Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den ,vážení přečetla jsem skoro všechny příspěvky a mohu jen konstatovat , že některé příspěvky jsou velmi nechutné včetně toho kde pokladní a ostatní kteří pracují v obchodě jistý pan častuje( příspěvek Gustav Husaček) to si myslím svědčí o jeho inteligenci. Kdo by Vás obsluhoval vážený a jakým právem urážíte spoustu šikovných a pracujících většinou žen. K samotnému zákonu říkám jasně ano neboť si myslím , že mají zákazníci dostatek času si nakoupit je většinou otevřeno až do pozdních hodin a kromě daných svátků celý týden. Je to jenom velký byznys vedení obchodních společností. A jeden den zavřeno ? Myslím , že hlady neumřete a raději se věnujte rodině , koníčkům atd. a ne nakupování.
  • Tak to je teda počteníčko. Začínám silně pochybovat o inteligenci národa. Při diskusi o otvírací době řešit Putina, Hitlera a jiné, to už hovoří za vše.
    A proč do toho zatahovat složky s nepřetržitým provozem a služby?
    Prostě tam, kde je to možný, se má být v neděli a o svátcích doma. Kdo ví, od jakých slov, se tyto slova odvozují?!
    • je take sluzba , nebo slozka s nepretrzitym provozem . Proc ne . Jine slozky maji turnusove smeny , proc by to neslo tady . Neverim ze nekde v obchode je prodavacka 7 dnu v tydnu , 31 v mesici . O jejich udrenosti dost pochybuji , oddelaji stejny pocet hodin jako jiny clovek , jen jsou jinak rozdelene .
      Mezi rolniky se to zaradit neda , mezi delniky take ne. Aby to snad nakonec jezismarja nebyla ta pracujici inteligence.
  • Ubohé rozhodnutí, zase body proti tomuto systému který zotročuje lidi a bere jim poslední výhody!!!
  • Je to zlotřilé rozhodnutí a facka občanům!!!
  • už bylo načase
  • Jen at makaj svine...meli se lepe ucit...ja makam taky *1*
    • ty si ale inteligentní debžo tebe bych tam postavíla a přála bych ti to stupidní a hloupý názor *12*
  • Norma má omezovat zákazníky? Kterej inteligentní člověk ve svátek leze do supermarketu??
    Nemluvim o nějaký malý samošce kam si člověk zaběhne třeba když zjistí že zapomněl koupit třeba rohlíky.
    To snížení platu kvůli vyrušení příplatku je taky nesmysl, příplatky v obchodu jsou tak 20-30% a z toho se ještě odvádí socka a zdravka, takže nakonec jsou zaměstanci obchodu akorát po svátcích utahaní a při pohledu na pásku na*aní.
    Uvědomte si laskavě, vy co u brečíte že si 5 dní v roce nenakoupíte, že většina žen za pokladnou má doma třeba taky děti se kterými chtějí být.
    • O svatcich do supermarketu lezou prave ty a ti podavaci . A tam opravdu zadnou inteligenci nehledam. Zato plnou hubu kecu a nesmyslu jak by kdyby , tak to jim jde jedna basen.
    • treba lekarek na pohotovosti v nemocnicich , lidi od hasicu , elektraren , dokonce i tramvajacky k tomu vyctu maji take doma deti . A pochopitelne i dalsich profesi kteri pracuji o tech svatcich. Ovsem podavacky jsou asi jina kasta .
      Ale podavaci nebrec. Jeden z vasi kasty take zacinal jako podavac , pak se stal vedoucim v samosce ve Stepansky a kdyz si malicko odsedel za manasa , tak se spravne zorientoval a dnes kde kluk sikovna je. Ivos Rittig , jestli ti to neco rika , to jmeno. Tak hlavu vzhuru chlape , bude lip. Treba brzy prijde doba ze nebudes mit zadnou praci a tim padem ani tyhle starosti .
      • Souhlas.!!!
  • Velmi špatně, omezování osobní svobody občanů !!!
    • Nejhorší a nejsprostší je krást nick. Ale krást je u komunistů obvyklé.
  • Jak tak čtu chtěli by jste mít otevřeno 365 dní v roce a kdy mají mít volno ti co Vás obsluhují ????( třeba si mohou vzít na vánoce sebou foto rodiny do práce,aby byli spolu s rodinou) Pokud si tam bude stát sám podnikatel (živnostník) a ne zaměstnanec tak s Vámi souhlasím může mít otevřeno jak dlouho chce.Tohle platí ve všech vyspělejších zemích a nikdo o tom nediskutuje!!! V sousedním Německu si nedovolí ve svátek nikdo zatlouci hřebík natož vytáhnout sekačku na trávu což u nás je běžné, protože v normálním všedním dnu na to není čas,jelikož jsme v pracovním procesu( časově flexibilní)
    • Vše je odvislé od nabídky a poptávky. Regulovat trh výrobních firem si nedovolí nikdo. Kdo chce a má zájem jít do práce tak dostane vše podle zákona zaplaceno. Takto regulovat trh nařízeními nejde. Ony i ty markety na Západě pracují.
    • běžně je k viděni , třeba ve špitálech jak si tam o svátcích sloužící personál tahá děti , nebo si aspoň lepí při operaci nějakýho netáhla a líného hloupého lempla jako jsi ty fotky svých dětí místo rentgenu , aby si jich užil. Podavačí , víš ty vůbec kde Německo leží ? Domluviš se tam ? Pochybuju . Nebo ti tyhle plky navalil do tykve nějakej akční posranec kterej se potřebuje udržet u koryta pomocí hlasů takové inteligence jako jsi ty a tobě rovni .
      • Jste hezky vtipnej neplatíte náhodou své zaměstnance taky stravenkama??? *1* *1* *1*
        • zebracenkama , tak rozhodne v nejakem tom super hyper giga nebo jak se to jmenuje kvelbu nepracujes . Tam jsou vyplaty vcas na dohodnute vysi , to vim jiste. Takze jsi jen obycejny zvanil . A take si tam dovedou celkem s velkym uspechem ohlidat aby podavaci nekradli. To bude asi tvuj zasadni problem. O tom ze line lemply tam moc nechteji se uz ani nebudu rozepisovat. Zkus politiku , tam ti staci radoby ciste srdce pro zacatek.
  • Jako řidič rozvážející potraviny se často podivuji nad neuvěřitelným nepořádkem vzadu u ramp pro vykládku zboží některých, raději nejmenovaných řetězců.

    Odpad, zbytky potravin a obalů, prázdné přepravky, nejrůznější vyřazené prodejní pomůcky a regály, léta nemytá dlažba na dvoře.

    Běžnou praxí je i vylévání obsahu mycích strojů na rampách, často se na jediné rampě vykládají potraviny a nakládá i odpad.
    Hlavně, že ušetřili, dobytek, za plat nádvorního pracovníka.
    Ve "správně" vedeném HM totiž nikdo nemá na nic čas, co komu upadne z ruky, už na místě zůstane ležet navěky.
    To u nás neexistuje hygiena, kontroly, nebo je to všechno podplacený?
    Mastné pokuty konkrétním vedoucím pracovníkům, tresty ze zákona!
    Úroveň SM a HM poznáte vzadu, na dvoře u ramp.
    • Pane Hrochu, to sice může být pravda. Ale s tématem to nemá nic společného. Ten bordel u některých firem tam prostě je a bude. Na to jsou ale jiné zákony.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit