva vnitra je v ČR aktuálně 142 politických hnutí.

            Hnutí ANO 2011 má stanovy, které si můžete najít zde.

            Do Poslanecké sněmovny kandidují politické strany, politická hnutí a koalice - viz volební zákon 247/1995 Sb.

    • josef.chmela

      Žiješ opět v omylu. Stádo ovcí totiž volilo pětikoalici a ti samí voliči určitě nebudou volit kandidáta na prezidenta Babiše. Takže logicky, voliči Babiše nemohou být stádo.

    • Vy zajisté ovce nebudete, že ne? Asi budete ten vlk. Tak jen napněte síly a podporujte tu naší skvělou současnou vládu. Alespoň znám jediného člověka, co je na ní hrdý. 

  • gaheris

    Fiala dobře ví co potřebuje Ukrajina, co potřebujou češi je mu ukradený! A ta parta co ho obklopuje má hlavu jen proto aby jim nepršelo do krku! Takže budeme Andreji Babišovi příště říkat: Vážený pane prezidente!!!

    • Ještě napiš, jak se ze soudruha, kterému čouhá rudá knížka ze zadku stane pan? zeMAN a Klaus byli pánové? Prachsprostí práskači a komouši.

  • ksindl zůstane ksindlem at sedí kde chce , pardon sedět může ale tam ho musí poslat někdo jiný . 

    • Pávek nebo Bureš?

      • žádnej pávek ty hlupáčku není jen Bureš se svejmama .račkama , jinak se podívej na posledních 30 let těch dvou , a pak hodnot , holt čobolíka nenažraného budou zase volit duševní mrzáci co neumí rozeznat kolik je 1 a 1 . Už to tady bylo řečeno Slovák Babiš at jde dělat "pořádek" na Slovensko , koneckonců jako každý Slovák co chodí "murárit" do Čech chtěli samostatnost tak at si budují svůj stát a tečka .😎

        • zastával se soudruha Pávka Hmm pěkná vizitka

          • Zastávat se agenta StB Bureše je vizitka zmanipulovaných bezmozků...

            • Přečti si to celé bezmozku

              • Reakce na příspěvek:

                Odpovím tvým oblíbeným...

                A...?

        • Když tak "Čechům" vadí Slovák a anexe Ukrajiny Ruskem, že jim stejně nevadí česká bolševická anexe Moravy od ledna 1949?  😉 Aneb když krade soused, je to lump. Když ale krademe my, "tak je to správné, tak to má být".....

  • Není z čeho vybírat a Pan Babiš je nejmenší zlo.

  • Bez emocí psané. Není to od pana Babiše rozumné. Ambice směrem k premiérovi v příštích volbách - to chápu a to je dokonce jeho povinnost.

    Ale na prezidenta nemá a měl by to vědět.

    Možná vyhraje první kolo, ale ve druhém to bude zase ona stará písnička "všichni proti Babišovi." 

    Pak vůbec nepůjde kdo bude prezident, ale hlavně o to, aby to nebyl Babiš. A tak se otevřou dveře dalšímu hochštaplerovi (hochštaplerce). 

    • gaheris

      Ledaže by to byl kolosální volební podvod!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit