Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konfident Bureš má problém: Jak rozhodnout v souladu s nařízením konfidenta MANa, který táhne naši zemi do východostepní p.dele  a přitom nepoškodit BIS a nerozzlobit soudné občany a neuškodit naší zemi.

    • KIMCID

      Jednoduše odloží to a ty dal jen plač

  • Antone, nechápu tvoje argumenty. Bureš tvrdí, že s nikým nespolupracoval. Ty tady říkáš, že musel spolupracovat. Přečti si znovu, co jsi napsal. Bureš by tuto činnost mohl vykonávat bez závazků? To by táhl ihned na Slovensko.

    • KIMCID

      Ale tady za to nebyl souzen ani odsouzen tak že ,co tím chceš říct?

  • Nechutné jsou ataky známých "diskutérů" na adresu ing. A. Babiše, plánovitě zapomínajících, že když je řečeno "A" - je nutno říci též "B" - případně citovat 

    i další  písmena abecedy - jinak jde o "polopravdy" - takové, jaké kdysi psala 

    ona pověstná "Rudá Kráva":

    V roce 1985 působil pan ing. Andrej Babiš v Maroku, kde z pověření MZO ČR pracoval jako obchodní delegát podniku zahraničního obchodu PZO PETRIMEX. Jeho otec, pan ing. Štefan Babiš byl v té době ředitelem odštěpné kanceláře PZO POLYTECHNA v Bratislavě...

    V té době začal - a byl nucen udržovat - vztahy s agenty české "kontrarozvědky",  kteří působili na každé ambasádě ČSSR - mezi nimi např. Biľakova dcera v Paříži - zároveň mu to umožnilo proniknout do detailů této podivné frakce československé policejní práce - jmenovitě do struktur 26. odboru  (zahraniční kontrarozvědka, ideodiverse            a emigrace - tehdy pod vedením pplk. Milana Jelínka, promovaného filologa...)

     „Vůbec jsem tehdy netušil, jak StB funguje a co může všechno vědět,“ připustil ing. Babiš během rozhovoru s pracovníky SDECE, se kterou už dříve - a daleko intensivněji - též spolupracoval. 

    Pro SDECE vykonal  hodně užitečné práce mapováním - i objasněním vazby na tehdejší čs. ambasádu - tzv. alžírských "disidentů" v Maroku, kam se tito uchýlili po ukončení alžírské války v letech 1954–1962 - a kde se tito gauneři snažili škodit Alžírsku i Francii 25 let po své porážce. 

    Pro SDECE už předtím detailně zmapoval z archivních  pramenů 26. odboru StB - tzv. "zahraniční kontrarozvědka, ideodiverse a emigrace" - m.j. skutečné pozadí toho atentátu ve Štrasburku, co se stal 17. května 1957, v němž agenti československé "kontrarozvědky" hráli hlavní roli - a dodnes nebyli potrestáni (však už se v pekle dozajista smaží )... 

    • Kdepak si to zase vykopiroval ty starej moulo ?? 

      • asi tak 😎 

      • Podklady mi poskytl jistý Kettling - známý to agent 

        české kontrašpionáže v Německu...

        • takže vlastně komunističtí udavači byli mučedníky režimu a týraní penězi a mocí a to ještě nevěděli jaké pole se otevře po 89 , viz. nejenom A.Babiš  , L. Soudek , Hušák a další sebranka .

          Hmmm????

  • Má rozhodnout Bureš a Hamtáček…

    To může být pouze v Čechystánu, aby rozhodoval o této funkci "vysloužilý voják Hamtáček" a čobol, usvědčený agent STb , na Slovensku. 

    • "Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu."

      A naši rudokožci akorát schovali rudou knížku (co kdyby se někdy hodila), převlékli kabáty, naprivatizovali si co se dalo i nedalo a jede se dál. A to proto, že stádo p.tomých ovcí si je volí.

      • vanhorne

        "Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu."

        Ovce se nevyrovnaji, protoze davno zapomnely, ze nebyly vzdycky ovce. Naopak soudruzi nezapominaji a proto se s ni vyporadali typicky soudruzsky.  Se svou minulostí jsme se vypořádali, a to včetně Gottwaldovské éry, reagují soudruzi a soudružky z KSČM na narážky k předlistopadové historii strany. O tom, jak takové stranické vyrovnání vypadá, se můžete dočíst v komentáři, který Vojtěch Filip, předseda komunistů z Čech a Moravy, zveřejnil v Haló novinách (tady).  "Společnost jeho postup plně pochopila a postavila se za něj (za Gottwalda)… Je třeba se poučit a bránit pozitivní momenty ze života tohoto dělnického vůdce," píše Filip (v StB vedený jako spolupracovník, tedy donašeč, pod krycím jménem Falmer). Komentář končí po gottwaldovsku výzvou "čelem k masám".

        Soudružka Marta Semelová, někdejší učitelka vlastivědy a bývalá poslankyně sněmovny, dává nahlédnout do nitra komunistické duše ještě hlouběji. Loni u Gottwaldova hrobu, kde si se souvěrci rok co rok připomíná výročí 'Vítězného února', vykládala, že Češi si v padesátých letech za Gottwalda užívali svobody a spravedlnosti. Na místě tyranova odpočinku prohlásila, že Gottwald "udělal pro národ mnoho dobrého" a že proces s Miladou Horákovou "nebyl zinscenovaný, ale spravedlivý".A ještě jeden pozoruhodný výrok nepřehlédnutelného komunisty: "Únor dal smysluplný život všem obyvatelům země."  Vyslovil ho Josef Skála (krycí jméno v StB Josif), který v osmašedesátém vítal v Praze-Ruzyni sovětské okupanty, ve vysílání slovenského rádia Slobodný vysielač (záznam zde).

        A proc by se soudruhum tak nedarilo jako se jim dari, kdyz  premierem je jejich byvaly soudruh a agent STB Babis kryci jmeno Bures? 😂


    • KIMCID

      No pořád větší pravomoce než ty. Od toho mají svůj mandát.

  • Stačí si vzpomenout jakým způsobem Bureš zlikvidoval šéfa inspekce pana Murína!Co můžeme čekat od dobytka, který nechá unést vlastní dítě a snaží se z něj udělat cvoka!

    • ještě se ti dva výtečníci ani nesešli a zdejší političtí analytici už ví naprosto jasně, jak jejich setkání dopadne. Škoda, že Vás nezvou víc do televize. To bychom se pobavili. 

    • Nenadavej na zrcadlo kdyz mas krivou hubu. Slovaka Burese/Babise v prvni rade nekdo zvolil.  Predpokladam ze ten nekdo  se pysni jaky ze je pravoverny Cech . Az potom je tenhle Slovak tim cim je v ceskem state a je mu umozneno delat co dela. Cesi mu to umoznili , Cesi za to ponesou dusledky a vinu. Kdyby nebyl zacatek , nebylo by pokracovani. 

      • tož pravda , ale v dějepisu je popsaná epocha kdy Němci volili jednoho Rakušana a jakej  z toho byl problém .Uznávám že 32 let po změně premierem čobolský eštébák tak to ta předchozí modrooranžová shluka vykuků musela lidičky hodně .rát 😎 .

        • goyim

          A protože historii píšou vítězové, běžný ovčan nemá absolutně ponětí o tom, proč si toho Rakušana zvolili. Prostě přišel odnikud a dostal se k moci náhodou, nikdo neví proč. A tihle samí rozumbradové, komplet ignorující kontext a okolnosti, budou plácat o tom, že se musíš poučit z historie - to se dá ovšem těžko, když ta jejich historie začíná pohádkou byl jednou jeden zlý pán. Bez znalostí příčin nemůžeš pochopit důsledek. Bohužel ty příčiny se nehodí do krámu, protože už to pak není tak černobílé, jak by si vítěz přál. Stejný případ jako s Trumpem. Všechno bylo v pohodě, než přišel on.

        • Podobenství s tím z Braunau je  tolik , že to někdy az vypadá na reinkarnaci. A důsledky v Čechách budou podobné. Sice menšího rozsahu , ale podobné. Nebylo by od věci zapamatovat si kdy je dnes příznivcem tohohle Slováka a jednou ho za to odměnit. Jedná se tedy většinou o pokročilé ročníky a nižší inteligenci , hodně jich světské spravedlnosti unikne , ale stejně by to nebylo tak úplně ideální věci.


          • to bohužel patří ke každému národu (státu)na světě , jak lůza ztratí ideály tak se najde vykuk a je z toho problém , viz Uljanov , malíř Adolf a td. no tak snad to s tím Adou Burešojc z pod Tater bude jinak .😎

    • KIMCID

      dobře udělal

  • Koudelka nás táhne do USA konečníku, jak činí kolaborant Vystrčil který už vlastně neví co činí, dostane medaily a poplácání a udělá co mu američtí kolaboranti kolem něho řeknou.

  • babise a hamacek nikc nedokazdoz rozhodnot protoze hmacek je ze nic nerozumi bude vykrucovat hlavou a a babise vytrati porozumen i a trpezlivost a vrhne se na nho a srci mu do hlavy toporo !!!!

  • Mafián a vlastizrádce rozhodnou v pondělí podle přání největšího vlastizrádce. Bezpečnostní výbor nikoho nezajímá. V Kremlu už se chladí šampaňské. 🤮

    • Nejsem si jistý, jestli nejsme pod rozlišovací schopností Kremlu.

      • Těžko vám na to odpovídat. Tak si třebas vzpomeňte na 21. 8. 1968 a uvědomíte si, snad,  že mužúm v Kremlu vždycky stojíme i za dost velký prů*er.

        • No, já si tím v současnosti tak jistý nejsem. 

          Výrazná změna nastala spíš u nás.

          Napřed jim lezeme někam a teď když jsme se rozhodli vlézat do jiné ři..., na ně útočíme multikárami. Inu Češi. 

          • jasný takže Rusko (a je jedno o jaký stát se jedná) po tobě kamenem a ty mu přineseš krajíc chleba namazaný máslem s marmeládou  . 

            Každý tady držkuje na Českou republiku a když se chová jako suverénní stát tak se to  hned jedné či druhé straně nelíbí .

    • KIMCID

      Vem si prášek

  • Ferdo, tvoje hloupost úplně srší. Nebyl tam, ve státech, náhodou nějaký Bureš? Proč tam nechtěl americký president nějakého zeMANA? Dej si facku, ale pořádnou, uděláš to sám pro sebe.

    • KIMCID

      Plzeňský mouka se ozval

      • Neznám plzeňskou mouku...😀

        • KIMCID

          No bože telefon napsal co chtěl ,tak pro tvé oči MOULA ,moulo.

          •  zemanovská trubka seš ty a ještě děravá😎

            • KIMCID

              Tak že ty jsi Drahošova čuba už víme no a co?

              • Reakce na příspěvek:

                já jsem svůj 😎 ty trubko z agrovyžerto

                • KIMCID

                  Reakce na příspěvek:

                  Ano prijebnutyslovak jsi

                  • Reakce na příspěvek:

                    😎 ano  "  prijebnuty slova k "   kimcidovi patří😎 , musíš dodržovat mezery i když je máš ve vzdělání😎

                    • KIMCID

                      Reakce na příspěvek:

                      Cenzura nedovolila tak že jediné v kuse čobole

                      • Reakce na příspěvek:

                        já si s tebou nemohu psát , cenzura nic nevolí , to cenzor rozhoduje a dokážu si představit že pochvala to nebyla , at ti nepraskne žilka když se zastáváš eštébáckého čobola budeš tahat nohu 😎(jo a dej si hlas , už si jak te janak , ani se neobjeví příspěvek a už má bodík)

                        • KIMCID

                          Reakce na příspěvek:

                          No to tys začal slovy aniž mne znáš:  ty trubko z agrovyžerto. Čobole

  • Uvidíme, jestli se oba zachovají jako občané této země nebo jako vlastizrádci.

    • Jégl, voni si tady můžou žvanit co chtějí a nebude jim to nic platné.  Slouží tu jenom pro obveselení diskutujících...ha...ha...ha...Ještě by nám něco měli napsat o východostepních nájezdnících a pak můžou opět zalézti do emerické řiti.

    • KIMCID

      Ano občané vlastizrádného agenta CIA vyhodí.Vlastizrádci ho zachovají ve funkci

      • Občané by už konečně měli vyhodit agenta StB Bureše...

        • To by tady museli převládat občané a nikoli ovcané.

          • KIMCID

            ano máš pravdu ovčane

          • To je pravda...

            Stále se hodně oveček nechá nalákat na hnusnou, koblihu smaženou na přepáleném oleji...

            • KIMCID

              chápeme tebe zlákal odznáček s třešněmi

              • Reakce na příspěvek:

                Stále potvrzuješ rčení  - bav se s volem o sobotě, když jde v pátek na porážku...

                Tak ať to zítra " přežiješ" ...😃


                • KIMCID

                  Reakce na příspěvek:

                  Ano píšeš tu o sobě.

                  • Reakce na příspěvek:

                    Věděla jsem přesně, že budeš takto reagovat...

                    Takže jsi mě utvrdil v tom, co si o tobě myslím...

                    Jsi stejný jako agent Bureš - vždy vše otočíš na " protivníka" ...

                    To dělají převážně jedinci , kteří si moc nevěří...


                    • KIMCID

                      Reakce na příspěvek:

                      Ty nejsi žádný protivník .A raději nereaguj jinak musím použít tvá slova :To dělají převážně jedinci , kteří si moc nevěří...

                      Prostě a jednoduše nechápeš ani vtipy a neznáš lidi ,natož jejich volební preference...

                      • Reakce na příspěvek:

                        Nepodceňuj...

                        • KIMCID

                          Reakce na příspěvek:

                          Ty se nepřeceňuj 🤣

        • KIMCID

          On ale nebyl agentem. U nás za nic takového není ani souzen ani odsouzen.

          • Byl...

            • KIMCID

              Kdy a kde? Přesně jinak lžeš!

              • Reakce na příspěvek:

                KIMCIDE, už unavuješ...

                Od čeho máš internet...?

                Ta hledej, Šmudlo...

                • KIMCID

                  Reakce na příspěvek:

                  Přesně stím jsem počítal ty jedna šmudlo.Tudiž je to pravda, lžeš a nemáš nic čím bys své lži podložila.

                  • Reakce na příspěvek:

                    Je to marný, je to marný, je to marný...

                    Jak jsem napsala - je pátek a nemá cenu se s tebou jakkoliv bavit...

                    Máš před sebou náročnou sobotu...


                    • KIMCID

                      Reakce na příspěvek:

                      No je to marný přistihl jsem tě při jasně lži.Kterou si ničím nevyvrátila.

        • Občan s velkým "O" by to jistě učinil s gustem. 

          Obávám se, že občané s tímto jedincem budou zacházet poněkud jinak.

          A Vám i s panem Občanem zbydou jen oči pro pláč a kopec zloby na rozdávání.  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit