Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Především k úctě k rodičům, prarodičům, učitelům. K soudruhu prezidentovu ano ale v tom případě, že si úctu zaslouží. *14* *14* *14*
    Nezapomeňme také úctu k pravdě.
    • frankhill
      Bod
  • Úctu si každý člověk, tedy i prezident, musí zasloužit svým chováním, vystupováním, jednáním, zkrátka celou svou osobností...
    • Ano, náš prezident si ji proto zaslouží protože je prezidentem většiny a né sprosté nadávající a urážející tzv. "demokratické" menšiny.
      • vanhorne
        "protože je prezidentem většiny"
        Hitler byl take vudcem vetsiny ovecek.
      • Jestliže si slabá většina tupců zvolila ožralého dlaždiče a kolaboranta s CCCP k obrazu svému, neznamená to, že by mu slušní lidé museli projevovat nějakou úctu. Úctu si musí každý zasloužit svým chováním.
        • Tentokrát se zachovám jako "demokrat" a vyjádřím na tebe svůj názor. Jsi D**B**L a opravdový zástupce menšiny šmejdů a lidské spodiny. Lidé už dávno pochopili, čeho všeho je schopna vaše "demokratická" konstruktivní vláda nebo opozice. A je dobře, že vy, šmejdi, máte STOPku.
  • Vážená paní Konečná, nejen "bez úcty dětí k prezidentovi si zaděláváme na velký problém". Týká se to všeobecně neúcty dětí a mladých vůči okolí, hodnotám a zejména starším lidem ! A mýlíte se, zde na nic teprve tzv. nezaděláváme, tohle už dávno masivně porobíhá (a stále se to zhoršuje !) - to snad nevíte ? Musíte jezdit z Bruselu do ČR častěji.
    Ta neúcta už začala ve vaší generaci, po tzv. sametové revoluci ...
  • A nejen k prezidentovi. Jako první autorita se kterou se dítě setkává je učitel. Neúcta se odráží napříč celou společností...Kdo soudí zda je kvalita autority špatná či dobrá by měl prvně začít sám u sebe...
    • frankhill
      Český učitelé až na vyjímky vždy drželi linii strany ....at nacistickou nebo komunistickou....to je hodné ucty ?
  • Já si zase myslím, že by bylo moc špatně, kdyby děti obdivovaly a uctívaly alkoholiky, lháře, hulváty, křiváky a podrazáky.
    • Ano taky si to o Havlovi a Klausovi myslím
  • Přiznejme si a nalejme si čisté becherovky : Na Hrad jsme zvolili prolhané, sprosté, ruské howado. Teď musíme čekat, jak se s ním příroda vypořádá.
    • Přiznejme si a nalejme si čisté demokracie. Na hrad si většina zvolila prezidenta a prolhaná, sprostá a neomalená menšina to nemůže rozdejchat.
      • vanhorne
        "nalejme si čisté demokracie."
        Demokracie riznuta Vodkou? Tu si nalej a chlastej se svymi soudruhy.
      • a toto má být jako zábavný příspěvek? Jsi se pomátl tam u popelnic jak sedíte nad krabicovým vínem.Marné holé zadky - huba plná blbých řečí. Ty jsi Ivošu taková holoprdelnická klasika.
        • vanhorne
          "Marné holé zadky - huba plná blbých řečí."
          Naviksuj si ten kus vikslajvantu co mas prischly k zadku a mezi holoprdelniky muzes delat krale. Pro cloveka jako je ten vas Zeman znamenate tolik, co pro neho znamenaji jeho vajgly v popelniku. To jste tak omezeni, ze vam jeste nedoslo, jak svym nepristojnym a presidenta nedustojnym chovanim na verejnosti, jasne dava na vedomi jak lidmi pohrda, at jeho volici ci nevolici bez rozdilu? Soudruzka Kateřina Konečná a jeji prekrtena KSC chce vychovavat deti tak, aby k tomu mely uctu. Musi se soudruhum ale nechat, ze v tom maji v minulost ziskane bohate zkusenosti, jak ucit deti ucte i ke zlocincum.
  • (pokr.)
    d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:
    * popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám,
    * zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnická práva,
    * znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání,
    * zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,
    * povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu,
    e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,
    f) spojil se s cizí mocností a od roku 1968 udržoval uvedený stav pomocí jejích okupačních vojsk.
    (2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří komunistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti.
  • Jakej národ takovej prezident. Jakej prezident takovej národ
    • frankhill
      Přesně tak
  • Člověk by se z těch jejich bolševických keců měl snad rozbrečet?
    Vždyť se mohou tulit k vládě jen díky dinobolševikovi Zemanovi.
    KSČM = KSČ = NSDAP
    Stejně nelidské ideologie založené na nenávisti.
    Komunisté se vyznačují zlehčováním jimi páchaných zvěrstev.
    Nikdy ani náznak lítosti nebo prosby o odpuštění zločinů.
    Systém založený na nenávisti NEMŮŽE nikdy přinést nic dobrého.
    Jako vždy jen lži a touha uchvátit moc, o nic jiného jim nejde.
    Důsledky jejich řádění se nepodařilo dodnes odstranit.
    Všude kde se dostali k moci zničili ekonomika i lidi, naposledy ve Venezuele.
  • když vyhořela papírna v Harmanci, která republiku zásobovala z velké většiny toaletním papírem, tak to byl pár měsíců opravdu problém…ale dnes nám musí být pořád dokazováno, jak ten toaletní papír nebyl (jakože trvale), jak strašné byly procesy, jak strašná byla měnová reforma (o totálním zadlužení, okradení občanů devalvací a trvalém rozprodeji zlata a nákupu bezcenných papírků současnými centrálními bankéři se nemluví), atd…prostě lid je nespokojen s výsledky, tak to budeme ještě 30 let poté svádět na to, co bylo kdysi – ale jen za „komoušů“ , o dnešním rozkrádání, o bídě 1.republiky, takovém střílení do dělníků a Mnichovu, i poválečném bombardování spojencem s více než 2000 mrtvých už raději nic moc.

    https://www.prazskypatriot.cz/zaplatili-by-par-blbecku-kteri-by-chodili-a-mechanicky-odrikavali-utirame-si-zadnice-tak-jemne-a-sametove-jako-jsme-si-je-neutirali-jeste-nikdy/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit