Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proboha, co to tady je za sněm zamindrákovaných a strachy se třesoucích pisálků? Jste všichni trapní s tím svým umolousaným strachem z Němců. Jednak Němec neznamená nacista nebo fašista. Ve vypořádání se s černou minulostí jsme za Německem sto let za opicemi!
    Nebezpeční jsou hlupáci plní mindráků a ti jsou všude bez rozdílu v národnosti. Ale tady se takových hlupců, kteří se bojí vlastního stínu, nějak urodilo! *13* *13* *13* *10*
  • Znamená to snad, že kdejakej okres, kdekoli na světě si může otevřít v ČR ambasádu?
  • ilir
    VÁŽENÍ CENZOŘI,STRČTE SI LASKAVĚ TO DOLNÍ KONTROL.OKÝNKO DO PODZÁDÍ A ODBORNÝ LÉKAŘSKÝ TERMÍN KA - NÁL JE ZAKÁZANÝ JAKO VULGÁRNÍ !!!! --JSTE BANDA PATOLÍZALŮ A VYPATLANCŮ -A NEDĚLEJTE Z OBČANŮ BL BEČKY ,KDYŽ DO DEMOKRATICKÉ DISKUZE NELZE BEZ CENZURY NAPSAT ANI FŇ !!!!!
    Tož 70 let po válce a němci se tu proháňajů jak za okupace,jak Polívku nemusím a film mi připadne jako pohádka,tak v této pronesené větě je pravda !!! Nikoli moraváci,slováci či češi vyvolali II.sv.válku,nevyhnali před jejím vypuknutím nácky,nechodili ozbrojení jako lancmačafti a nestříleli na samotách do starousedlíků atd.Náckové vyvolali tlak a jak nás v 5.tř-obecné učitel fyziky učil,každý tlak vyvolá protitlak--tak si sudeťáci a henlainovci jen vylízali tu misku ,kterou si sami nasr,..ali !!!! Zrádce kokta s Vaškem arcizlodějem,Douhým a další dělali tlustou čáru za minulostí,lezli do análů náckům a jak vidno,němci na ně káleli a melou si pořád to své !!!
    Nepustit je sem-nejsme jejich otroci a nevolníci či Gastarbajtři jak se o to po celé staletí snaží !!!!
  • Němcům se nedá nikdy historicky věřit, že jde jen o "nevinné prohloubení vztahů"...a naše země už má s takovými, "německými spolky" ve své době až velmi kruté zkušenosti...!!! To nejsou nic jiného, než opět "něčí trojské koně" s jasným jakoby "nevinným" cílem...Je na to i poučná pohádka...Jen dva prstíčky strčíme a jen se trochu ohřejeme...!!! Takové "neziskovky" jsou jen celosvětově moderním a velmi sofistikovaným prostředkem silnějších zemí, vůči slabším či menším..na pozdější rozvracení vlád, sesazování prezidentů, prosazování svých zájmů pro své cíle na úkor dané země a jiné věci i vychcanosti..
  • "Občané německé a maďarské NÁRODNOSTI, jakož i ostatní zrádci a kolaboranti..." jeden z tzv. Benešových dekretů, vydaných po vzoru nacistických norimberských rasových zákonů. Na jeho základě bylo 3 miliony, tj. celá třetina původního obyvatelstva (!) oloupenena o majetek a vyhnána ze země svých předků. Na 240 tisíc z nich to zaplatilo životem. A to jen proto, že jejich mateřštinou byla němčina.
    Beneš vydal ty své "dekrety" jako soukromá osoba, protože před válkou abdikoval a zbaběle uprchl na západ. Legální čs. parlament zvolil dr. E. Háchu, kterého ponechali na funkci presidenta i nacisti po vzniku Protektorátu, i když tam byl pouze "pro ozdobu", aby to vypadalo "jako". I když nic nezmohl, přece jen leccos zmírnil, bez něho bychom dopadli mnohem hůře.
    Z východních oblastí Belgie, Francie se žádný "odsun" německy mluvícího obyvatelstva nekonal, dodnes se tam hovoří také německy.
    Každý slušný Čech se musí za ty deportace hluboce stydět.
    • Násilné vystěhování ze Sudet: k prosinci 1938 150 000, po obsazení Československa v březnu 1939 dalších více než 100 000 osob, pak se vyhánění na chvíli zastavilo, protože fašouni potřebovali otroky na práci. Zákaz mluvit česky na veřejnosti, rozhlas, knihy atd. 1940 20 000 lidí vyhnáno z obcí Drahanské vrchoviny, 1942 další vysídlení Benešovsko, Sedlčansko 30 000 osob (SS-Truppenübungsplatz Böhmen). Obětí taky nebylo málo, podle Společné česko-německé komise historiků, která v roce 1996 prováděla šetření: přímé oběti odsunu na 30 000 osob. Oběti němců podle československé statistiky z r. 1946, uvádějí celkem 22 000 mrtvých, kteří zemřeli v důsledku násilí a nevyjasněných příčin, nebo sebevraždy. Celkem bylo osunuto 2 170 598 němců. Jako Čech se tedy vůbec nestydím!!!
      • Skutečnost, že Hitler v Německu vytvořil SOCIALISMUS se všem důsledky z toho plynoucími nemůže být důvodem k tomu, aby 3 miliony civilních osob bylo zbaveno občanských práv, majetku a vyhnáno z domovů a na 240 tisíc jich přišlo o život.
    • Jsi magor! Myslíš si, že všichni slušní Češi nemají nic jiného na práci, než se řídit tvými choromyslnými bláboly?
    • se vzpamatuj ty fasistickej nacisto! na benesovy zákony nesahej--ty WC!
      • Beneš abdikoval ještě před anexí Sudet 3. říší a tak NEBYL prezidentem ČSR. Až teprve na jaře 1946 jím byl zvolen. Takže ty jeho "dekrety" byly výplody soukromé zakomplexované osoby. Staly se zákony teprve na jaře 1946 po přijetí NS. Když vykřikoval, že po válce provede deportaci německy mluvících Čechoslováků ze země, tak mu to představitelé velmocí rozmlouvali. On však vyhrožoval, že to stejně provede za pomoci Stalina. Což také udělal.
    • A to bleskové vysídlení našich českých občanů ze Sudet bylo míněno jako co a proč? Máš na to slova obhajoby? Lidice, Ležáky....tisíce popravených našich občanů, to je potom co, ty zkurwený zaprodanče! *12* *16* *12* Čí potomek jsi ty špíno? *12* *12* *12*
      • Těch pár česky mluvících Čechoslováků v Sudetech mělo po anexi pohraničí možnost buď optovat pro občanství 3. říše, za což by se jim dostalo té "cti" bojovat za vůdce a případně za něho padnout anebo jako cizinci se vystěhovat. A co proti Lidicím, Ležákům a popraveným občanům mohli dělat německy mluvící Čechoslováci? Ono jich také nemálo přišlo o svobodu a o život. A co ta zvěrstva, zotročení a popravy našich občanů provedených komunsitickým režimem? To bychom všichni měli být "za trest" deportování do Ruska?

        P.S. Já jsem potomek svých rodičů. Doma se mluvilo česky (matka ani německy neuměla), mám české školy a mou mateřštinou je čeština. Německy jsem se ovšem naučil jako cizí jazyk, stejně jako rusky.
        • Vlastizrádci bylo v každé době.. nějak to nedochází, že kdyby se to němcům povedlo - buď by ses nenarodil, nebo někde za Uralem... pitomo - nebo zaplacený provokatére...
    • Neměli bychom se nakonec Němcům omluvit za to, že se jim po vyvolaném celosvětovém exodu, bohužel, nás, tehdejší Čechoslováky, nepodařilo vyhubit jako krysy, že ne?! A to volání Němců po milované vlasti z českého pohraničí bylo míněno tedy jak?
      • Proč Němcům? Ale našim německy mluvícím spoluobčanům ano!
        • Německy mluvil tehdy kde kdo, nejen Němci. Chtěli Němcižijící dlouhá léta u nás v pohodě zpátky do říše? Chtěli, vysídlili naše pohraničí od našich českých občanů? Vysídlili. Tak jsi takový cynik, nebo jen zaprodaná kurwa? Komu sloužíš? *12* *12* *12*
          • Je třeba znát fakta. Nejméně třetina obyvatel Zemí Koruny České považovala němčinu za svůj mateřský jazyk. Dokonce i matka T.G. Masaryka byla německy mluvící Rakušanka, sám TGM mluvil německy, měl německé školy a jeho žena byla Američanka. Česky se učil až v dospělosti. Po anexi našeho pohraničí německou říší se stali tamější obyvatelé automaticky (opce) občany nacistického Německa. Pokud s tím nesouhlasili, stali se "cizinci" a museli se vystěhovat. Mnozí občané, jejichž mateřštinou byla němčina se také přestěhovali do vnitrozemí. Přestože Beneš se svou tezí "československého národa" udělal z německy mluvících Čehoslováků občany druhořadé katagorie a nahnal je tak do náruče Hitlerovi, tak Henlein získal podporu pouze asi 60 % německy mluvících obyvatel pohraničí. Když vyjádřím svůj názor opírající se o fakta, tak musím někomu "sloužit"?
            • Země Koruny české vznikly již za Karla IV., postupně se významně měnily a zanikly vznikem československé republiky v roce 1918. Němci-fašisti nemají tedy s tímto termínem (země koruny české) žádnou spojitost. Německá-fašistická zvěrstva páchána na našich českých (slovenských) občanech jsou neomluvitelná. Jakékoliv okolnostmi vynucené kroky, vyvolané ale německými fašisty, kteří byli poraženi, byly odsouhlaseny vítěznými mocnostmi a byly provedeny, nikdo je nevrátí. My jsme válku nezačali, my jsme trpěli, byli zabíjeni jako dobytek a my jsme měli tisíc důvodů k pomstě a právem. Za takových vyhrocených situací se nikdy nedá zaručit, že dojde k čemukoliv. Je zbytečné to jitřit, natož naznačovat, že vlastně těmi špatnými, jsme byli vlastně my! Je cynické a lživé tvrdit, že Beneš nahnal "Čechoslováky" do náruče Hitlerovi.
              Hajlující Čechoslováci v pohraniči? Ti, kromě několika kolaborantů k tomu neměli důvod. Tady byli doma, ne v Německu. Zpátky "do říše" chtěli Němci žijící v Československu. Jak to dopadlo? Nakonec ti Němci vyhnali naše Čechoslováky, ukradli naše "Sudety" a již nikam do říše vlastně neměli důvod odejít. Hranice říše se silou posunula na úkor naše území. Takže jejich následný odsun po válce, je logický-kdo by si tady hřál na prsou hada?
              Máš ještě nějaký příprc k zemím koruny české? Tak si opraš mapy, kdy nám patřilo území lLužice, část Saska, bohatého Slezska, atd. A čí území to je dnes? Naše? Ani omylem!
              Nikde nevidím tvou nějakou poznámku a slova o nějakém bezpráví, krocích tehdejších proněmeckých vladařů apod. Proč? Je to tvůj záměr? Dávám ti červenou kartu!
              Ne za jiný názor, ale za tu protičeskou propagandu a podsouvání toho, co se ti hodí. *12* *16* *12*
  • Ten Sobotka je fakt divnej.
    • Ty snad ne, blbe?
  • uz to zacina.... na jedne strane polsky juzek a ze zapadu jako vzdycky--hitlerjugendici co se chteji kamosit!
    proc juzek je sefem EU, proc EU musí mit vse pod kontrolou------- je to nasnadě!!!!!!!!!

    útok proti RF! Ruská Federace---i kdyby se z ní stálo carství ( nic společného s komunismem)
    muselo by být na kolenou---neboť EU a USSA jsou na huntě. viz. historie kolonialismu
  • Červenokartáčnická Karljugend nastupuje do dalšího zoufalého útoku?! *1* *1* *1*
  • Qui bene?
  • ten Sobotka má v hlavě skutečně piliny - Česko s Bavorskem? Bavorsko snad s nějakým krajem, s republikou jen Německo, takhle nás ponížit, ale spíše sebe, to je diplomar, *12* *12* *12*
    • Vo co je ten pupek česka větší než Bavorsko.Kdyby to bylo Bavorsko a Jižní Čechy tak je to jako okres.O Karlových Varech jak by smet.
    • mas pravdu--je to mekous jako
      necas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit