Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro čecháčky poctivec do morku kostí, co vyčistí politickou žumpu. Spasitel, co jim nadělí práci. Obětavec, který sám je za vodou a teď chce v potu tváře vytvořit i blaho pro všechny čecháčky. Nemalá část pravičácké populace mu na to houpne, protože pravičáci, jak již věděcky podloženo, mají sniženou inteligenci.
    Hnutí s ironickým nádechem v názvu „Ano – bude líp“, hnutí, které kupodivu nijak nevadí zarytým antikomunistům a pravicovým médiím, přestože je založené a vedené bývalým členem komunistické strany, nomenklaturním kádrem, synkem z rodiny náležící k vyšším kruhům komunistického režimu, spolupracovníkem, později dokonce agentem Stb. „Ano“, vedené natolik provařeným Slovákem, co by si na Slovensku ani neškrtnul. Jo, jsou to ale paradoxy.
  • At' je tomu jak chce, ale záhadní, posametoví miliardáři jsou tak trochu věcí podivnou, zvlášt' když člověk vidí, jak z jeho okolí podnikatelé šroubujou ve dne v noci a choděj s rukama až ke kotníkům. Přičemž, ještě ke všemu doba self-made manů spadá do období devatenáctého století.
  • Nedostavili se babišovi svědci. A bylo to celkem levné.
    • Je to zase úplně jinak, soudní mafie a modrý pták Pospíšil se snaží oddálit soudní výrok-
      pan Babiš je křivě obviněn !Jenže pan Babiš si to nenechá líbit a viníka najde a potrestá.
      Na druhé straně mu vyhovuje útok na presidenta a na SPOZ!
  • Rozhodně dnes už je lepší být bývalým estebákem,než současným odesákem,nebo straníkem nějaké strany,která se po komunistech prolhala k moci.Za zbídačení této země budou ti lumpové ,kteří se prolhali k moci a tuto zemi zbídačili platit tvrdě.Než se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku udělá pořádek,tak to se chudáci kati pořádně zapotí.To aby makali v trojsměnném provozu a ještě dělali přesčasy.
  • kdo nespolupracoval s STB, není nyní v politice........
    • Ani prezidentům to nebylo na škodu.
    • není v ODS, TOP09 a v dalších modrých odnožích.
  • Já mám pocit, že je to zástupný spor, i kdyby byl, tak co? Víte, kolik podobných se v politice případně pohybuje. Ani o nich nevíme, o těch nejvýznačnějších určitě.
  • Budu volit Babiš, přece nebudu volit bolševiky. Aspoň to tady dřív zkrachuje.
    • ty už si je volil v podobě ODS a taky to tak dopadlo komiku
  • Vůbec nepochybuji o tom, že to Babišovi takto vyhovuje !!! Že by zase nějaká dobře známá "malá domů", nyní na Slovensku ? Protože PO úspěchu ve volbách v ČR - to již nějaký rozsudek nebude podstatný - další TRAFIKU už bude mít v hrsti a děj se vůle Boží i jiná, že jo !!!
    • Co trafiku? Jestli CIZINA ZAČNE ROZPLÉTAT PRIVATIZAČNÍ MACHINACE... BUDEME MÍT Z KOSTUDY KOPEC. jEN SI POROVNEJTE KDE VŠUDE "působil"... joj.Nebo si vážně myslíte, že mu jde o republiku... tůdle nudle.... nezapomeňte, že se začalo hovořit o kontrole "KLAUSOVY PRIVATIZACE"o dokazování původu peněz v ní použitých... a docela nahlas...Nebo si myslíte, že to koupení takového impéria může být čisté... o jé je... blahoslavení chudí duchem...
      • Bezpochyby jste bohužel nepochopil můj příspěvek, takže kdo je blahoslavený, o tom bych raději dál už raději nehovořil ...
    • Já věřím, že dříve , či později, na každého jednou dojde...všichni jsme smrtelní... :-)
      Prachy a možná i poslanecká imunita mu budou jednou k prdu... :-)
      Blbý je to, že do té doby tady bude škodit... :-(
  • My to v té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravě vidíme asi tak: ti co mají dnes méně jak 35 let vědí kulový, jak to tady chodilo kdysi - nás vždycky dojme k slzám sledování diskuzních pořadů, kde jako historici vystupují absolventi politologie ve věku ca 30 let a dělají ze sebe chytrolíny na základě přečtení knihy zaměstnance husákový věštírny V. Klause o nutnosti kuponové privatizace... Kdo je starší a kapánek mu to pálí, tak musí vědět, že lidé, kteří volně jezdili do tzv. kapitalistické devizové ciziny byli za minulého režimu důsledně prověření a spolupráce s StB byla naprostou samozřejmostí - hlavně u služebních cest do znepřátelených kapitalistických zemí. Kecy o nedobrovolnosti spolupráce atd. jsou úplně zcestné a zcela mimo realitu - každý práci dostal kdekoliv, takže zrovna na zahraničním obchodě dělat nikdo nuceně nemusel... Skočit na kecy o nutnosti podpisu spolupráce s StB mohou právě ti 25-30 letí "historici". Ono není náhodou, že se nedočkavě čeká až vymřou přímí svědci a pak už se budou dějiny psát jen podle: Pružinských, Kožených, Kalousků, Divišů, Drábků, Nečasů, Koláčků, Paroubků, Janoušků, Bémů, Udženij, Topolánků, Rittigů, Dalíků, Vondrů, Mrázků, Ráthů, Kottů, Pancových a jiných co se přisálí na rozpočet Prahy nebo státu anebo na evropské fondy a zbytku republiky vykládali, že se o sebe musí postarat každý sám poctivou prací... Náš štajger vždycky říkal: "jak tak děcka sleduji tu Prahu, tak tam je víc zlodějů, odkláněčů a podivných privatizátorů než normálních lidí ve zbytku vytunelované republiky". A měl synek absolutní recht...
    • Tak to tam v Ostravě vidíte dobře. A v Praze nesjou jenom odkláněči, tuneláři, korupčníci, vexláci, kontraverzní podnikatelé, mafiáni, pseudoumělci, ale tu tupou masu tvoří především pražští lokajové.
      • Becherovka a jeho panoš doporučuje pražákům učit se německy, s holu zadnicí se to vyplatí.
    • Spolupráce ze STB nemusela být "samozřejmostí" - mohla se odmítnout, ale to by potom ten soudruh okamžitě LETĚL z toho svého (a pamětníci jistě ví, že většinou nadstandartního) "teplého místečka" (např. pozice vedoucí pracovník, umělec, zaměstnanec PZO apod.) !!! P.S. Nejsem 30 letý historik, ale pamětník oněch časů.
      • estébáci jsou hlavně v ODS, TOP09 a jsou to taky pěkný charakterový sv.ně. Kam vítr, tam plášť, ale ona zase příjde doba, kdy stáhnou ocasy a pěkně v koutě se zase budou strachy připosrávat.
  • Škoda. Agent Voda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit