Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde bere Bend tu drzost někoho kritizovat.Nemocnici v Mladé Boleslavi taky privatizoval mistr Bendl a do vedení dosadil super "lékaře" hlavně odborníka na politiku ODS.Předvoleb.blbnutí a vlez do prd.... při kom.volbách bylo ohromné mistr Bendl byl vyobrazený na náměstí v nadživot.velikosti a stejne volby nevyhrál.Škoda pro něj pro nás štěstí.Nechápu proč neustále někoho napadá ?? Musí si uvědomit,že politika a výhody z korytaření jsou pouze na nějaký čas .Politických trafik je málo ,tak by měl konečně někde pracovat jako každý občan ale to už asi Bendl neumí.
  • Pan Rath je velmi pracovitý člověk,stačí dělat hejtmana ,poslance,zastupitele mít ženu doktorkou proto také je pro přidání pánům doktorům. Někde jsem četl že má i milenku,jestli je to pravda já mu jí když při těch veřejních funkcích když na to všechno stačí nezávidím,jak to sleduji je toho pro něj na 24hodin opravdu dost.
  • Kružítko je málo ale až pán řekne trhej to bude dílo,určitě dostanu medaili a chuť trhat dál a dál pro lidi této republiky,jdu si odpočinout a připravit se. Uvidíte jak s lumpy naložím.
  • Petře,Ty by si se měl schovat a ani nedutat a nebo hrát country pro své kamarády.Ty chlape,který si rozdal nemocnice svým kamarádům,přelézal z p..... Béma do p.... Nečase a co osobní život,atd.atd..
  • Rath je zlý, ten snad i kouše. Zato pan Petr Bendl není vůbec zlý člověk, jak promluví, dobrák od kosti. A lidumil, k nevíře! A jak umí lacino zprivatizovat nemocnice, pětkrát levněji, než se do nich nasypalo. To je panečku výkon ! Za ten by se nemusel stydět ani Velký Viktor. Držte hubu, pane, jste všichni stejní.
  • Pokud ti dva ...... se ujmou vedení ČSSD, bude to její definitivní konec. Po Grosovi, Špidlovi, marťanském sexymozku a jejich zvrhlých souputnických kreaturách to bude poslední hřebík. Čl. základna vzapmatujte se, řadaz bodů programu ČSSD jer vcelku rozumná, akceptovatelná, ... , alůe s těmito ..... jste absolutně nevolitelnou stranou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit