Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám, že budeš viset Bureši, a už jsi měl viset dávno, udavačský prase.
    • vidíš a toto se ti nikdy nesplní. Při své tuposti ani nepochopíš proč.To pro to že takovým bezmozkům jako ty se nikdy nic nepodařilo. Maximálně tak vybrat pěknou popelnici s nadílkou ... Prasíš tady stránky svými bezmocnými výlevy tupého mozku.A tak už to zůstane.
      • vanhorne
        "Maximálně tak vybrat pěknou popelnici s nadílkou "
        Takovou nadilku jakou ty mas v hlave, nevybere v zadne popelnici.
  • Dementujeme všechny zprávy, že náš majitel nezískal svůj majetek nepoctivou cestou, že byl agentem STB, že nezneužil dotaci EU na Čapí hnízdo, že nechtěl zaplatit daně z korunových dluhopisů. Pro tentokrát dementování stačí. *13*
  • Na hradě "bývalý" komunista, konfident StB MAN (zjevně vydíraný kopiemi svazků o své činnosti), ožrala a sprostý dlaždič pohrdající morálkou, ctí, právem, slušností a jako premiér-"čekatel" konfident StB Bureš, který se tady snaží zavést rudý fašismus (řídit stát jako svůj podnik). To máme "symboly", které nás táhnou do východních stepí. A k tomu na rohodujících místech banda "bývalých".
    A ovce si volí. Za koblihu a pár sprostých ožraleckých keců.
    • No oba dva jsou to dárečci, estébáci,lháři a minimálně jeden z nich zloděj a jeden ruská pussy.
    • Pane jo, ty jsi ale kabrňák!
  • Tohle všechno..má své jasné načasování, účel i cíl, který má i vytušený směr odkud asi tzv. vítr fouká i proč !..Babiše to může sice pošpinit, otrávit, zdržet, ale rozhodně už ne totálně zničit..Navíc., nikdo dnes nemůže, nikde ani zaručit, že Babiš už je možná dávno pod vlivem a tím i pod jistou "ochranou" spíše té "druhé strany"..a tohle vše.., už je jen taková politická hra na kočku a myš., kde výsledek je už v jisté relativitě stejně tak či tak dán., ať už to dopadne jakkoliv.. Tady už zřejmě nejde ani tak o Babiše., každý je nakonec nahraditelný., ale o to., čí vlivy i zájmy.., tu budou nakonec prosazovány, pomoci "naší" sněmovny s.r.o. i různých kolaborantů a sabotérů..s nápovědou, že..většina pokynů., či spíše příkazů a různých "doporučení"..vůči naší malé zemičce, jsou hlavně z Německa, USA i Izraele a jejich bank atd..a nebo naopak, pod vlivem ze surovinové Moskvy a nyní už i světově ekonomické Číny..My totiž svoji "vládu", na rozhodování v zásadních věcech..už desítky let ani v podstatě nemáme a nikdy jsme ani moc v historii vlastně neměli..Většina politických linií a směrů., se odehrává tzv. zvenčí a z velkých bank., co díky půjčkám a dluhům jiných., ovládají i daleko větší a mocnější země., než jsme my a nějaký oligarcha Babiš atd., bez rozdílu jestli byl jen v nějaké evidenci Stb., či přímo aktivně v Stb., což by i u mnoha jiných.., se poznalo o hodně víc., kdyby se spíše otevřely archivy KGB v Moskvě., kde bychom se pak asi všichni hodně sakra divili !., kdo, kde, všude i u čeho byl..a dnes si hraje na "křišťálově čistého" a "čestného"..
    • kdysi do Rudého Práva? Museli jsme ho tehdy povinně číst před hodinami občanské výchovy a ten váš styl jako by stylu tehdejšího Rudého Práva z oka vypadl. A co se týče archivů KGB, tak až do svého odchodu do důchodu někdy v roce 1984 je už otevřel jistý pan Mitrochin. Vyšly o těch archivech dvě zajímavé knihy: Neznámé špionážní operace KGB - Mitrochinův archiv a další pod názvem KGB a studená válka. Doporučuji.
      • Ne ne..my jsme doma dělali s Rudým právem "jiné věci na WC"..Velmi úsměvná pravda ale je, že paradoxně právě díky Rudému Právu a tím i komančům !..skutečně vděčím za poměrně mnoho peněz i první podnikatelské nápady., protože jsem je sbíral, vozil na dvoukoláku do sběrny celé roky, už jako školák., dělal si i "účetnictví a podnikatelský záměr"..za to si později koupil Simsona, což v té době byla slušná "tuzexová" mašina a i jiné věci..a později to všechno., vedlo i ke skutečnému podnikání, ještě za totáče tzv. pod podnikem a pod nár. výborem., když to bylo už možné, sice těžce a pro komanče podezřele., ale už to nějak šlo..a změnilo mi to úplně život už tenkrát., ještě jako mladému cucákovi na desítky let..do postupně velmi slušné, životní úrovně v několika oborech..,ale to už je jiné téma.
  • Konečně jsme v té žumpě všichni, jak říká náš morální prezident *1* *1* *1*
    • Tentokrát jsi snílek s malým? Schizofrenie a rozdvojená osobnost nad tebou opět převzaly nadvládu. Už jsem ti to říkal mnohokrát, nezapomínej brát pravidelně prášky. Takto v diskuzi vytváříš jen zmatek. To tě nenapadlo? Vy "poctiví charakterní a slušní" demokrati by jste měli asi všichni užívat nějaká psychofarmaka. Svět by byl potom lepší.
      • Tady vidíme o čem snílek s malým sní když náhodou spí. Až mu lékař přestane psát recepty na hypnotika tak se probudí do reality a to bude nebezpečné pro jeho zdraví a život. *1* *1* *1*
  • Z nejvyšších míst částečně organizovaná a částečně tolerovaná zlodějina a tunelařina po roce 1989 jsou mnohem horší zločiny na nás všech i na našich dětech, než to co je vyčítáno Babišovi. Jenže bohužel všichni ti viníci výše uvedených zločinů počínaje Grossem, Sobotkou, přes Mrázky, Krejčíře, Bakaly a Šrejbry (nebo že by Lájose Bácse a Radjiva M. Sinha???) až třeba po Kožené (a jiné "privatizátory") jsou bohužel nestíhatelní, protože kradli v souladu se zákony (které si sami nebo prostřednictvím dobře uplacených poslanců) schvalovali. A snahu v tom přece najít nějaké porušení zákonů zatrhnul Velký Guru tunelářů Václav Klaus starší svou zhovadilou amnestií.
    Babiš je proti nim všem naprosté neviňátko, které do republiky úspěšně přitáhlo eurodotace, a díky jehož Agrofertu přežil český zemědělský sektor. A že OLAF doporučil aby bylo Čapí hnízdo vyňato z eurofinancování ? Kdyby nějaká závistivá česká dušička mstivě neudala že se (možná) jedná o podvod, tak by se tím žádný OLAF vůbec nikdy nezabýval.
  • Ta agentománie je ve skutečnosti jen válka mezi potentáty, aby se někdo z nich nedostal k lizu. Po 30 letech nekonečňého loupeženÍ, vražd jde o suché z nosu. Ptám se 1/co mohli "agenti" prozradit a na koho, když jsme všichni drželi h..u a krok (to jen nyní se ukazujÍ bojovníci proti režimu a ublížení umělci a herci). Všimli jste si, že konkrétní případy udání nikde nenajdeme (dle ÚSTRku by to snad mělo být tajné?), 2/ kdo platí tyto moderní inkvizitory, 3/ jsou tyto seznamy skutečně věrohodné a neubližijí lidem, kteří o své "spolupráci" nemají ani zdání ?
  • havloidní pakáž pořád jede na stejné notě a plive lži a nenávist. No, aspoň mají smysl života *15*
  • Radši jsem to smazal. Бурэш pro nás nebyl tenkrát nijak mimořádně významný.

    S úctou podepsán Váš ruský agent z USA, důstojník KGB a CIA ve výslužbě
  • Za našeho režimu se zlodějům zabavoval majetek a dával potřebným, oni sami pak šli do uranových dolů na převýchovu. Proč by nemohli Babišovi těch 100 miliard zabavit a rozdat učitelům a sestřičkám? Odkud je nakradl? Je to vůbec možné, přijít k tolika penězům poctivou prací?
    • jo, já si tě taky pamatuju, Божка, мы шукали
      • My šukali po polski ili pa ruski? Já uže zabýla?!
        • мы тра́хали и еба́ли
      • Vladimir Vladimirovič, ja těbja tóže pomnju, znáješ ty, kak my ljubilis v týsčaděvjatsótsórokvosmom gadú??
        • Да, что мы сделаеме с Бурэшом? плутониум хорошо?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit