Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A diskutující jsou "chytří jak radio" - pan ing. Babiš o kultuře, najmě české kultuře ví hodně! 

    Vyrůstal totiž v době Československé televise (ať mne ta baba sepsne, že nepoužívám "z" - rusismy z Husákovy doby bytostně nesnáším), která lidu zprostředkovávala kulturu českou i slovenskou - a mezi lety 1966 - 69 to byla pastva pro oči a balsám na duši

    • Jak dojemná vaše snaha "zlidštit" to co zlidštit nelze. A Ááááno to je právě případ Bureše-babiše - neb novým kouskům starého psa nenaučíš a podlého komouišského konfidenta chovat se jako člověk rovněž ne.

      Spíš bych si u pana Babiše ml. dávál velký pozor abych náhodou nebyl vypadnut z okna, neměl čistě náhodou dopravní nehodu, neuklouzl na břehu řeky, .....  To megazlodějské gaunerské -píííp- je schopno zcela všeho, jen aby uchránilo svoji zločineckou kůži. Jen vzpomeňte jak přísahal na život svých dětí - být to skutečnost tak už musí být všechny dávno mrtvé - že ááááno.

      • Kdybyste nám to neřekl - tak bychom zůstali blbými!

  • Třeba špinavci od Seznamu vsadili na "průzkum". I vybrali si nějaký Medián. Sice pradávná agentura ... ALE. Oni totiž Mediáni mizerně platí. Moc mizerně. A tak čas od času se ozývají známí , jejich známí. A zda by se v případě zpětného dotazu od Medianu "nepotvrdila" účast na výzkumu. To pro případ že tihle ověřují věrohodnost. Takže sečteno - je nad slunce jasné že TADY vznikají výzkumy od stolů. 

  • ...asi je k sobě přitahuje společná, udavačská minulost a tak si soudruzi dali kapku nostalgie.
  • No - já myslím, že už nás proslavuje dost, stejně, jako jeho soudružský kolega Man...

    • vanhorne

      Ani Sv. Vaclav ani Karel IV., neproslavili ceskou kotlinu tak, jako ji proslavilo po svete slavne duo Zeman&Babis. Kdo ve svete zna ty dva prvni, jen nejaci historikove. Zemana a Babise naopak zna nejmin pul sveta.

  • Jézeďák tomu rozumí, akorát když jde o prachy. Jinak kultura v ČR dostává asi tak 100x míň peněz, než tzv. sport, což jsou akorát bafuňáři z fotbalu a tomu podobných pokleslých zábav
  • vanhorne

    "Kultura má totiž zvláštní moc"

    To opravdu dosud ma, zejmena ta znama a v minulosti tak osvedcena eSTeBacka. Zase ta velka blabolici huba plna zvastu keca, ze se zasadi o to aby Kunderovi bylo Ceske obcanstvi vraceno. Pokud ja si pamatuji, pred Vanoci se na CanTV objevila nabidka vlady CSR ve ktere nam nabizeli volny navrat i bezproblemove znovunabyti Ceskoslovenskeho obcanstvi. Kdo o to stal, ten ho dostal. Tak nevim kde chce tluchuba Bures za Kunderu bojovat aby mu vybojoval obcanstvi, mozna na Piave nebo u Solferina? Stoji vubec Kundera o to ceske obcansti? 

    • Varane vítej čuníku z chlívku. To zas z tebe vypadlo panečku moudro.Ovšem to je špica - jak ty místní vyhlášený blb nazýváš někoho tlučhubou.To se ti teda dopisovateli povedlo. Od kdy zdejší bezmozek a prasič stránek si bere do úst pana ministerského předsedu? Příště si nejprve vypláchni z huby.Smrdíš celým netem.

  • Historie zaznamenala takřka nekonečné množství snah o znehodnocení kultury, o její zangažování ve "správnou věc", o zotročení kultury a o její zneužití k obskurním cílům. Kulturu skloňovali ve všech pádech mnozí autokraticky vládnoucí egomaniaci, kteří si chtěli udělat z kultury svoji děvečku. Ovšem kultura je nezničitelná, dokonce muže přežít i svého nositele, tedy národ. Kultura tu bude, ale Babiš tu už nebude. Též zmizí v propadlišti dějin i různí pseudoumělci typu Černého či Báry Štěpánové, kteří pojímají kulturu jako údernou ideologickou pěst proti těm, kteří nechtějí chápat, že politickou linii určují vyvolení umělci a ostatní jsou povinni tuto linii následovat a zejména nepochybovat o správnosti politických názorů zmíněných pseudoumělců. Babišovy ingerence do kultury jsou nenásilné a nezdůrazňující ideově-propagandistickou stránku kultury. Babiš není prznitel kultury.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit