Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takový akt by měl být posuzován jako terorizmus a podle toho také trestán. Ne rokem-dvěma ve vězení, ale pořádnými paletami, aby si další rozmysleli takové zhovadilosti.
  • ODSS jsou jednou nohou v márnici, Topka na jipce, tak řádí jako fašisté banderovci a voři v zakoně na Ukrajině, jejich kámšové.
  • Pro různé "Hermany a spol.": Jak vidno 20let budování vyspělé kapitalistické společnosti po roce 89 nechalo nesmazatelné stopy na fungování některých manipulovatelných mozků. Tak jen na okraj toho co a koho tady pravicoví soudruzi po roce 89 okradli: Po roce 48 každý člověk musel pracovat( až na vyjímky typu s.Havla a spol.). Podniky byly vesměs státní, tedy v pojetí té doby byly nás všech. Ze 100% vytvořené hodnoty zhruba 50% jde na mzdy, pojištění daně atd. ( to platí i u soudruhů kapitalistů). Z těch zbývajících 50% se budovaly továrny silnice, nemocnice, nakupoval materiál pro výrobu, vytvářel zisk atd.. Tedy opět dtto. soudruzi kapitalisté na západě. Po roce 89 přišla tzv. pravice s privatizací a restitucí. V rámci toho byl na základě různých privatizačních projektů a jiných podobných "akcí" převeden ( těžko asi koupen) majetek, který vlastnil stát, a v tomto vlastnictví měl každý pracující občan svůj podíl na kapitálu ( který spravoval za socialismu stát). V rámci privatizace nedošlo k řádnému odkoupení těchto částí kapitálu od státu a tudíž ani od každého pracujícího občana po roce 48. Tento majetek byl tedy státu a tím i každému pracujícímu člověku privatizací a restitucí zcizen bez náhrady. Byl to proces nesrovnatelně horší, než znárodnění po válce v roce 48 ( kdy do hry vstupovala řada poválečných aspektů). Je to málo na definování pojmu "rozkradený stát a okradený občan procesem "liberálního konzervatizmu" po roce 89?
    • Máte to dost zmatené ale alespoň namátkou. Ve 48, stát získal majetek tak, že ho jednoduše ukradl . I poslednímu ševci verpánek. Potom všem zakázal živit se vlastní prací a pod trestem vězení z nich nadělal státní nádeníky . Zaměstnanec= nádeník ( bez ohledu na pozici ve které pracuje). Všem nalajnoval život od narození do smrti a každému povolil jak se smí mít a kdy by vyčuhoval byl označen za protisocialistictický živel. No a aby mu všichni z tohoto ráje nutekli tak položil miny natáhal dráty a rozestavěl profesionální zabijáky . Jo, to byl socialismus. A privatizace ? To je jiná kapitola, ale v zásadě . Vy byste chtěl podíl na krádeži ve 48, že ? Pohádky o tom jak a co vybudovali komunisti si nechte pro vnoučata .
      • Moooc dobrá argumentace ruďasům. *1*
  • Věřím tomu že kdyby byla bomba skutečná tak pro tohoto překabátěného hraboše
    moc lidí plakat nebude.

    Cituji Babiše: Ke vstupu do strany mě přinutila Maminka. Já ani nevěděl že z toho budu
    mít nějaký prospěch. V roce 89 jsem na tom byl stejně jako ostatní lidé.

    Kromě toho že je Babiš lhář a pokrytec k tomu není co dodat.
    • Kdyby strany nekradly jak straky, nechovaly se jako Napoleon na dobytém území, z občanů si nedělaly otroky a ještě se jim nevysmívaly, kdy jejich arogance moci dosáhla naprostého vrcholu, tak Babiš by nikdy v politice nebyl a nikdo by ho nevolil. Kdyby strany byly pro přímou demokracii pomocí referend, jako ve Švýcarsku, tak tu nebylo ani Ano, ani jiné podnikatelské subjekty. Strany si za Babiše a spol. mohou sami a Topnáckové a ODSS , Lidovci jsou ještě horší než ANO.
  • Zase nějaký přívrženec ODS, nebo TOP09 nemohl překonat, že jsou vymírajícím paskvilem, tak se upnuli na takovéto zhovadilosti.
  • Bombu tam dal nejlepší ministr financí - inženýr chemie, který na to má vzdělání a má důvod...
  • http://www.lidovky.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A141007_132917_ln_domov_sm

    *5*
  • Ano vazeny pratele je potreba zakazat KSCM -tento hnusny spolek ktery je primym nasledovnikem ZLOCINECKE organizace KSC ktera ctyricet let devastovala zemi a pronasledoval slusny lidi!!! *11*
  • Volím pouze tu nejlidovější, nejdemokratičtější a nejhumánnější politickou stranu - KSČM!!! Věčná sláva komunistům! Komunisté vraťte se!!!! *14* *14* *14*
    • Máš demokracii, tak vol si koho chceš. Ale měl bys vědět, že komunisté všude, jak v Parlamentu a jinde, jsou pohými vyžírky, protože nikomu nic nepřinesou, nedají, prostě není z nich nic, podobně, jako z většiny Romů. Jenom berou.
  • Pan farář Duka je svatý muž. Je pěkný, tučný, a lesklý. Bůh ho miluje a shlíží na služebníka svého Duku se zalíbením. Každému, kdo miluje pana faráře Duku a modlí se k němu, se také dostane milosti boží a bude spasen. On se za nás obětoval, vzal na sebe těžké břemeno askeze duchovního života i naše hříchy, od nichž nás osvobozuje. Milujeme pana faráře Duku a modlíme se k němu.
    • Pan farář Duka z přežírání přímo puká a to jsou prý strašná muka.
    • A všichni budeme taky tak pěkní, tuční, a lesklí, jako pan farář Duka.
    • Ty jsi ale cvok.Duka je hlavně pořádný zloděj.
    • ... jak známo, blb k blbovi si sedá :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit