Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co dál,možná se jednou dočkáme toho,že budou tvrdit že válku vyvolali Češi a oni nám pouze chtěli pomoci.To je hnus.Ono stačí sledovat dění na Ukrajině,ale ne na ČT ani na žádné tel.stanici v ČR .Ale na jiné tv kde říkají pravdu.To vymývání mozků mladé generaci se jednou někomu pěkně vymstí.
  • Já vím 100% že nebyl koncentrační tábor v Letech, ale že to byl pracovní tábor.
    • Pokud vím, tak přesný název zněl "sběrný tábor pro osoby práce se štítící".
  • Ema kolik je ti roků., Co jsi zažila? Tak omezený přehled člověka, snad ani není možný. Komunisti byli vlastně nejlepší vládci v dějinách státu. Už mě nepřekvapuje, že jsme tak kde jsme.Lidská blbost je věčná.
    • odpoved na Chuj Ver,zazila jsem si dost a asi zaziji,je horsi rezim,nez byl driv..Zije se zde stale vic hur,driv bylo snadneji,ne tolik zoufalstvi,stresu,podvodu..a tlaky na lidi,co se pak dostavaji do tezc resitelnych situaci a stavaji se zoufalci..Lide si posledni dobou dokazi cim dal lehceji vzit zivot,coz svedci o zvysujici se zoufalosti v zemi.Zpevacky Bartosove je mi lito,krasne zpivala,vypadala pekne a stale jsem si prala,aby se vzchopila a ukazala tem,co ji nicili v tisku,posmevackum,ze na to ma.Byla vsak citliva,mila,neumela se branit dravcum,skoda ji,byla nadejna,zabalila by i jine zpevacky,co se delaji za hvezdy,ona nemusela,krasne zpivala,kdyby nebyla lehce zranitelna..,mohla byt na vrcholu...Komousi se starali o lid,aby tu bylo lip,hlidali si vse,i chod ekonomiky,penize jim tak neunikali,nemeli dluh...,starali se o peci lidu,vychovu mladych,k slusnosti,samostatnosti...Nyni je jen vic bida a vse chatra....
    • Mě je 63 a z 90% to potvrzuji a to jsem 6 měsíců seděl za kritiku režimu.
    • Věčnej je komunismus kterej tady vládne od 2 světový války do současnosti.Nezapomeňte že ve vládě je to samej žid a těch se nikdo jentak nezbaví.
    • Chuj;pokud si vzpominam ,tak tvuj NICK je rekneme nelichotive opojmenovani pro MUZSTVI,ze?Ted k tve odpvedi Ema -ty a Ema jste jedne osoba TECKO alias nnn a atd .
      Az se rozpomenes ,kdo jsi ,dojdes k zaveru ,ze jsi TUNTE,cili Dvojpohlavni.Jedna-li se
      o Emu / ne zlodeje nicku/pak se omlouvam a rikam :mas pravdu ,holka.Nenech si nabulikovat
      od nikoho HLOUPOSTI .
  • Kdyz zacal samet,honem se palily ruzne dokumenty atpod.,to byl fofr,aby se zahladily nevyhovujici stopy...,klady komousu,aby se zapomelo na ruzne vyhody...Pani apod.prekrucuji dejiny,co jim vyhovuje,v jejich prospech,aby lepe vladli...Ml.uz maji spatne predstavy,jak se zilo...Nechapou uz pomalu,ze mohlo byt skolstvi,zdravot.,apod.zdarma,ruzne akce,i zdarma,zamestn.vyhody,organizace priplaceli na sportovni aktivity,tabory,rekreacky...Vse upada v zapomneni a jen pametnici vedi,ze driv vse spatne nebylo...Byla jistota zit dustojne a mohli si tvorit zit,jak lidem vyhovovalo.Byl vyber prace,s vyhodami,nabidkami bytu,ubytovanim,brigady..Lide nehladoveli,deti ve skole hlady nekradly svaciny,co je ted,mohli si pridat obed ve skolni jidelne,kde dostavali ze skol.zahrady jablka.,co vseho rostlo i venku,byl vyber vseho,levne...Zamestnanci meli zajistenu stravu,i v noci,byla pece o lid,aby se zde zilo lip...
    • Jó dřív... a sněhu bylo po kolena....
  • To může říci jen zdegenerovaný a zhovadilý Talián Berlusconi, který si tím Němce nijak nezíská, naopak, bude to mít opačný efekt: plným právem jím budou pohrdat.
  • Podle Němců koncentrační tábory nikdy neexistovaly a kde by se tedy vyrabelo mydlo
  • Perfektní ukázka demokracie v praxi a je úplně jedno , zda v post komunistické zemi nebo demokratické letité . Magnát , který neví co roupama, peněz jak žlez, čisté je nemá, problémy jak na běžícím pásu, daňové úniky na x-let do vězení, ale díky věku se mu trest v podstatě vymaže, protože je chudáček starý , ale na to, aby se cpal opět do politiky a tlachal při tom nesmysly , jen aby nějakou skupinu tím zaujal a získal potřebný počet hlasů. Ukázka naprosté prohnilosti západní demokracie s výjimku Sknadinávie a Švýcarska, kde je to o něco lepší. Prostě naprostý děs, jaký materiál nám nabízejí do EU . Pracně hledáme menší zlo. 80% z té nabídky je naprostý povl a lidský odpad.
  • Vraťme se prosím všichni do reality a ověřme si historii i současnost. Nemyslím si jen Německo, ale i Rusko vers. Ukrajina. A Berlusconi ?? To už je jen taková figurka s teenkou z Maroka.
  • Vraťme se prosím všichni do reality a ověřme si historii i současnost. Nemyslím si jen Německo, ale i Rusko vers. Ukrajina.
  • Měl jsem možnost blíže Němce poznat.Myslím že je nic nezměnilo,my jsme u nich nepatrně výše oproti Turkům.
    • Germán vždy bude rasa nadřazená, až na nějaké čestné výjimky mezi nimi a USRAEL je to samé. to jen hloupí Slované brojí proti sobě, místo aby drželi pospolu a podporovali se. Křivák Polák už je zavrtaný v NATO USA zadnici i s kvérem , že mu koukají jen podrážky a Ukrajinci na západě nejsou schopni se zbavit fašistů tolik let po válce a eliminovat je a USA toho využívá a zneužívá ke svým cílům. .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit