Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    A mě v bývalé práci uháněli, když jsem si batoh na notebook nechal o týden déle, protože jsem ho zapomněl u rodičů. To byl telefon každý den, kdy ho donesu. Přitom to byl obyčejný batoh, jenom obrandovaný logem naší firmy. Ale tak co se dá dělat, no. Ale jako nechat si celé zařízení nebo dokonce telefon, to je fakt drzost.

  • Na ministerstvu obrany se kradlo, krade a klást se bude i dále. Podívejte se kdo ministerstvu po dlouhá léta vládnul. Není to zajímavé ? Každý z nás se na desatero dívá trochu jinak. Hlavně když mám příležitost mít víc.
  • ale proč, kapr? To jenj dokumentuje, co je to za prase. Prostě dostal půjčenej mobil, tak si ho automaticky nechal, protože si myslí, že je pán tvorstva. Tihle napoleonci, co mají metr dvacet jsou typičtí.
  • Už nevíte, o čem napsat. To je zcela mimo mísu. Cena mobilu s notebookem je mizivá ve srovnání s desítkami milionů kapříků, které obdržel. Takže proč na sebe upozorňovat "loupeží" mobilu, když už jsem daleko za vodou. A kromě toho pod ochranou justiční mafie (viz dozorující SZ Zlatka...).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit