Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bárta osvobozen!
    Před dvěma lety kvůli Skansce a Eurovii a kmotrem jako je Jurecko musel Bárta odejít z ministerstva kde ušetřil 7 miliard za pul roku, nyni po dvou letech je konečně očištěn ale kmotri vyhráli protože mezi tím si na MD děla ODS či chce a VV byly vystipany.

    Lessyho na policii čekala stejna kriminalizace pro pomluvu jako Bartu na MD, za to ze Skarka s Koci se snažili kriminalizaci Barty udělat puč ve VV doteď. Je policie neprosetruje pro křivou výpověď protože by museli vyslýchat i Necase a Kalouska vzpomeňte na nahrávky jak Kalousek dal Koci velkou nabídku!!!
  • Já bych Bártu a Škárku neprodleně prohlásil za svaté.
  • Zprostil se viny a rozjede velký vnitřní boj, všichni mu přejme, ať jeho vnitřní rovnováha není tak do černa, mělo by tam být i trošku bílé.
  • Kapitalistické myšlení nepochopí ani h*vno bezúročné. Proto dle demokraticko-kapitalistické morálky, jinak morálky džungle, je bezúročná půjčka trestným činem a má být potrestána. Soud se vymkl kontrole musí následovat odvolání státního zástupce.
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.
    • To Klas: Úchylové, všech zemí , spojte se! *1* *1* *1* *3*
  • Tleskám panu Bártovi a přeji mu hodně sil do boje s kmotrovskou a rudou mafií, která je prolezlá tímto státečkem jako mor ve středověku...Kočí byla "styčným důstojníkem " soudruha Tlu(č)choře)" a měla jediný, ale velmi důležitý úkol, a to, rozložit stranu VV zevnitř.. A to se jí s pomocí jejích korupčních kamarádíčků téměř povedlo... Přeji mu, aby byl úspěšnější, než legendární Sanzo Panza s Don Quixotem v boji s větrnými mlýny. Neboť takto vypadá obraz spravedlnosti pro slušné lidi v této malé a hezké, ale kmotrovsko-rudé zkorumpované republice.. Držme mu společně palce ! Ta "špína" stejně byla až příliš neuvěřitelná na to, aby to mohla být pravda...
  • Bártovy peníze byly řádně zdaněné a každymu je po tom kulový ,komu je dá.Může si s nimi třeba tapetovat.Aže neodhadl takovou k..vu jako je Kočí--to je jeho problém,o Škarkovi ani nemluvě.A co se týče Rátha, jak se tu někteří dotazují--až vysvětlí původ peněz tak ho taky osvobodí.--A neplette tu jabka s hruškama., to je uplně o něčem jiném.
  • Mně je naprosto jedno, jak soud rozhodl...
    Je to v rozporu s mým mravním cítěním a pokud mají naše zákony jiný výklad, pak je to jejich problém a jejich ostuda... Začínám jimi pohrdat...
    Na tyhle dva pány si vzpomenu kdykoliv půjdu k volbám a v mém vědomí budou prototypy všech jim podobných...
    • No... pujčka opravdu není korpce. To obvinění bylo nesmyslné. Velké strany nepotřebují aby jim do toho někdo kecal. Proto se zbavily Bárty a nechtěl poslouchat Ráth, tak ten šel sedět rovnou. Za Ráthem byla část ČSSD , tak se to zařídilo jinak. VV se jen rozpadli a hajzlíci tam zustali a vytvořili stranu LIDEM. No , úpně se VV, nepodařilo zlikvidovat, ale tak se dodatečně na ně nahází špína. Nejsem sice volič VV, ale snažím se zachovat zdravej rozum a pozorovat dění kolem mě. Už teď je vidět jak hodně je ovlivnitelných blbů.
    • tak nezapoen volit ksc-cssd nebo ods-top at tam jsou jen poctivi co "neuplacej" ZE SVEHO ALE Z PENEZ NAS VSECH*1*
  • A kdyby to byla miliarda ? To už by něco znamenalo ?
  • Slovo proti slovu ale zbuntoval to Tluchoř a ODS aby rozdělila VV holt všivárna za pomoci koupených lotrů, i ten první soud byla nastrojená taškařice s přenosem televizí no a mají ty soudy fakt pod palcem jak říkala Kočí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit