Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nalimst

    Je neuvěřitelné, jak se s námi snaží manipulovat - koukám to ilustrační foto a vidím dvě malé dívky a malého kluka - ale přijít by měli jen mladíci a to ještě 15-17letí frackové, kteří v Sýrii běžně bojují za IS....

    Navíc nikdo nedokáže zjistit co jsou zač a zda neprodělali výcvik IS a nikdo nedokáže říct, zda jim je opravdu 17, nebo 25let. Podle šetření na západě až 40%muslimských mladíků lže o svém věku!!!!!

    I kdybychom je přijali, tak do měsíce zdrhnou do Německa nebo do Švédska a tam se přidají k některému z muslimských gangů, co jim tam pravidelně dělá táboráky na ulicích...

    Ten návrh je tak dementní, jak dementní může europoslanec být - v Sýrii je dávno po válce a až na malé enklávy teroristů, nad kterými drží ochranou ruku Turecko je země osvobozena - je naprosto stupidní snažit se tady integrovat 15-17leté muslimy indoktrinované islámem, kteří věří ve svou nadřazenost nad nemuslimy a věří v nadřazenost mužů nad ženami v naší zemi, místo bychom jim pomohli se vrátit DOMŮ. Alláh nám je u pr.le a nikdo z Čechů se netají tím, že islám považují za hnusnou nacistickou nenávistnou ideologii, která nikdy neměla spatřit světlo světa. Do prostředí plném spoře oděných krásných žen, pečených prasátek, řízečků, jitrniček, výborného piva, vína a milovníků psů chceme ty fracky integrovat???? Vždyť je to naprostý nesmysl - buď by museli hodit na islám bobek tak jako my a pak by měli šanci se integrovat, ale to je nepravděpodobné, nebo budou denně konfrontováni se stovkami a stovkami věcí, které jsou v islámu ZAKÁZANÉ!!!

    Budou jako chudé děti, co slintají za sklem cukrárny a nemají ani halíř, aby si něco mohli koupit - všechna ta lákadla naší společnosti jako zábava, kultura, sport, randění, předmanželský sex atd. atd. budou mít denně na očích, ale nemohou se zúčastnit - JEN SE DÍVAT. Když jo, bude to ještě horší, protože je bude večer užírat svědomí a představa, že skončí v pekle a lítost, že přijdou o věčné souložení v ráji...

    Našim lidumilům vůbec nedochází, jak stresující je pro muslima život mezi nemuslimy, kteří mohou dělat co chtějí a on NE. Na západě tento rozpor už nyní řeší muslimové tím, že si na většinové společnosti vynucují dodržování SVÝCH PRAVIDEL - například segregací dívek a chlapců, neslavením vánoc, odstraněním vepřového ze škol, vyhánění pejskařů od mešit a od svých ghett. Slovní i fyzické útoky na spoře oděné ženy v sukních jsou dalším způsobem, jak donutit nemuslimy se přizpůsobit islámu a začít se postupně zahalovat.

    Je to taková ta klasika - chcípla mi koza, bože dej ať sousedovi chcípne taky a jsou v tom velmi úspěšní. Jenže u nás je jich naštěstí zatím tak málo, že se na žádné nátlakové akce nezmůžou a naši lidumilové se tak snaží těm mladíkům připravit doslova peklo na zemi z pohledu jejich zaostalé a bigotní víry...


  • Hadam ze je to zase jen predvolebni kampan... Jestli pro kdu nebo proti uz nejsem schopen rozlisit.. Klicove je ze se nejaky politik byl podivat v dubnu v recku.... Meli ji poslat do nemecka at stejnou vehementnosti bojuji politici za jejich zivorni uroven pro nas obcany ,ne jen pro politiky.

  • Nějaký srdceryvnější obrázek by nebyl? Bezpohlavní "Iniciativa" vyhlásila......No tak Iniciativa 1 může klidně vyhlásit, že jim nakope zadele jakmile se tu objeví.

    Jenže tohle už by naše Policie a kamarádka BIS (kterou tímto srdečně zdravím) už označila za projevy extrémizmu a nositele takových aktivit tvrdě stíhala.

    Inu Čechysán v plné parádě.

  • TANáci, TOPáci a samozřejmě Lidovci. Všeobecný republikový balast.Takže tato republiková zparchantělá banda by tady chtěla vykrmovat malé islámské sirotečky?Malé chudáčky kteří mají/nemají rodiče?Vyčuránky kteří se tady otrkají a budou trvat na přijetí svých zparchantělých příbuzných? Na některé operace se tady  čeká roky, na přijetí do děcáku měsíce. Nejsou místa ani peníze. A my tady budeme přijímat cizí vyžírky ze kterých nám tady vyroste nečitelný balast? Budeme je tady vykrmovat a léčit. Oni se budou jako dospělí povalovat a parazitovat.A to všechno z našich daní?

  • Zaráží mě na tom jak se angažuje v této věci pan Hamáček. Nevidí prý problém v přijetí této skupinky 

    takřka dospělých muslimů. Je to krásná ukázka toho co by se dělo pokud by ČSSD vyhrála volby.

    Už vím komu jistě nedá má rodina hlas u žádných voleb. 

  • Když o  ně Šojdrová tak stojí, ať si je vezme k sobě do Bruselu a netahá je k nám...

  • No,i s Babišem se dá v něčem souhlasit.Dobře dělá,když ty "sirotky" z IS nechce,Aláh je veliký,ať si je strčí kam libo!

  • Máme problémy se postarat o mnoho našich vlastních dětí., stejně jako o mnohé naše staré, nemocné i jinak skutečně potřebné..neumíme nejméně za desítky let.!..umravnit a donutit většinově pracovat i chovat se civilizovaně ani "naše" cikány., což se mimochodem za stovky let..nepodařilo většinově nikomu na celém světě !..a nyní si sem ještě máme natahat  tzv.trojské koně..ke kterým by se ve velmi krátké době jistě přihlásili i tzv."rodiče" a pokud ne tito., tak s naprostou jistotou obrovské množství "příbuzných" i se vším, co by pak v tom okamžiku následovalo ?!..Každá země se musí nejdříve umět postarat o sebe i své děti i lidi..a pak teprve o ty jiné a další..Země., co to udělá opačně..tak je jen otázka času., kdy prostě zanikne a bude nahrazena "hosty" a z hostitelů se stanou akorát vazalští a donucení živitelé !

  • tobro
    “Za NWO nehledejte nic tajemného, je to jen firma 'Svět, s.r.o.', jde jen o to, že aby oni mohli jíst a pít, vy musíte zemřít...”.   D. Estulin - pronásledovatel schůzek Bilderbergu
  • senil666
    Obyčejní Evropané
    už nechtějí migranty a toto kulturní obohacování a říkají to jasně. Bohužel
    elity je pořád neposlouchají. nakonec to asi skončí revolucí, pokud to bude
    takhle pokračovat.





    http://www.epshark.cz/clanek/688/tema-cislo-jedna
    • Jojo,revoluce,přesně tak-věci jsou k tomu,aby se děly.My potřebujeme sjednocenou Evropu abychom mohli konkurovat USA a Číně.K tomu je třeba společného nepřítele,nad kterým zvítězíme a až potom můžeme mluvit o evropském národě.A jako nepřítel se tu rýsují  byrokrati z Bruselu a jejich EU.Takže jen ať nás tak dál EU obohacuje ,jen tím leze nahoru na šibenici! Houpy houp,už aby to bylo!!!!!!!!!! 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit