Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řebíček to předved jak se to dělá že Odesmani.
  • Fascinuje mě, že je někdo ochoten hájit Bártu poukazováním na to, že jiní to dělají taky (nebo jsou ještě horší). Staví se tak do role fanouška jednoho gaunera proti druhému a tím pádem ztrácí právo politiky jakkoli moralizovat. Může jenom říct - ano, obdivují křivácké metoidy těch sviní, ale mám raději svini Bártu, protože je mi sympatičtější, má hezký šátek, hezkou ženu a mužný hlas a pak řeknu OK. Ale pokud někdo nadává lidem z ODS do gaunerů a Bártu vynáší do nebes za to, jaký je to křištál a lidumil, tak to nechápu.
  • Jindřichu, koho jsi volil. ODS - tak se nediv. Lobbismus posvěcen oficielně. A viděls volbu prezidenta, jak ti modráci tam lítali s igelitkami plných peněz? Jak Langer chtěl na někoho navléknout tepláky? Jak ODS zmanipulovala díky Kubiceho zprávě volby 2006?
    • Díky Kubiceho zprávě, kterou poté soud označil jako nepravdivou. Samé lži. ODS se dušovala, že s tímto nemá nic společného a ejhle - nyní tohoto "člověka" navrhne jako ministra vnitra. Nemám co k tomu dodat - neboť je to arogantní výsměch všem a všemu.
  • Zatímco všichni ostatní vysávají spoluobčany o mzdy a výhody které jim občané neodhlasovali protože si je bez ohledu na poměry určili sami sobě to je absurdní a dokonce mají i jiný poměr k zákoníku práce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit