Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nojo, je třeba něco najít, třeba že uklízečka dostala dva hadry místo jednoho a bude jasné, jak špatně se hospodaří! No, a potom už to bude jen krůček k předání do soukromých rukou, odhadem za deset milionů a s komentářem, jak na tom v budoucnu vyděláme...
  • Jen si vzpomeňte ,vážení,na slavnou Kalouskovu větu před nedávnem:"....stát neumí vařit pivo!".To je dělostřelecká příprava na privatizaci Budvaru.Amheuser Bush si kořist nenechá ujít a Bendl jen mlží!Druhý atak na sebe nenechádlouho čekat!Elity mají před koncem funkcí a kdo z korporací se o ně postará?Proto musí mít zásluhy,konečně i pro studující děti politiků(třeba Kalouskovo dítě na VŠE)je třeba něco udělat.Bojím se toho,Budvar vyhrával i v tomto sudičském prostředí jeden známkoprávní spor za druhým a Bendlovo torpédo proti Budvaru může přechodně snížit jeho tržní hodnotu.Podivuhodné,jak jsou i v této době politici nepoučitelní,teče jim do bot,takže mínění vlastníků tohoto národního podniku Budvar je jim šuma fuk.
  • Jdi už s tou odeesáckou nenažraností do háje Bendle a nechte Budvar na pokoji, prosperuje, vaří skvělé pivo, Jděte si krást někam jinam...
  • Nejdříve by měli zkontrolovat pana Bendla co má vše na svědomí!
  • bendle, bendle! kdy zacnes pracovat? prozatim se jen staras kde, co a jak ukrast. zacni uz neco delat at tady nechcipneme hlady!! vsecko tvi predchudci zlikvidovali tak se snaz to napravit. omez taky porady v TV jak se ma varit. proc?? my totiz ani na to koreni uz NEMAME.
  • Užitečnej vůl, zase úřaduje. Kdy konečně ty hov*da politický konečně někdo rozvěsí po lampách. Bendl je jeden z nich, co by ho měli okazovat v kleci po poutích.
  • Bolševické štěně Bendl,není náhodou od modrých zlodějů?Zdali tak mluvil také jako tajemník SSM?Už aby se tahle bolševická pakáž utloukla obecní palicí na úvěr!Co tomu říká otec zakladatel?!Kam dovedl tuto shnilou zemi?Komu umožnil zlodějny a ostatní lumpárny?
    Ale ve svém narcisismu je vrcholně spokojený-škůdce zemský!!!
  • áááááááá, jéééééééééééé,co za tím zase je?
    asi prodej, a když v tom bendl štourá,tak za to bude tučná provize od kupujícího.samo,
    a janoušek to doladí.
    tady se nic nezměnilo,a ani nebude.jede se dál v rozkrádání.
  • Tak konečně tenhle hasič-karierista promluvil a dočkal jsem se a nezklamal ! !
    A je to tam vyrovnané ! 1 : 1 , bude nám líp !
  • vsechny pivovary maji sveho vlastnika trebas i v cizine, ale budvarek si nechali darmozrouti pro sebe. ze pry statni s velkym dozorem z vlady. chlast je tam vyjde zadarmiko. mysleli na vsechno ale jen pro sebe, zlocinci jedni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit