Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Babiš má sice talent jak v zemi ,s děravými zákony pořádně nqahrabat miliardy,ale nemá na to jak v rozkradené zemi zastavit zadlužovéní a začít svižně splácet starými lumpy nadělané dluhy.Uvedené chce dostat k moci tvrdou ruku mladé generace.Ta bude muset být lumpy,kteří tuto zemi zbídačili tak krutá,že vedle ní budou i komunisté padesátých roků strašné měkoty.
  • válcuje hov.o, to jen manipulátoři, co tahají za nitky potřebují vytvořit davovou psychózu a přesvědčit ještě víc ovcí a tím pádem mít stát pod kontrolou při příštích volbách. ODS a TOP09 vytvořila špinavou práci, štafetu přebírá ANO, vždyť je to samý přebarvený Ódeesesák.
  • vo co jde?
    http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazory/komentare/clanek.phtml?id=798198&from=fbLike&fb_action_ids=749533748408157&fb_action_types=og.recommends&fb_ref=article-bottom&fb_source=other_multiline&action_object_map=[479457942162741]&action_type_map=[%22og.recommends%22]&action_ref_map=[%22article-bottom%22]
  • To, co se děje v současném Absurdistánu mě ubezpečuje o tom, že při sametovém převratu stačily jenom zásadní mírné korekce minulého režimu, abychom se dnes měli lépe. Národ podlehl euforii, že všechno bude lepší. Ale tak to nikdy nefungovalo a nebude fungovat. Musí se totiž převzít jenom to lepší a odstranit to horší. To se nestalo, protože lidé při těchto "revolucích" podléhají klamným emocím a slibům těch, co tuší, že na tom nejvíc vydělají(okradou ostatní).Je třeba si toto uvědomit při dalším převratu, který při současném konání současných rozkradačů a zadlužovatelů musí zákonitě přijít. Dějiny se ještě nikdy nezastavily. Některé takové události přicházely dříve jindy později.Pokud budou existovat třídní rozdíly nebude to jinak. Tak hodně úspěchu občané při dalších volbách.
  • Copak, ANO přebírá manýry ODS a bude si diktovat, jak se bude vládnout?
    Peníze sice rozhodují o všem, ale kmotři jménem Mrázek se vysokého věku
    nedožiili! Jiným gaunerům se dosud nioc nestalo. např. Klausovi, Bémovi,
    Janouškovi!
    Rodina Klausova díky "vypraným" penězům se daří zatím dobře. Panío Lívie
    přidala k bohatství to, co "našetřil" její otec za Slovenského štátu, Ona dodnes
    tvrdí,. že neví, čím se její otec za války živil! Za odměnu získala koryto v Blavě,
    na stará kolena. Podivná to existence staré báby!
  • Korektore,ty musíš mít nějakej komplex.Buď z malýho pinďoura (to by tvý koze zas až tak nevadilo) a nebo ti tu kozu někdo přebral. Dutou hlavou s IQ tykve nadále zůstáváš. Nedostals na ní modrou knížku?
    • ne já jsem byl u výsadkářů a na misi v afganistánu,skunku
      • zřejmě jsi ale skákal bez padáku a na hlavičku ty afganistáne.
  • Zatím je velmi předčasné cokoliv komentovat,nechám si to tak za půl roku až rok ale každopádně jsem rád že se karty trošku zamíchaly a už nám nevládnou v podstatě jen dvě strany,které tuto zemi přivedly k totálnímu chasu.Uvidím co bude v budoucnu,obávám se jen černopldelníků,kteří už v minulosti dokázali čeho všeho jsou schopni nebo spíše neschopní?
    • ty předčasnej ejakulante :)))
      • ty jsi srandista koukám,jen pokračuj i debilky tady potřebujeme,jsi velmi milé zpestření,stejně tě nikdo nebere vážně a už s tím i celkem nudíš ale pokud ti to vyhovuje,klidně se zesměšnuj dál blbečku. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Výzkum ukazuje, jak je náš národ zvláštně rozpolcen, rozčtvrcen, snad až rozosminován. Je zle, když vedle Babiše, představitele umírněného hnutí popularitu umocňuje populista Okamura. Dva protipoly, jednoho celku. Proto jsme tam, kde jsme. Svatoplukové pruty nám již celé generace nic neříkají. Škoda.
  • Zatím Babiše hodnotí lidé pouze podle slibů.Pokud sliby nebude dodržovat,tak se přízeň národa rychle zvrhne v krutou nenávist k Babišovi.Jako první co pak bude chtít národ slyšet bude,aby Babiš národu vysvětlil,jak poctivě k miliardám přišel.Podobnou popularitu měl kdysi i Nečas,když národ ujišťoval,že ODS nedopustí další zadlužování této země.Pak ukázal u koryta,že si z národa dělal jen šprťouchlata.Dnes by Nečasovi a ODS většina národa nejraději nakopala zadek.
    • ... kolik miliard máš ty, nevzdělaný omezený trotle?
      • Omezený trotl jsi pouze ty.Já jsem nikdy netoužil vlastnit miliardy.Odmítl jsem kuponovou privatizaci i nákup podnikových akcií.Nechtěl jsem být v jedné řadě s těmi co tuto zemi zbídačovali.Ve svých předpovědích jsem se nemýlil.To,že budování kapitalistického ráje povede ke státnímu bankrotu jsem předpovídal už před čtyřiadvaceti léty.Tehdy byla většina národa z "géniů"Havla a Klause samou radostí podělaná.Dnes jim nemůže přijít na jméno.Tvýma urážkama mojí osoby koryta a nakradený majetek lumpům už nezachráníš.Na konci pohádky o kapitalistickém ráji bude stát velice krutý kat.
  • Já to říkal od začátku, bez hašana se škrómou to bude fiasko. S nima by došlo k tragédii až za pár let.
    • ... kdo to je, woe?
      • Ahoj Prdíku ... :-)
        Jak se vede ve středu v 10 hodin?
        Koukám, že píšeš hodně v noci. Takže:
        1/ nemůžeš spát
        2/ pracuješ v noci a sem se chodíš odreagovat
        3/ jsi v jiném čas. pásmu
        • Ahoj zlato, vede se mi skvěle, mám velmi zajímavou práci.
          Nebaví mě spát a miluji ty blbečky zde :)))
          • Jestli je noční hlídač zajímavá práce se mi nezdá.
          • nebaví tě spát? To já spím strašně ráda, tedy pokud se mi podaří usnout a nečumím celou noc do stropu ... :-)
            Napovíš, co je to za práci?
            • jsem kozí inseminátor

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit