Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ááá - soudruh agent STB Bureš sazí na hlasy nepříspůsobivých v Ústí a v Mostu, kteří, nejen za koblihu, se mu " píšou" ...

  • erv , kšeftaři jsou Piráti?

    Už nedostudovaný Hamtáček osvětlil nákup drahých respirátorů? To přece potvrdila i inspekce. To ti nevadí?

  • Ústecký kraj je kraj rázovitý. 😉 Vždycky tam měla navrch levice a  navíc každé volby tam je problém s kupováním volebních hlasů. Bohatý kšeftař a šmelinář tam bude mít velkou šanci!

    • vanhorne

      "Bohatý kšeftař a šmelinář "

      Svuj k svemu, i ptaci se houfuji podle peri.🙂

    • Kšeftaři jsou piráti, kteří nic nevybudovali a šmelí např. s respirátory z Číny a prodávají je bez výběrového řízení  svým kolegům na Praze 6. Konfrontace mezi Babišem a Bartošem je správný přístup.  Tak má vypadat politický demokratický boj. Né udávání a poštvávání, ale přímá volba lídrů. Uvidímé zda si lidé přejí volný přístup k marjánce a euroobčany a nebo prosperitu i v důchodu bez  socialistických omezení.

      • vanhorne

        "demokratický boj"

        V zemi kde vladne byvaly estebak se tezko da mluvit o demokracii, demokracie ale podivneho razu.😉

        • Svobné volby už jsi to někdy slyšel????? pro pořádek "estébák= pracovník ve státní službě(státní bezpečnost) Babiš je v evidenci jako osoba kterou je nutno sledovat ,protože pracuje se státními informacemi , máš v tom nepořádek.Navíc je i dnes sledován tajnou službou jako všichni ostatní na podobných postech ale to tobě nehrozí , tak asi proto ta zášť.

          • vanhorne

            "Svobné volby už jsi to někdy slyšel?????"

            Nevim co jsou Svobné volby. Bezte hosi do haje s tim, ze byl nekdo zvolen ve svobodnych volbach, vsichni byli zvoleni. Adolf, Stalin, Gottwald i ten dalsi hrdlorez Lukashenko. Nakonec i dedek Zeman i ten tvuj estebak byli radne zvoleni, ze. Ale Svobodni lide maji moznost volat k zodpovednosti i pred ukoncenim mandatu, ty predstavitele  kteri nejednaji v opravdovem zajmu spolecnosti a nemusi cekat na dalsi volby. Jen ovce  dovedou trpet svevuli nejakeho nepodareneho pasaka a trpne cekat az do uplneho konce. Je zajimave, jak vetsina vasich predstavitelu po slozeni sveho slibu najednou  ztrati pamet co prisezne slibili, cimz se ve skutecnosti stavaji krivoprisezniky a trestniky. Kdo nahodou nevi, tak krivou prisahou se obycejny clovek dopousti trestneho cinu. Ovsem, protoze ti kteri byli vyvoleni tech se asi trestni pravo netyka, vsechno je v poradku, brambory jsou v radku a spokojenost vladne na vsech stranach. Predkove kteri vam vybojovali svobodu a umirali za ni, se v hrobe obraci nad tim kam jste s ni dospeli a zasantrocili tak, ze vam ted vladne soudem usvedceny Babis, estebacky agent #25085 kryci jmeno Bures. A jeste je tak prolhany a drzy, ze vykrikuje, ze se bude soudit az do smrti. I kdyz proti tomuto rozsudku neexistuje zadne odvolani, jak upozornil soud. Bures z lidi dela hnupy a koblihozrouti mu to s chuti basti i s koblihou, fuj tajfel. 😠

             "Every nation gets the government it deserves". Joseph de Maistre (1753 – 1821) was a Savoyard lawyer, diplomat, writer, and philosopher. 'Kazdy narod ma vladu jakou si zaslouzi'.

            • Kdy jsi byl naposledy v poslanecké kanceláři a řekl svému volenému člověku  co ti vadí???  Uřvance co nic nedotáhnou do konce mám opravd rád.

          • "... pro pořádek "estébák= pracovník ve státní službě(státní bezpečnost) Babiš je v evidenci jako osoba kterou je nutno sledovat ,protože pracuje se státními informacemi ...."

            Já myslel, že ho sledujou, aby něco někde neukrad...😂😂😛😉

            erve, to je snad ještě lepší, než ten vtip s těma dotacema...😉

            • vanhorne

              "erve, to je snad ještě lepší"

              Ten cvok sezral par Estebakovych plesnivych koblih a ty mu tlaci na mozek.😂

              • Reakce na příspěvek:

                Varane a to ty něco o tlačení na mozek víš, že?Třeba jak nechodíš na velkou.Ještě to nenaučili mudrce. A tak se ti to hromadí v palici. A tady všude okolo jsou toho výsledky. Tak tady zas tak nemachruj.

                • vanhorne

                  Reakce na příspěvek:

                  "tlačení na mozek víš, že?"

                  Proc bych nemohl nebo nemel? Nikdy nevis kdy se ti neco co vis neprida.😂



  • No co,  Bureš napeče koblihy a ovce ho s veselým bekotem budou volit.

    • Pan Občan se stal prognostikem a vyjádřil osobní obavu. Jaké zvuky budou při volbách vyluxovat třeba Piráti? 

    • Nikdo vám nebrání napéct dvakrát více koblih než Babiš a vyhrát volby. Slibuju, že když mi dáte koblihu, budu vás taky volit. Na prázdné kecy a laciné sliby jste mohli utáhnout důvěřivé lidi tak před třiceti lety. Teď už vám nato nikdo neskočí. Chcete koryto a dojit státní kasu? No prosím....nejdřív ale sáhněte do své kapsy a dejte lidem aspoň tu obyčejnou koblihu. Pak si po vyhraných volbách můžete ze státní kasy nakrást zpět, co jste do voleb vrazili......do auta taky musíte nalít benzín aby jelo...

      • vanhorne

         "laciné sliby jste mohli utáhnout důvěřivé lidi tak před třiceti lety"

        No a Bures si po nejakych dvaceti letech vzpomnel, jak to kdysi delali. Ale slov se nenajis a plna huba je daleko lepsi nez plne usi, ze? Proto zalozil 'Bratrstvo ANO' a zacal pect koblihy, kterymi ucpal nejen huby, ale i oci a usi. Ted ty duverive lidi polykace koblih, tahne na koblize. Pred volbama obycejne koblihu necim ochuti, treba jenom takovou malickosti, jako slevou jizdneho, nebo nejakou mensi hotovosti aby, jak Malacova rekla si duchodkyne mohly zajit ke kadernici a tim dostat vetsi chut na koblihu.🍩

    • vanhorne

      "s veselým bekotem budou volit."

      Pro vsechny odmitace Buresovych koblih. V kazde jeho 🍩, mimo halucinogenni repkovou marmalade  je zapecena i jedna stokorunova bankovka. Proto ma kolem sebe tolik vericich, jako ma shnila hruska na sobe hladovych vos.🙃

      https://imgway.cz/v/25Tt.jpg

    • KIMCID

      Tak že ty?

      • Varane a to mám být jako o zapečené stovce směšné? Nebo legrační. Zas pokus o sociální humor? Takové úvahy probíráte v té pivní školce, jak ji tady propaguješ?No fakt je, že bečíš naprosto vzorově. To je v školce takový předmět? Békání? To máš zaručeně jedničku. Ovšem nejlépe ti jde asi předmět "ryzí blbost".Tam jsi nepřekonatelný. Dlouhodobě.

        • Jediný nepřekonatelný trapný blbec jsi tady ty okoune. Taj jednoduchý že i otvírák na flašky je proti tobě zázrak techniky. Tvoje duševní zásoba je už beznadějně vyžraná. Když se ztrapňuješ pokusy někomu snad jakoby odpovědět , jedná se vždycky o stejný okruh primitivních výblitků. Komolení jmen , hesla sociální humor , prasič , tvoje oblíbená živočišná výroba , ta tě zřejmě vytáčí nejvíc , nejsi schopný vymyslet nic novýho . Jsi naprosto dokonalý příklad primitiva. Radši už nic nepiš , jsi jen víc a víc ubohý a směšný. Stejně bude všechno jinak než ty tady uboze slintáš . Tak proč se tebou vůbec zabývat. 

          • Tak to vidíš keťáku. A všechno toto si můžu dovolit. Protože se mi chce. Jen tak.A ty proti tomu nic nemůžeš udělat. Já budu vesele pokračovat. A bavit se tvojí naprostou bezmocí.To je na tom, to nejkrásnější.Pečlivě jsi tady vypsal moje slovní obraty. To je dobře, že mně tak studuješ.Ukázal jsi na nesmiřitelný postoj jaký zaujímáš ty, lidový hrdina! Máš za úkol odhalovat  a zneškodňovat cizí zaprodance a agenty. Pěkně po bolševicku.Jsi první hrdina na barikádě bojovníků. Panečku to se ti zas podařila invaze pitomin. Pěkně se tady zas utápíš v bažině vlastní blbosti.A jaký se z tebe vyklubal chronicky nemocný bonzák.

            • Není potřeba se tebou zabývat. Jsi obyčejný pouliční blázen. Tím bych bezcennou debatu s tebou navždy uzavřel , nestojiš za to. 

              Zkus radši obchodovat s kryptomenou. Nedaleko odsud popisují jak na to jedna tobě rovná přímo nelidsky vydělala. Neváhej a jdi do toho. 

               

            • vanhorne

              "Protože se mi chce."

              Tak to musis zazvonit na osetrovatelku, nebo nebyla jeste schopna ani to te naucit?😂

    • Přesněěěěě?


    • Kdybys nekecal, kornoute. 

  • dzixy

    Ještě to pořádně již ani nezačalo a zde si  již někteří vylívají svou zlou žluč na Babiše. To, že Babiš jde do Ústecka kvůli Bartošovi, kde má reálnou možnost jej porazit, nikdo nebere v úvahu jako fakt. Bohužel způsoby vyjadřování, které zde předvádí tzv. "oponeti" hnutí ANO, je ukázkou úrovně morálky. Jenom kydat a kydat, a pěkně sprostě.

    • vanhorne

      "vylívají svou zlou žluč na Babiše."

      Nam je ten ubozak vice k smichu, to spise jeho vericim hybe zluci, ze neverici maji z koblihare srandu 🤣. A kdyz uz je tady ta zminka o moralce. Ja jsem rad, ze moje moralka je na hony vzdalena moralce vudce Bratrstva ANO Burese. Bohuzel i takovych lidi se ve spolecnosti najde vice nez je pro spolecnost zdravo. Jakou moralku maji oponenti hnuti ANO to nevim, ale podobnou estebakovi Buresovi jiste ne, jinak by pochrochtavali a ohlodavali jeho koblihy 🍩🍩, ne?

      • Desítky let uspěsný pracovitý podnikatel, který  má vizi, snižil státní dluh na nejnižší úroven od 89 a ty ho nazveš ubožák?????  Co jsi ty dokázal mluvko za svůj život, mimo opakování závisti .  Nebýt covidu tak jsme nejlepší ekonomika na východě. Ale to bude asi doběh ODS, ČSSD, a všudy přítomných lidovců. Snaha kriminalizovat Babiše na seznamu a jim podobných plátcích ti otupila všech 5 smyslů. Jsi takový žoldak v službách těch předchozích zlodějů.

        • vanhorne

          "pracovitý podnikatel, který  má vizi, snižil státní dluh na nejnižší úroven od 89 ".🤣.

           Nevykladej ten vtip nekde v hospode, hospodsky by ti mohl prokopnout ukledrp.

          Statni dluh: r. 2011=1,499 bilionu, r. 2014 kdy ho dedek jmenoval ministrem financi a udelal kozla zahradnikem, dluh=1,664. 16.cervence 2021=2,416. Nebrec uboha slepa 🍩 bude lip, ale bez prolhaneho estebaka.😂

          • Státní dluh všech zemí  jde  vždy  nahoru , naproti tomu reálné zadlužení k HDP to je ten údaj který jsem měl na mysli ale to ty s hospodským myšlením nepochopíš. Respekt k ostatním taky nemáš proto ta poznámka s prokopnutím úsměvu , aby se ti to nevyplnilo. Dál čerpej informace v hospodách to je tak asi maximum co jsi kdy dosáhl.

  • Agent Bureš už veze nesplnitelné sliby cigánům, aby ho volili.  Takového prolhaného, podlého přivandrovalce si český národ nepřál. Kdo mu dal gaunerovi české občanství?

    • Agent je KOudelka, Babiš je osoba vedená v evidenci státní bezpečnosti jako statisíce jiných, ale to je pro tebe asi složité. Každý stát si hlídá lidi i dnes  , jenže tokový plebs jako ty to nevnímá.

  • Je přece víc než jasné proč ta podlá křivácká prolhaná komouš.konfidentská zrůda Babiš zdrhl mimo Středočeský kraj a Prahu. Ví moc dobře že něco tak zrůdně odporného jako bezpochyb je by zde neměl šanci.

    V Severních čechách zvlášť v tzv.  "vyloučených lokalitách" naslibuje místním hory doly a slavně zvítězí nad člověkem.


    • Nezbývá než aby v rámci hrdinctví jsi to řekl Babišovi rovnou do očí!!!! To ho určitě vyděsí. Názor takového lejna má ukrutnou sílu.


    • CHACHACHA to se moc povedlo. Opět nám dorazil Pepan místní prasič stránek?Kde na takové prasečí výrazy chodíš? Takto si říkáte tam u tebe ve
      chlévě?Ale proč nám vyhlášený patlale vnucuješ tady svoje gejzíry
      pitomin?To je zas vyškvařených kravin na jednom místě.Co to tady
      meleš za trapné historky z politiky? A koho tady ty vyhlášený prasič stránek poučuješ? Tak vás to všechna prasata učili v prasečí školce? Ale ono je
      všechno jinak.Je nová doba lopato.To co tady mastíš už dávno dávno
      neplatí.Smažky mají v záloze několik geniálních povolebních tahů. Třeba zdanit úspory občanů, aby se zalepila díra po pandemii.

      • Jak dojemné - kdo tady má slovní průjem o jakémsi prasečení, ty hlavo koblihová?

        Jen prosté konstatování faktů - co jen ten megagaunerský podvodný sr.č Bureš/babiš za kreaturní best..i. Nic víc nic míň.

  • Budu volit pana Babiše a ne tu pirátskou smažku 

    • Smažka jsi tak možná ty nebo ta odporná megagaunerská bestie babiš.

      Volit Piráty také rozhodně nebudu, ale než to "hodit" něčemu tak podlému, zlodějskému, křiváckému, ..., jako je ta zrůdná kreatura babiš tak si radši nechám zlámat obě vruce.

      M.j.: oslovovat komouš.konfidenta "pane" - jste úplně vedle. Toto oslovení přináleží člověku ne něčemu takovému jako ten váš Bureš/babiš.

      • Na to jak jsi beznadějný se ještě držíš, pozor na tlak,  to by Bybiše velice mrzelo,kdyby takové lejno jako ty odešlo. Ach ta beznaděj, co ????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit