Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je mi z toho všeho .., nechápu, proč ty h.vada v politice věnujou takovým koninám tolik času a energie, místo toho,aby začli dělat, za co jsou placený! Kdyt 90% času se tam řešej vnitrostranický nesmysly, urážky, kdo s kym má nemanželský dítě a to že ze státního rozpočtu mizej miliardy je všem u pr.., cházka zlodějská ..do jednoho
  • taky toho prskaciho kokota nemusim
  • Batorovi dávám za pravdu, reagoval na hanlivý výraz knížete že je Batora nějaké chmýří u p.dele takže to batora řekl ještě slušně. V zajmu objektivity toto však naši reportéři už nenapíšou ale vytrhnou to ze souvislosti a pak to vypadá že Bátora napadl knížete ale v podstatě to bylo NAOPAK!!!!
  • Proboha o čem "točíte"? Kde je lidská slušnost? To nás zahubí. Myslete na to, co bude z Vašima dětma a nehrajte si na bohy. Neříkám, že ve všem souhlasím s pane Schwarzenberkem, ale nesahám mu ani po paty. Pan Bátora je druhej "profesor" - rád se poslouchá a až ho zviditelníte, tak si s náma vytře .... .
  • Bátora řekl nahlas co si všichni myslí a vidí. Ten chemik , by se měl oluvit Bátorovi za toho nácka. Rozhodně nenakrad co náš slavný MF.
  • nechápu proč ten rambajs.... nebo je už zase někdo víc hájený a nedotknutelný .. než ostatní... čímpak že to.... mezi všemi partajemi a vládami prošlo bez většího povšimnutí mnohem víc daleko horších ?urážek? či nařčení a krom jedné facky to bylo v pohodě. A v tomto případě je najednou zle??? PROČ?
    sTARÝCH CHUDÁČKŮ JE V TÉTO ZEMI TOLIK... VLASTNĚ VŠICHNI STARŠÍ 60TI LET...A MNOHD\Y I MLADŠÍ ... takže vlastně jen řekl pravdu,,, nechápu co si to TOPka vymýšlí ....
    Pospáva na většině sezení.. pospává.. tak o co jde???? *6*
    • Tak to máš pravdu a těch chudáčků ale ne takových jak je pan kníže ale opravdových chudáků bude zásluhou Kalouse, Nečase a ostatních lumpů po zavedení jejich důchodových, zdravotních, skolských, silničních, ústavních a já nevím ještě jakých reforem rapidně přibývat ale ne jen mezi těmi nad 60let ale všeobecně.
    • Poslechni ty vševěde, mě je 66 let a za chudáčka se rozhodně nepovažuji. Pravděpodobně jsi ubohý chuáček ty i když je ti možná mnohem méně let. Rozhodně jsi chudáček na duši a na mozeček. Jinak proti nařčení ospalého a uslintaného Schwazenberka nemám žádných připomínek. Neboť je to pravda.
      • Bátora to opravdu popletl. Namísto starého chudáčka měl použít označení starý boháček a všechno by bylo OK. *3*
  • Bátora, nebo jak se ten tatar jmenuje, vypadá starší než Karel z Orlíku, takže starej chudáček je sám. Stejně je to záporná postava, když se za něj staví ten zloduch z Hradu
    • A ty píšeš za TOP 09 a nebo za svoji pokálenou matku?
  • Kníže se nemá proč urážet a jeho místo ve vládě je urážka celého národa .
    Jen pro osvěžení paměti:Případ nepovšimnuté knihy.
    Havel udával Židy a Schwarzenberg používal k práci vězně z tábora v Letech
    Autor: Tereza Spencerová | Publikováno: 30.1.2011 | Rubrika: U NÁS
    Rodiče šéfa diplomacie Karla Schwarzenberga využívali k levné práci vězně z kárného a později sběrného tábora Lety u Písku. Uvedl to týdeník The Prague Post s odvoláním na nové vydání knihy Bouře amerického autora Paula Polanského. Nabízíme vám text, který na toto téma vyšel už v roce 2003.
    Historie, kterou vám chci vyprávět, se začala odvíjet 6. prosince 1939, kdy se nad schwarzenberským panstvím zcela nečekaně přehnala živelní pohroma. Nejprve se spustil déšť a po něm dva dny, které se zdály nekonečné, padaly neuvěřitelné přívaly sněhu; bylo ho tolik, že pod jeho tíhou popadalo čtyřicet procent smrků, borovic, buků, jedlí, kaštanů, javorů, jasanů, topolů, olší a bříz. Deset tisíc hektarů schwarzenberských lesů, hlavního zdroje příjmů tohoto šlechtického rodu, se během dvoudenní kalamity proměnilo v neproniknutelnou spoušť polomů.Když konečně přestalo sněžit a kníže z věže svého zámku obhlédl panství, byl zděšen. Podle prvních skromných odhadů by s dělníky, kteří byli v okolních vesnicích k mání, náprava škody trvala patnáct až dvacet let. To by se ale pro Schwarzenberky, kteří byli mezi tehdejšími největšími vlastníky půdy v Čechách na jedenáctém místě, fakticky rovnalo bankrotu.
    Pomoc v nouzi.Kníže měl své panství rád, řádně se o ně staral a spatřoval v něm pokračování rodové tradice. Co by tedy pro jeho záchranu neudělal! V září 1939 napsal spolu s dalšími dvanácti českými šlechtici prezidentu Benešovi dopis, v němž ho naléhavě žádal, aby se nevzdával Sudet. Když pak Němci obsadili české země, poslal kníže a jedenatřicet jeho vznešených přátel dopis také prezidentu Háchovi, kde se hrdě přihlásili k Čechům, a to i přesto, že většina jejich předků pocházela z Německa nebo Rakouska.Při pohledu na tu spoušť ale knížeti nezbylo než se zhluboka napít svého oblíbeného šampaňského a obrátit se na protektorátní správu znovu. Tentokrát už ale nepsal prezidentovi, namísto toho vyslal svého advokáta na 5. odbor ministerstva vnitra, by u tamního zástupce ředitele zjistil, jestli by ministerstvo nemohlo na jeho panství zřídit tábor a poslat do něj pracovní sílu, která by pomohla při likvidaci poničeného lesa.V protektorátu v té době na základě výnosů z let 1927, 1931 a z počátku března 1939 existovalo už patnáct pracovních táborů, do kterých byli sváženi kriminálníci a osoby vyhýbající se práci. Úřady Schwarzenberkovu advokátovi vyšli vstříc, zřejmě i proto, by Němcům ukázaly, že se Češi s nepohodlnými jedinci z vlastních řad dokážou vypořádat i bez německé pomoci, a tak v létě 1940 opravdu vznikl pracovní tábor v Letech u Písku, jehož jediným cílem bylo pomoci Schwarzenberkům z nouze...Podstatně zkráceno-celý článek najdete pod heslem -Případ nepovšimnuté knihy
  • A ten ma´darský cikán, ten Bátora, nevadí?
  • Bátora, Jakl, Joch, Vandas, Vondra (ten je taky dobrej) tj. jedna rodina nácků, ostuda tohoto státu, spíše bantustanu.
    • Antifa, tak to jo *1* *1*
    • Řízená anaerobní digesce je perspektivní způsob ekologického zpracování biomasy. Jedná se o bioenergetickou transformaci organických látek při které nedochází ke snížení jejich hnojivé hodnoty. Tato technologie využívaná v bioplynových stanicích (BPS) je souborem procesů, ve kterých směsná kultura mikroorganismů rozkládá biologicky odbouratelnou organickou hmotu bez přístupu vzduchu. Výslednými produkty jsou biologicky stabilizovaný substrát s vysokým hnojivým účinkem a bioplyn (BP) s obsahem 55-70% metanu a výhřevností cca 18-26 MJ.m-3, který se využívá k energetickým účelům. V agrárním sektoru ČR jednoznačné převažuje výroba BP z exkrementů hospodářských zvířat. Jako perspektivní se jeví společné využívání exkrementů hospodářských zvířat s přídavkem energetických plodin. Proto je dobré znát vlastnosti technologického procesu anaerobního zpracování jednotlivých substrátů zvlášť i ve vzájemných kombinacích, protože vzájemné promíchání může mít synergický, nebo inhibiční účinek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit