Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PAN ZDENĚK BAKALA MÁ PRAVDU - A NE, ŽE PRAVDU NEMÁ! 

    V každém DEMOKRATICKÉM STÁTĚ je moc dělena na 

    1) zákonodárnou - představovanou právě parlamentem,

    2) výkonnou - představovanou policií

    3) soudní - představovanou prokuraturou a soudy (v ČR včetně přestupkových komisí)

    Pokuď představitelé moci ZÁKONODÁRNÉ vytvářejí jakési pofiderní "vyšetřovací komisi", deformují tento princip demokratické společnosti! 

    Vyšetřování jakéhokoli podezření na přestupek/trestný čin - V DEMOKRATICKÉM STÁTĚ - náleží tedy JEN A POUZE POLICII  

    JE TEDY COSI SHNILÉHO V CHÁPÁNÍ PRÁVA NA ÚZEMÍ ZEMÍ KORUNY ČESKÉ - když tento základní princip právního státu nehodlá ani Parlament respektovat! Respektive - V Parlamentu je cosi shnilého v chápání demokracie a základních principů demokratické společnosti!

  • Bakala se modlí,aby ho náhodou neodsoudili a nezavřeli.Co potom se stane s těmi penězi,co si poctivě

    nakradl.A není jich málo,skoro sto miliard …..

  • Běžný občan by byl předveden ale jako každý vyvolený má demokracii po česku.Jak ta demokracie v česku podléhá selekci.Jeden z největších zlodějů běhá a bude běhat na svobodě a spousta jiných jsou v base za marginální trestné činy.Naše výkonná moc je na H.O.V.N.O v součinnosti s politiky.Doufám,že se dočkám dne až budou politici na odstřel jako škodná.


    • Komunismus padl, ale ve skutečnosti se jenom přebarvil. Komunisti převlékli kabát a předstírají, že jsou "demokraty", tupému stádu dají koblihu a pár keců a jede se dál. Stačí se podívat co si stádo zvolilo jako své "zástupce" do poslanecké sněmovny, za premiéra, na hrad.... A mocichtivý trpajzlík v Kremlu jásá a chystá "bratrskou pomoc". Daří se mu rozvracet Evropu pomocí imigrantů (vlastně nájezdníků), rozvrací stabilitu USA s využitím psychopata Trumpa.

      Svět směřuje ke katastrofě, těch 7,5 miliardy jakýchsi "homo" prý "2x moudrých" (sapiens) je moc a tak to Příroda vyřeší po svém: poštve je proti sobě a oni se mezi sebou vymlátí. 

      • KIMCID

        Občane už jsi si vzal prášek?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit