Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne

    Ten psi syn Lukashenko asi studoval soudni procesy z ery Stalina a Gottwalda.😂

    • KIMCID

      ne podle výše trestu se asi inspiroval soudem co řeší útok na kapitol

  • U nás se zase odpůrci zatahují na Krym. To si dovolí cizí přivandrovalec, nějaký Bureš.

    • Jseš přizdisráč, kterej je připosranej i z toho, že by mohl napsat správně jméno politika, se kterým nesouhlasí.

  • Lukašenko udržuje v Bělorusku rudý fašismus čili komunismus. Aby neskončil jako jeho zjevný vzor Ocelín (Stálin), vlastním jménem správně Džugašvilli. Ten pošel pomočený na zemi, kde ho jeho tovarišči nechali po mnoho hodin ležet.

    • vanhorne

      "nechali po mnoho hodin ležet"

      Pry to bylo den nebo dva, ale i tak to bylo malo pro toho psiho syna. Toho meli kozaci narazit na kul.

    • KIMCID

      Přesto i za toho komunismu ,bylo Československo. A to Československo něco znamenalo. Havel s Klausem zničili republiku a to Česko nikoho nezajímá. O Československu se slyšelo i za komunistů, za 30let vlády demokratů o Česku nikdo neví.

      • Nepochybně, Československo jako z velké části pokračovatel Zemí Koruny České mělo vysokou úroveň, kterou nedokázalo zničit ani šest let okupace vládci "hnědého socialismu" ani následně bezmála půlstoletí okupace vládci "rudého socialismu". A když se naše země vysvobodila z nadvlády východostepní gubernie, měla stále vysokou úroveň a jméno našeho presidenta Václava Havla vyslovovali s velkou úctou i  obyčejní občané USA. Bohužel, ty škody napáchané zejména na morálce lidí "hnědým" a zejména "rudým" socialismem se stále projevují.

        • KIMCID

          Ne Havel tu republiku nechal zničit. Dnes po něm pláčou jen pošahanci ,co to neviděli a do dnes nevidí.


          • Velkou chybou bylo to Havlovo všeobecné odpuštění "Nejsme jako oni". Ty rudé bestie to považovaly za slabost a dokázaly toho pořádně využít ve svůj propěch.

            • KIMCID

              Tak přeci jen byl z disidentů jejich nejoblíbenější. Který druhý disident jezdil přikulovat v mercedesu že.

  • No, jestli ti dva byli součástí spiknutí, řízeného ze zahraničí (a to určitě byli), které mělo provést v Bělorusku státní převrat a zavraždit Lukašenka i s jeho rodinou, tak ať se nediví. Jestli dostali tvrdé tresty, tak jistě na základě nezvratných důkazů a 100% oprávněně. Bělorusko je západem tvrdě sledováno a každý jeho přešlap je hned západem zneužit k celoplanetární dehonestující propagandě a záminkou k sankcím. Běloruský režim si dává proto velký pozor aby měl absolutně všechno podložen nezvratnými důkazy. Jinak spiklenci byli nachytáni na hruškách  a nahráni, zrovna když se domlouvali na plánech státního převratu a vraždě Lukašenka. Na netu je ta nahrávka volně dostupná, ale západní mainstream mlčí, neb se to západu nehodí do krámu. Podpora a financování zločinců, západem vznešeně nazývaných opozicí by na západ vrhlo špatné světlo. Západ v zemích, které nejsou prozápadní vždy podporuje zločince a zrádce a zaprodance. V Sýrii dokonce podporoval i teroristy Islámského státu a jiných teroristických band a taky je nazýval (umírněnou) opozicí.    

    • goyim

      Islamisti podporovaní USSA v Afganistánu byli taky označovaní za bojovníky za svobodu. To samý "contras" v Nikarague. ;}

    • josef.chmela

      Velice dobře napsáno. Ještě by mě zajímalo, kdo platil ty obhájce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit