Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebyl ten Pákistánec návnada ke svedení na špatnou stopu? Je s podivem jak snadno ztrácejí teroristé své doklady a jak snadno jsou identifikováni. Že by navedeni amatéři? Kým?
  • Nemecke urady by mely resit pricinu ne nasledky. To je jako u nas Sralbotka, ktery zvani cosi o bezpecnosti a pritom jsou diky nemu v CR legalne desitky migrantu o kterych ale nikdo nemluvi a sam Bohous je podelany krivak, takze to neprizna. Neni treba resit bezpecnost - je treba vsechny kdo nelegalne prisli do Evropy dle platnych zakonu vyhostit a ty kteri to umoznili postavit pred soud! Tlupy arabskych holoritniku nejsou zadny problem - problem jsou politici, kteri je chrani a tim podporuji v tom co delaji, takze se stavaji spolupachateli!
  • http://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Benjamin-Kuras-Muslimske-gangy-pripravuji-nasilne-prevzeti-Francie-a-premenu-Nemecka-na-islamsky-stat-463421

    Bezpečnostní aspekty migrační krize - předneseno na semináři v Parlamentu 15.11:2016

    Informace tu byly v různých podobách, ale toto je skutečně pěkný souhrn.
    Zajímalo by mě, kolik summitů ještě potřebujeme. Zřejmě jim to dojde, až dojdou zásoby občerstvení v konferenčních bufetech, protože vše bude vyžráno mloky.
  • a ještě budou.Si jako mysleli že banda z Afriky přijede a postaví se ke strojům? Kdeže, systém platí tisíce policajtů aby drželi skoropořádek. A chytrý Ali si z nich dělá srandu. V Africe není kam pokládat bomby a koho zabíjet. Ale tady? Hloupostí drbanů z Bruselu tady teče evropská krev. A špinavý bezcenný pes si dělá co je libo. Lovit a hubit bandu! Jak potkany!
  • německé gestapo je neschopné a zkorumpované, byl to migrant ,ale do migrantské politiky se to nehodí tak budeme dělat, že něco vyšetřujeme, do úplného vyšumění
  • Třeba je už Amri někde týden zakopán a pachatel nechal v kabině jeho papíry, aby zmátl pronásledovatele.
    Jo, stane se, že pachatel při činu vytrousí doklady, ale stane se to zřídka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit