Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • felix.julec

    "Brzy bude po problému".Včera na ČT v "interview" Fiala (ODS) "vyhrožoval",že zvítězí v dalších volbách,protože jejich preference neustále stoupají,on bude premiérem a všem ukáže,jak se má vládnout zemi.

    Felix Holzman,býval vtipnější.

    • Ale no tak, znáte přeci pana Fialu, kudy chodí, tudy trousí vtipy a legrácky. je to vůbec takový veselý šibal. 

      Vyjadřuje se jako špatný politolog a jestli se tím kdy živil, tak potěš jeho studenty. 

    • Když se stát řídí jako podnik, tak se občané cítí jako zaměstnanci a ti přece chtějí občas dovolenou. 😛

  • TheGGG

    žijeme v zemi, kde 2/3 lidí nedosahují na průměrný plat... šmejdské strany pro podvodníky a lumpy jako ods, top0,9 a smažáci piráti nikdy nebudou ve vedení

    • KIMCIDe je zcela logické, že na průměrnou mzdu nedosáhne většina zaměstnanců, od toho je to průměr ty trumpeto.
  • Nejsmutnější je,že zastánci Bureše nepochopili proč je jejich ikona na okraji diplomatického spektra.On ten váš mazánek je bezcharakterní agent Stb s kterým každý slušný člověk opovrhuje.Toto bahno metastázuje do této společnosti a společně s tou rudou lůzou vedenou Falmerem ukazují, kam až se dá morálně propadnout!A nad tím vším ční ten zlostný a mstivý stařec,který má vzor v kremelském carovi.
    • Minimálně 30% oprávněných voličů si myslí něco jiného. Tak to prostě je. Líbit se nám to nemusí. 

      • Renata Červenková / Radkin Honzák:

        VŠICHNI ŽIJEM´ V BLÁZINCI

        Str. 137 o těch "samostatných", kteří chtějí být voděni za ručičku. Jinak celá knížka stojí za přečtení.

  • Věhlas a neslavná sláva zemanovské ústavní partyzánštiny se pochopitelně šíří jako rádiové vlny po celém světě. Ani Babiš se svojí agrofertní proslulostí není při vší projevené snaze schopen vylepšit vývěsní štít hradní party, která při návštěvě WC asi používá listy z Ústavy. Jak jinak si lze vysvětlit Zemanovo ostentativní pohrdání ústavními zvyklostmi a potažmo a zejména literou zákona nejtěžší právní síly ? Zeman prostě nezvládl tíhu svého postavení v čele státu a názorně předvedl, co skutečný státník by nikdy neměl dělat. Zeman se stal odstrašujícím příkladem politika, který ve snaze být státníkem historického významu znesvětil a trapně zesměšnil úřad prezidenta, přičemž naší republice v zahraničí dělá ostudu a přitom arogantně pohrdá těmi, kteří nesdílí jeho samolibé a nerealistické náhledy na palčivé problémy současnosti. Zeman hnidopišským způsobem hledá "nesrovnalosti" v Ústavě a pak se předvádí tak, jak by se skutečný státník nikdy nepředváděl. Babišovy rady ohledně naší prezentace v zahraničí mi připomínají hraběcí rady.
  • Nejde o to vylepšit Babišův obraz v cizině. Tam nějaké Wagentknechtovy řeči, a řeči podobných žalobníčků, kteří si vymýšlejí neexistující problémy a pomlouvají Babiše i ČR kde můžou ve snaze co nejvíc uškodit, prakticky nikoho nezajímají. Svět uznává demokraticky zvolenou vládu včetně premiéra, a nějaké ublíženecké kňourání těch, kteří prohráli volby, nikoho nezajímá. Jde o to, aby to jejich kňourání nekazilo obraz ČR ve světě. 
    • Od kdy se prosím prostému konstatování nezpochybnitelných faktů nazývá pomlouváním.

      O tom, že je ten koblihářský komoušský STB-cký práskač Bureš/babiš šmejd všech šmejdů mustr není přece jakékoliv pochybnosti, tak jaképak pomluvy, jen pouhé konstatování faktů.

      A ublíženecké kňourání - tak si někdy poslechtěte toho vašeho imigrantského koktavého megazlodějského hňupa babiše - Áááňňňo to je to kňourání, fňukání, ....  - je to úúceloffkááá , kaňpááňńń´, ......  

    • vanhorne

      " ublíženecké kňourání těch"

      Ve sportovni kategorii 'kňourání', se muze chlubit zlatem trestne stihany Babis, a.k.a. Bures. 

  • Jsme relativně bezpečnou zemí, to jistě. Ale jestli všichni bohatneme a máme se dobře, to už tak jednoznačné není. Pan Babiš to asi vidí spíše ze svého úhlu pohledu.

  • felix.julec

    Četnická stanice v Putimi měla informátora Pepka Vyskoče a Ústav nezávislé žurnalistiky má zase informátora Břešťana.Podle toho vypadají i tyto informace.

  • vanhorne

    Proc byse mel ten podareny 'Bývalý dôverník ŠtB agent Bureš, registračné číslo:26085', bat o svoji spasu? V Cesku mu prece zadne nebezpeci nehrozi. To by mu hrozilo, kdyby zil v nejake civilisovane zemi, ve ktere vladne spravedlnost a zdravy rozum. V Cesku za nim stoji nejen mensi armada jeho vernych koblihozroutu, ktera se sveho prestne stihaneho PM nevzda. Ale vice je na povazenou, ze hlavu nad vodou mu drzi jeho hlavni benefactor, ten zvlastni a zajimavy president. Jake bratrske pouto je k sobe vaze, nemaji ti bratri v triku jeden jako druhy nejakeho kostlivce ve skrini, o kterem ten druhy bratr vi? Zahada pro J.Klimu k vyreseni.

     

  • Robert B. z ústavu.Kdo jiný by vytvořil takový koktejl hlouposti.Jen se chce věřit, že to dělal ve svém volnu a bez nároku na mzdu.Ano premiér si zakládá, že se domluví A,F. Dopisovatel je jistě rád, že vládne vyjmenovanými slovy, slovními druhy.Maximálně tak vzory podstatných jmen rodu mužského. Jméno jeho zaměstnavatele zní honosně.Ovšem evidentně zaměstnávají dle kriteria: máš dvě ruce, každá  po 5 prstech .......přijat.Budeš redaktorem.Další!                  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit