Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Udělali kozla zahradníkem, největší zloděj se stane ministrem financí, aby ještě víc ožebračil ty nejchudší živnostníky a na velké firmy nedojde. A to nejsem rozhodně socka ale poctivě pracuju a nemám žádné dluhy.
  • Už to,že někdo sympatizuje s Kraďouskem mluví samo o sobě. Lhář a zloděj,tudíž nějaký zasvěcený demagog nám může políbit pr...
    • Mluv za sebe a vrať se do školy.
  • Jen si vzpomeňte jak bylo dobře před r 89. bydlení za pár korun energie za pár haléřů, každý měl chatu auto, potraviny zaručeně zdravé, dovolené v krásné Jugoslávii kterou pak zločinci zničili.Bezůročné půjčky byly běžné, rekreace ROH atd .Já jsem v žádné straně nebyl pracoval jsem ve strojírenském závodě a měl jsem všechno, chatu auto Škoda 105 družstevní byt 2+1 za který jsem platil 270 Kč včetně vody a tepla, plat jem měl 3600 Kčs, o takovém životě se dnes může lidem jen zdát.To jsme to dopracovali, dneska mají lidé všechno na dluh, onemocní všechno jim seberou a jsou z nich bezdomovci.Ale musím podotknout že mají banány, pokuď na ně mají.
    • To :Petr Milý soudruhu ,za komančů se moc do jugošky necestovalo .Byla to dovolená jen pro vyvolené.
    • Na ty banány snad ještě většina má... Já jsem měl v r. 1974 bydlení v malém 2+1 dokonce za Kč 90/měsíčně a za Kč 600 topení na celou zimu. Za 30tis.novomanž.půjčky jsme celý byt zařídili. Vydělával jsem však na statku o třetinu méně než Vy. Spočítal jsem, že to co dnes kupujeme se zdražilo od té doby v PRŮMĚRU 8x. Za Š 105 L jsem dal v r. 1978 Kč 57 tis., nevím kdo by dnes za ni dal přes 400tis. Na rozdíl od Vás mě komančové po vojně nikam na Západ ani do Jugošky nepustili a žádali jsme několikrát...(vždy pro nedostatek deviz.prostředků zamítnuto). Vše má rub i líc. Zapomněl jste na fronty na vše možné...na již.ovoce (vždy před volbami, kolem května a Vánoc), na zách.papír, knižní kuchařky, vložky, lepší maso, šmeliny s bonama, atd. Kdo tehdy nežil, těžko chápe. Docela dobře atmosféra tehdejší doby je vylíčena v seriálu Vyprávěj.
      *4*
      • Vyprávěj jsou z hlediska dnešní politiky deformované "historické" příběhy. Je to v hospodě plánovaný scénář ať se utratí prostředky přepouštěné státem do TV. Je potřeba získat prostředky na prochlastané párty, kde se povalují spoře oděné "zlatokopky" a vyhlížejí do které daší postýlky by hupsly.
    • Ta 105 by ti slušela i teď,a jestli se ti stýská ,tak zkus Koreu nebo Kubu.
      • Co sem pleteš Koreu a Kubu. Jde o to jak tobylo a nynní je u nás. V tomto s prominutím státě je "jakási" svoboda, ale jen pro někoho. Demokracie neexistuje, ve zdravotnictví je zásadnní problém - kolik mají doktoři. Ve školství kolik berou učitelé a ne jak učí. Sociální jistoty jsou pro většinu lidí v pr.... , a když už je tak podporuje spekulanty. Většina důchodců živřoří. Státní dluh astronomický Nejvyšší pán bůh jsou peníze. Předává se majetek cizím státům ( vatikán ). Až 80% výrobních prostředků je v rukou cizinců. V rozhodujících odchodních prostředcích je to až 90%. Jsme nesoběstační v zemědělství. Výsledky státu jdou od desíti k pěti, ale platy exekutivy od pěti k desíti. Zákony jsou tvořeny ve prospěch zločinců a spekulantů s pěnězi.. Soudní mafie je slepá, ale soudí podle toho kde cítí "korunu". K lepšímu přidávám, že současná vláda je řízena vyděrači černozadečkáři a to co strany koalice slibují nemíní a nemohou splnit. Sobotka nesplní nic z toho co ČSSD slíbilo, jenom aby se udržel u korýtka. Hlavně chce být na známce. O tom jak vážně se berou sliby svědčí diferencovaný přístup k nárustu důchodců. Ti nej potřebnější "dostali přidáno na jeden nekvalitní chléb a tři ještě hnusnější rohlíky. A poplatní sociologové lžou - lidičky máte se dobře.
  • Vy zamindrákované asociální nuly, vy jste mi všichni u prd.le. Protože na mně nemáte. Dovedete jenom natahovat ruce na sociálce nebo čekáte na důchod. Já bych důchody zrušil, a poslal vás makat. Protože jenom čekáte až se vrátí váš vysněný socialismus a někdo se bude o vás starat.
    • *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      Pako...na tebe taky příde.., neboj
    • Ahoj Tečko, Ty známé ho.no, zase nás chceš přesvěčit, že jsi člověk kterého by někdo potřeboval? Věř všichni na tebe se.ou mrzáčku. *1* Určitě bych zrušil platby všem příživníkům tvého ražení *1*
    • Já nejsem ani levičák ani pravičák.
      Musím ale konstatovat, že tento názor mohl napsat člověk, který má ne jenom velký mozek malý, ale řekl bych, že nemá vůbec žádný. To musí bejt snad úplný BLBEC! Ono vůbec, když čtu tyhle diskuse na internetu, což je málo kdy, tak si myslím, že se jich zůčastnují většinou demagogové, kteří v životě nic nedokázali a nebo snad ještě možná recesisti, kteří z toho mají legraci. Přesto, že je mi už hodně let a internet mám taky už dlouho, tak reaguji teprve podruhé. Ale na tohle se nereagovat nedá. Tak že Vejre, dám Ti jednu radu. Vem si mašly a hod si jí na prvním stromě který potkáš. Josef
    • Moc krásný komentář.Běž do prasečáku.
    • Jediná asociální nula si ty a tvoji činovníci hnoji pojebanej. Pak se mi může někdo divit, že jsem sprostej, když vidím tenhle lidskej odpad *16*
      • Přitlač trochu a budeš na tu demokracii mít taky
  • Svoboda a demokracie je dobrá pouze pro toho kdo na ní má finance, jen na okraj pro zoufalce tečky a jemu podobné, nuly prakticky zbytečné a bez rozumného názoru a argumentu *16*
  • Svoboda je největší hodnota, kterou lidé můžou dosáhnout. Radši budu bydlet pod mostem, ale svobody se nevzdám. Radši umřu hladový, špinavý a nemocný, ale svobodný! Žili jsme čtyřicet let v nesvobodě! Teď máme svobodu a demokracii. To ale závistivé a neschopné socky nikdy nemůžou pochopit a nedovedou se o sebe postarat. Pro ně tak platí stravenky. Já stravenky nepotřebuju a taky je nepoužívám. A ukrajinský lid bojuje za svobodu v čele s Vitali Kličkem. Putin je diktátor a Janukovič jeho slouha. Až přijede k nám na návštěvu, měl by dostat bejkovcem.
    .
    • Tak tu tečko pořád neotravuj a nevyhrožuj, zbal se a přestěhuj se konečně pod ten most, je jich zatím ještě dost, máš na výběr.Krm se demokracií, zapíjej to svobodou a přikryj se lidskými právy . TO ti přejí všichni diskutující, s realizací toho svého plánu neotálej.
      • sbal si je s, oprava, překlep.
    • Opakuješ se chudáku
    • To já se budu cítit svobodný až ti jednu takovou napálím že se zastavíš až u u protinožců, pak mi bude lehce u srdce a budu svobodný!
      • Kolik máš kilo,že bych Ti poslal adresu.Anonymní internet to je ráj pro bezmocný socky
  • Celá EU má úniky v miliardách eur. Tak jak to tam ti skvělí demokraté, odkojení kapitalistickým systémem, nikoliv vedoucí a jedinou komunistickou stranou , dělají, když to mají téměř jako u nás? Včera to EU ohlásila, to veřejné tajemství.

    A Babiš zatím jasně drží ochranou ruku nad velkými podnikateli, takže to odskáčou malí a možná i střední. Bakaly, Chrenka, nadnárodních korporací a jeho Agrofertu se to nedotkne. Mají všichni od Topolánka a Kalouska, který byl tehdy tím geniálním ministrem financí na objednávku zahraničních bank a MMF , zastropované soc. a zdravotní pojištění , což způsobilo doslova kráter do státního rozpočtu a pak ovcím vymývali mozky, jak na to nejsou peníze, proto musí být druhý pilíř, ve kterém všichni byli majiteli a spolumajiteli, tedy těmi co je budou vysávat, tedy tunelovat. . Přitom se vše celosvětově automatizuje - pokladny v Hyper marketech, bankomaty a interbanking v bankách a další technické vymoženosti, které ubírají pracovní příležitosti pro občany, zvyšují nenažrancům zisky, protože z toho neplatí nic do soc. a zdravotního pojištění a neplatí z toho žádné daně. Bezva finta pro hlupáky, co nepoužívají svoji šedou kůru mozkovou a nemají přehled a rozhled. .
    • Tebe snad vyšoupli z ministerstva financí,že o tom dokážeš tak perfektně vyprávět.Ještě jsem se v životě nesetkal s člověkem který by dobrovolně a rád platil daně.Každý kouká aby zůstalo co nejvíc pro něj. Mnoho lidí kteří si daňové přiznání nedělají sami ani nevědí že první korunu daně platí až když čistý příjem přesáhne 150000 korun českých, potom říjde sleva n osobu 24000 Kč tak že lide s čístým příjmem okolo 12300 měsíčně neplatí žádné daně,a mají ještě nárok na různé podpory. Zdravotní a socijánli neberte jako daň. Ani já neplatím daně zrovna rád,a to proto, že je na každém rohu vidět jak daně mizí v černých dírách a společně naspořené peníze rozebírají lidé kteří mají ruce jako já ale jaksi zapomněli s nimi hýbat. Dokáže-li Babiš toto zvrátit tak mělo cenu jeho stranu volit. Jsem k tomu skeptický protože jeden člověk málo zmůže.V zemi kde jsou lidé zvyklí jenom natahovat ruce to bude pro něho doslova očistec
    • Podstata je v tom, že EU taky objektivně prohlásila, že ČR je na tom s korupcí a zlodějinou nejhůř. A bankomaty, pokladny a internetbanking za to pravděpodobně nemůžou.
  • no uvidime, reci se vedou, ale skutky mluvi sami za sebe...apropo, Slovaci se stehuji k nam, veskere zdravotnictvi je tam na hunte, skolstvi taky...vic informaci nemam, ale proc se jim u nas tak libi? proc se p Babis nerealizuje v SK?
    • Zapoměl si napsat jací slováci
    • Protože žije tady. Ty zde žiješ taky a jen kecáš.
    • Protože Slováci sebou hodili a vzali si to "skvělé" euro a tak se jim to pěkně prodražilo. Žádné nadšení dnes z této měny u nich není. A Babiš i všichni podnikatelé po něm touží také. Jde o to , zda zvedneme zadky a řekneme my , zda ho chceme či nikoliv. Lafonteine , bývalý ministr financí Německa, který euro tlačil silou na jaře přiznal, že to byla zásadní chyba, a aby se eura jižní státy zbavily, jinak to nedopadne dobře. Tak vida, Davida. O tom se tu taktně mlčí.
    • Protože těch 10 mil.ovčanů je stádo tupých lidí.Slováci nás vždy používali jako výtah z průserů.Jinak vždy s námi opovrhovali.Nevím zda jsou ještě ve válečném stavu proti spojencům jako fašistický stát,nebo to Gottwald anuloval,že opět bylo ČSR po 1945.Naše ukázka je VŠ studium zdarma apod.Ta lumpárna s dvojím občanstvím je přesně to co tady nahrává takovým lidem a nám tím zavřou hubu.
    • ostapkotab
      u nich šest pětek na hodinu v kase marketu nemaj,tady jo
    • Slováci se nám dokonce smějou. Po gestapu tupolánék, nečas, říman, langr atd z moravy jsme se přesunuli pouze o pár kilometrů na východ. Což je u odpůrců komunistů divný krok. *16*
  • ostapkotab
    Dobrý den,
    zdravím všechny krásné,chytré,slušné,pracovité,inteligentní lidi,diskutující fundovaně a objektivně vždy jen k danému článku.
    Hezký den,jak Vám mohu pomoci ?
    Ostap
    • Vzal jsi si jiné prášky? *1*
      • ostapkotab
        du do sebe,v@le ! *1*
  • Konečně někdo nazývá věci pravými jmény! A dosavadní partajkmotři a další mafiáni včetně jejich mluvčího TV moderátora Moravce se můžou zbláznit. Kdyby se těch 20 let pořádně vybíraly daně a kradlo se jen z poloviny, tak je tento stát bez dluhů, občané královsky sociálně a zdravotně zabezpečeni, a daně o třetinu nižší.
    Je na čase se třeba zeptat proč má ČR jako jediná země v EU zaveden tzv "e-dovoz" kdy si vybrané "schválené" firmy samy podávají celní prohlášení v elektronické podobě a nikdo z celníků je v podstatě nekontroluje a ani nemůže. Všechny ostatní země tento režim odmítly. My jsme ho přijali za Kalouska. Dále výběr DPH při dovozu zboží vzali zkušeným celníkům a dali ho neznalým tetám na Finančních úřadech. Atd, atd, atd.
    • Souhlas, až na to, že v tom článku vidím jistou naivitu, že si podnikatel a dovozce bude měnit regule k horšímu, a že si dovolí cepovat mafii, která je zde lepší než v itálii *16* Resp. nevěřím mu ani nos mezi ostátýma ušima *16*
      • op: odstátýma
        • Může být, ale před Babišem to bohužel žádný Čech s pěknýma ušima nezkusil, tak jsme se holt dočkali ušatýho torpéda ze Slovenska, protože lidi už mají dosavadní sebranky dost. Nebo Ti to co tady bylo vyhovuje?
          • Myslím si, že kdokoli dlouhodobě sleduje mé názory, nemůže se takhle blbě ptát. Dokonce i když někdo ukradne můj nick, tak by měli ti skalní poznat, za co kopu. Nevěřím ani vládě ani podnikatelům. Na tuhle modlu jen tři otázky:
            Proč nepřizná, že v STB byl?
            Kolik si odepisuje z daní?
            Jak přišel k základnímu kapitálu?
            Všichni měli rovné možnosti, tak jak je možné, že někdo měl laťku o 10 mega výše?
            Za komunistů byl maximální plat 7000 a to v dolech a strojírnách.
            Náměstci a řiditelé měli 5000-5700 kčs vládní úředníci cca10000 - 12000 + reprefond cca 10000. Ostatní od 1200 do 1800Kčs. Vojáci a policisté plat v rozmezí 2500-4000Kčs Takže mi to tak nějak nesedí. Buď musel krást, nebo vyhrát na stírací los.

            *16*
            • To jsem já: Drž hubu a krok hnoji bezt názoru i ten bob ho má na rozdíl od tvých výkřiků zoufalé lamy na netu
            • Hnůj BOB tu káže o slušnosti? Došly argumenty, přijeď dostaneš po hubě i s tvou kolbenkou na vykořisťování slušných lidí. Dostaneš bejkovcem po hubě
            • ERA: Nemá cenu ti něco vysvětlovat. Ty jsi závistivý člověk který nic neumí. Napiš Babišovi ať udělá doňové přiznání u tebe. S tím STB, jinni se chlubí, že byli u FBI. MI5, atd. a tady se dělá hon na čarodějnice, že pracovali pro stát. Jinde jsou to lidi uznávaný a vyhledávaný soukromníky.
            • Magore chleb 2.10 to je sice pravda Ty jsi za měsíc vytvořil hodnotu práce několikrát větší o dostal jsi výplatu okolo dvou tisíc ,z těch ti ještě strhli nějakou daň a z toho zbytku ti dávali chleba za 2.10. Toto byla první deformace komunistu. Samotnému mně dlouho trvalo než jsem se od této deformace oprostil
              To aby přiznal že byl v STB to by ho museli poslat k starému Grebeníčkovi ten by to z něho vymlátil.Kdo u STB nebýl jak jsou sezmamy důveryhodné je taky otázkou
              Asi nevýš jak se daně počítají .Tak je to rozdíl mezi příjmy a výdaji, a ta částka je daná z té si můžeš tak akorát odepsat suché z nosu. Kdo jak a co si do příjmů a výdajů dá to kontroluje finančák . Nepřál bych ti aby se jednou podíval k tobě. Ale možná že bych ti to přál.Potom to jde podle hesla kde se stromy kácí tam třísky lítají.V sousedství jsem měl firmu kde byla provedena kontrola z finančáku, nějaké chyby se tam našli, jaké mi není známo. Firma tím dnem skončila.To akorát vy co přijdete ve 14 hodin z práce a máte dlouhou chvíli se pořád se@ete do ostatnich a děláte z každého kdo se snaží starat o to aby neležel a peněžence státu zločince a zloděje.
            • Pro ostapkotab: a dál?
            • Jinak zloděj zůstane zlodějem. A je jedno v jakém kabátu. *16*
            • To mám právě obavu, že si legistlativně pouze pomůže a už to jak se dnes jedná o lesy čr znamená, že to co zbylo bude rozkradeno a budeš platit daň z každé borůvky *16*
            • ostapkotab
              bylo by lepsi,kdyby jsi se kopal do prd€le
            • Víš, v současné situaci už je mi celkem jedno co kdo dělal před 30ti, nebo 20ti lety, podstatné je co dělá nyní a hodlá dělat v budoucnu. Volně řečeno: Čo bolo, to bolo, terazky som ministrom. A pokial dokáže vyprášiť kožich štátnym aj sůkromým mafiánom, tak buďem spokojný aj keď si pri tom sám trocha pomože. Hej?
            • Ceny:
              Chleba bochník 2,10 litr polotučného mléka - podotýkám mléka 2,00 vajíčko 1,30 rohlík 0,40 osobní auto 45 000 barevná televize 9000 nájem 250 elektrika kwh 0,60 plyn nevím,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit