Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vyjádřili se že nepodpoří žádného kriminálníka ve vládě! Toto je kontinuální stanovisko poctivé strany! Háček je v tom že jejich Daniel Herman navštívil ve funkci ministra sraz německého Ladsmanšaftu. A tam měl vtíravý projev o naší německé vzájemnosti. Takže tento extra darebák lezl do zadku skopčákům které jsme odsud hnali. Tento darebák by se v minulosti za takový kolaborantský projev už houpal na kandelábru! Tento darebák za nás za všechny sliboval. Hermane Hermane až se to jednou semele poženeme skopčáky i s tebou......! Raus.Díky tobě zejména jsou lidovci vyhlášeným hnojem a odpadem. Certifikovaným povlem naší země. A tak už to nadlouho zůstane.
  • Černoprdelníci pohonili.....to by jim šlo
  • ODS by chtěla stejně jako to dělala v minulosti podvádět,rozkrádat,svým věrný nadělovat trafiky a podporovat podvodníky.Proč asi bojuje proti EET,To byl právě bíč na ty jejich podfukáře a udělal jim přítrž.Co je to za stranu,když jejich bývalý předseda lže soudu,jejich místopředsedkyně krade rohlíky v samoobsluhe,nebo jejim služební autem se vozí celá rodina.Takže raději mlčte a spytujte svědomí právě vy ODS.
  • Tady se Bureš šklebí jako imbecil. Asi to je infekční a čapnul to na Hradě.
  • fosilie
    Před chvílí jsem sledoval vystoupení Bartoška ve sněmovně-vzhledem k černoprdelníkům,Pane Bóže,jak mohopu lidovci mlít o principech a morálcě?!Odjakživa znají jedinou morální zásadu "být absolutně bezzásadoví"!Křivější,než turecká šavle!To si myslí,že všichni ztratili paměť?Hlavně ať nezapomenou na výsledky voleb a ideální by byly předčasné!To už by byl jejich trvalý konec!Takže,ve vlastním zájmu o pohodlný život,Bělobrádku,Jurečko a Bartošku,nelezte už k mikrofonu PS!!!
    • vždyť tu lidoveckou pakáž více zajímají Sudety a Německo a kde ještě rozkrást naší zem jak v restitucích,tak prodeje předraženého vepřína v Letech herr Hermanem za jeden krát vyšší cenu,nežli byl odhad.Taková prasata patří do pekla a ne si říkat lidově demokratická strana.
  • P.Babiše a jeho hnutí ANO-zdůrazňuji jim založené hnutí-volili občané s takovou převahou právě proto,že v jeho čele je charizmatický předák p.Babiš.Změna může přijít jenom v předčasných volbách a to si,jak se nezdá,si protistrany nepřejí.Tak co s tím tedy?Vidím to v předčasných volbách a po 2.kole bych vůbec neváhal.A nebo ať si Okamurovci,Filipovci,Fialovci,Bělobrádkovci,Farskovci,Pospíšilovci udělají svou vládu.Mají na to 122 poslanců.A to je nějaká síla.Jenom nevím,jak se tento kočkopes bude rozumnět ....Nebude,tak tedy předčasné volby,možná by přestalo to nenormální mudrování o nesmrtelnosti chrousta.
    • vanhorne
      "charizmatický předák p.Babiš"
      Mit dostatecne charizma, je prvni predpoklad u kazdeho gaunera a sizunka aby uspel.Take se musi vyznat v umeni blaboleni, nabizeni snu a v oboru slibotechniky, byt schopny odbornik.Kdyz k tomu zacne pofnukavat, jak mu svet ublizuje a jak mu kazdy haze klacky pod nohy, u prostacku ma uspech zajisteny. Agent Bures, ten se vyzna. ☺
  • Naše země už zažila podobné, politické trucování a v podstatě i určité vydírání atd..no a pak přišel ten "slavný únor" i to..Právě jsem se vrátil z hradu atd...a šlo to všechno.,na desítky let., doslova do "WC" !!!..Všichni ti umírnění soudruzi, bývalí svazáci i ti restituční tzv. "věřící" atd..by se měli raději pragmaticky rychle dohodnout a konečně se už vzpamatovat !., protože do předčasných voleb nikdo stejně nepůjde..všichni tito korytáři., totiž sakra dobře ví proč a co by pak mohlo reálně i následovat..,protože takhle toho Babiše atd..skutečně nakonec ještě donutí chtíc nechtíc., hledat "jiné způsoby".. tzn. přímou podporu, či aspoň skrytou toleranci u komančů atd.., bez iluzí pro ostatní., že ti by si už určitě poradili a tím i prosadili mnoho podmínek..ale i jiných ústupků tak., že bychom se nakonec divili všichni !..např. ten navržený soudruh Ondráček pro kontrolu GIBS atd..by byl proti tomu.,jen takový, malý zkušební "balonek"..a pak by "nenápadně" přišlo i to další...
  • Podívejte se. Už před volbami strany strany prohlašovali, že s ANO do vlády nepůjdou. A to z důvodu, že Babiš a Faltýnek jsou podezřelí a čelí trestnímu stíhání. Nevidím důvod proč by měli ustupovat a dát podporu menšinové vládě... Osobně si myslím, že kdyby oba z vedení ANO odstoupili, tak v tu chvíli bude problém vyřešen. A pokud by se prokázalo, že Babiš a Faltýnek nespáchali nic trestného, tak se mohli do vedení ANO vrátit. A to očištění....
    • jsou tolik podezřeli,že se policie bojí ukázat jejich spis komisí,protože ví moc dobře,jak to s tou obžalobou bylo a že jsou pod tím podepsáni převážně Sobotka,Chovanec a Kalousek,takže těžko se dá usuzovat,o jaké stihání či obvínění vlastně jde.
    • fosilie
      Pouhý dotaz-už byl někdo odsouzen?!
  • Tenhle gauner má akorát hlavu na levárny a zlodějny. Nepomůže mu ani ta tlupa hrdlořezů okolo něj. Proto plácá samý kraviny, rusínskej bonzák.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit