Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ta představa, že se ten slovenskej führer dožije stejného věku jako jeho soukmenovec Štrougal, no to nás potěš Pánbůh.


  • My se toho čobola snad nezbavíme.

  •  "Celé vedení ANO je proti mně. Na Babišovi nejsem závislý, říká Vondrák"

    A to je nám krásná novinka. Jak se nám z Vondráka stala spodina společnosti.U takto vysokého politika se předpokládají alespoň základní volní vlastnosti a sebereflexe. Než vstoupil do hnutí byl nikdo.Prd. Vůdce nádražních hlupáků.A najednou mu narostly svaly? Kvalitní záškvara. Takový "Systém Bobošíková".Po zádech sice lumpa ale tehdy vlivného ředitele NOVY Železného se vyškrábala na výsluní. A jak tam byla, otočila a začala do něj veřejně kopat. Přesně tak se nám vyjevil i tady tento záškvara.Chová se jak velkohubý žvástal, z ruské lední revue. Pěkně buď charakter. Slož funkci a neparazituj na těch kteří tě vytáhli nahoru!


  • Jisté je, že Andrej Babiš je velmi
    nazloben na Tomia Okamuru s SPD a podle mých informací z velmi dobrého
    zdroje, přímo bych řekla až skoro od pramene, bude chtít přetáhnout
    velkou část voličů SPD, v podstatě vymazat SPD z politické mapy.

    Bude
    chtít těmto voličům vysvětlit, že odchod z Evropské unie je naprostý
    nesmysl a že tuto ideu musejí zcela opustit, ale že naopak on jim
    poskytne to všechno ostatní, co od SPD nebo vůbec od politiků tito
    voliči očekávají. To znamená sociální dávky, jistotu, ochranu, zvyšování
    penzí, snížený věk odchodu do penze atd.



    ale to by nemuselo být zase tak špatné. To by nám zmizela z politické mapy jedna krajně rusofilní klika nedouků.. :) furt lepší populismus, než zakuklená totalita.. Ten souboj Andrej vers. Pikachu, o tom jsem už psal v průběhu závodu o Hrad. Pak se to i potvrdilo ve 2. kole, kdy Andrej čekal marně Tomiovu podporu, pač mu prostě přebírá a hodlá přebírat voliče.. Pikachu podle mě udělal chybu, že sám nekandidoval na prezidenta, pač by si jednak udělal dopředu obrázek, jaké jsou skutečné, aktuální preference SPD v populaci před důležitou serií voleb, která tyto roky bude a druhak by se voličům nejen SPD, ale i váhajícím připomněl, že ještě de facto existuje. Pač ČT přestala, V RÁMCI ŠETŘENÍ SAMO 😂, vysílat přenosy z poslanecké sněmovny, kde je nyní v opozici Andrej, takže o obyvateli Takeshiho hradu není vidu ani slechu, vidět jde na vládu. A co oči nevidí, to srdce nepálí... jak se říká.. :) udělali to chytře na kavkách.. :) z mnoha pohledů..

    • možná jsem tam měl spíše použít přísloví - Sejde z očí, sejde z mysli.. :)  pač tohle Co oči nevidí, to srdce nepálí je spíše koncipováno na nevěru ve vztahu.... Ale dá se to použít i tady.

  • Hmmm- koblihář včera pravil, že začne chodit do sněmovny...

    To by měl - je to jeho hlavní zaměstnání, zvolili si ho tam někteří voliči...

    No - a dnes tam opět nepřišel - prý kvůli pracovním povinnostem...


  • dzixy

    O tom, že Babiš v politice zůstane bylo jasné hned po volbách prezidenta, kdy ve svém proslovu to Babiš jasně naznačil. To pouze naše "svobodná a demokratická" média spekulovala coby kdyby. Řešení "Babiše" však naplňuje to lidové "vlk se nažral a ovce zůstala celá".

         A je také jasné, že Vondrák na své funkci nemohl zůstat, protože se nedržel ověřeného, že špinavé prádlo se pere doma. A tak se stal strůjcem svého stavu.

  • Ovšem nejvyšší čas bylo vypráskat Vonráka. Ale zas je pěkné že se takto otevřel lidem.V ostravských školách se bude s přehledem učit, že není většího špinavce než tady jmenovaný.Vyšplhat se po cizích hlavách do funkce a pak prskat jedovaté sliny? Ale funkci si ponechat?To už chce pořádnou dávku oprsklosti. A zejména vlezlosti.Když vstupoval sliboval hory doly.Aktuálně veřejně vykřikoval koniny které slušný člověk v takové situaci a funkci neřekne.Právem mu patří ostravský přídomek: "Hnůj všech hnojů". Hochu a to se s tebou potáhne a potáhne.Jako s Thajwancem.

  • Vedení ANO se rozhodlo správně. Babiš bude svou autoritou držet preference ANO na vysoké úrovni, opadne kritika Babiše, ten bude podnikat, možná si odpočine. Když navrhnou po volbách za předsedu vlády někoho jiného než Babiše, vroste i koaliční potenciál ANO. Pětikolka jistě zažije vnitřní problémy včetně nesvárů mezi svými politickými stranami, frakční činnosti, korupční skandály, odpor stávkujících občanů vůči vládě. Fiala se bude stále chválit, nedodržovat Ústavu ČR a legislativu OSN, několikrát týdně stále a opět docházet na americké velvyslanectví (co s tou Ukrajinou, co s ministrem vnitra a zdravotnictví...).  Od letoška budou velké firmy zdaňovat v ČR (předepsáno že minimálně 15 procent), takže na výdaje na zbrojení bude zdroj plýtvání, a mandatorní výdaje a optimistická penzijní reforma budou vycházet hůře. Neziskovky budou stále vysávat státní rozpočet. No - nekup to.

    Na opačné názory nereaguji.

  • Jsem zvědav, jaká bude účast poslanců v lavicích, až si přijde plácat játra Pávek.

    • Určitě větší, než tady, když tu plácáš ty...

  • Vedení hnutí ANO rozhodlo, že má zůstat ve sněmovně...

    https://ibb.co/PxLJtyn

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit