Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dítě tebe by bylo zřeba pověsit za kule do průvanu, bohužel takových magorů jako jsi ty je tu ještě trošku, ale ti i s tebou rychle vymřou. Brzo te trefí šlak.
  • meli jsme vsechny komunisty povesit i s rodinama a byl by v teto zemi raj na zemi.zbylo by nas asi 600 000 a to by stacilo.vsechno to podelal havel a od toho se to tahne jeho kamaradi byvali komunisti nas do toho dostali a vladnou do dneska a deti komunistu a tak to je.
    • Nechceš nám zdělit demente, jak bys pověsil asi sedm milonů lídí,to je tak hrobý odhad! Do roku 89 tu bylo jeden milion sedmset tisíc komunistů a kandidátů KSČ,přičti si k tomu jejich děti, rodiny,manželky,milenky a milence,tak ten odhad je ještě slabý.Ty musíš být děsnej primitív,že!!!Kdo by tě tu živil blbe?
  • Je to chudinka až přestane brát 170 tis. a to bude hnedle po nějakých volbách tak bude muset emigrovat a přejmenovat se. Kdo jí zaměstná nebo vezme do postele ?
  • Chce to už místo těch lumpů,kteří tuto zemi přes dvacet roků zbídačují, dostat k moci tvrdou levici mladé generace.Dělání pořádku se pak bez tvrdého znárodňování majetku lumpů,jejich nahánění do pracovních táborů a měnové reformy neobejde.To ,že se z astronomických dluhů dostaneme dalším zbídačováním těch,kteří dělají za almužnu v zahraničních montovnách si může myslet jenom pořádný trouba.
  • Děsně by mě zajmalo jak slečna Kočí močí,jestli v sedě nebo ve stoje, abych už konečně věděl jestli je ženská,nebo chlap.
    • Ano, někoho zajímá, jak Kočí močí, někoho zase to, že celé slavné VV přispívají ke zvyšování daní, prodlužování věku odchodu do důchodu na 75 let, likvidaci důchodců a tělesně postižených, zdražování, rozkrádání miliard, špiclování, fízlování, a vysmívání se lidem této země do ksichtu. Inu, každého zajímá něco jiného - to je v pořádku. To, co jste psal, že zajímá vás, je nesmírně důležité, to druhé jsou jen nepodstatné malichernosti. Hurá! Volme Vítka! *10*
  • Hada jste si hřáli na prsou. Je to tak těžké zlikvidovat Kočí? Nemyslím fyzicky, ale pustit do světa na ni něco. Pane Bárto moc vám fandíme, každý rozumný člověk ví, že v úzkém kruhu přátel se toho napovídá, ale někdo to nahraje a pak prodá. To by měl být trestný čin. Je to ubohost a ta, která to činila, se chytí do vlastní pasti. Je vidět, že se Tluchořovci dlouho připravovali na likvidaci VV. Nevolila jsem vás, ale teď bych vás volila a celá moje rodina a znamí.
    • Janičko, mně víceméně nevadí, že jste naivní a prostoduchá a že hledáte své spasitele (a ted jste jednoho našla ve zločinci Vítku Bárotvi), ale vy říkáte, že by mělo být trestným činem, když se něco napovídá v úzkém kruhu přátel, ale někdo to nahraje a pak prodá. Souhlasím. Kristýnu Kočí v úzkém kruhu "přátel" skutečně VV nahráli a pak s tím vylezli, když se jim to hodilo. Takže říkáte, že jste na ně byla rozhořčena a považovala jste to za trestný čin??? *1*

      Uvědomte si někdy, že to plácáte, je příšerně mimo a že si tak extrémně ve svém svatém zapálení protiřečíte a ještě to veřejně ventilujete. Co si o vás asi myslí normální lidé, kteří nejsou zamilovaní do toho či onoho politika, ale vidí, kam tito politici tuto zemi vedou (bohužel i díky takovým jako jste vy)? :-)
  • Bárto, není lepší než je Kočí a ty vzadu, marně vystrkuješ s Johnem a Klasnou bradu, Tlucoř již je v díře a ty máš již přítěž, Klaus už ti nedá, ten už jinou tyč hledá.
  • Líbí se mi, jak se tu dvě zločinecké bandy navzájem fízlují, špiclují, usvědčují z prasáren a zlodějen, a těmito gaunery okrádaný, podváděný a zneužívaný český lid (abych nekřivdil tak ta jeho jednodušší část) má tendenci fandit bud jedné nebo druhé partě (jako na fotbalovém zápase) a papouškovat její slova bud o kmotrech, se kterými bojuje Bárta, nebo o tom jak Nečas bojuje se zlým Bártou, který chtěl zaútočit na demokracii a privatizovat veřejnou moc. *1* Prostě česká klasika... Doufám, že ani český lojza není nekonečně neprůstřelný a u voleb jak VV tak ODs pošle do kopru.
    • ... nyní zbývají jen komunisté a jejich vlezprdelkové oranžády a na druhé straně VeVerky s nacionalisty v jakémkoliv převlečení. A ti černí vzadu vystrkují bradu ... "kto vyhrá s tým pôjdeme, lebo máme skúsenosti od Jordánu pres Protektorát až po dnašok ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit