Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čim dál víc se mě zdá, že zrušení vojny byla fatální chyba "havloidů" a "pravdoláskařů". *16* *16* *16*
    Dřív měl vojenský výcvik každej chlap. A bývalo by stačilo pak rozdat kvéry!
    Voni ti teroristi nepočkaj půl roku, až se noví vojáci vycvičí! *16* *16*
  • Čím dál víc jsem přesvědčen o držení osobní zbraně,protože nevěřím,že by nás jako minoritu v Evropě NATO ochránilo jak tomu bylo vždy.Když jdu po Praze tak se mi zdá ,že tu je černých jak nasrán..Stačí se podívat do CCHodov i jinde.Mám pocit,že to jsou první průzkumníci od Makrely.
  • Jako ve Švýcarsku, v každé rodině má muž vojenského věku doma zbraň ! A tak by to mělo být ! Potom mu jí nechají když chce na pořád ! Pozor, i s municí !!!
    • I s granáty. *2*
  • Mají to v té Westevropě nějaké postavené na palici. Slušným ovčanům by zbraně zabavovali, ale fanatickým vrahům a násilníkům je nechají.(Brusel)
  • Prachy za zbraně nesmrdí hlavně mít plnou hubu humanity.
  • Problém je jinde. Je známo když se lokálně přemnoží nějaký živočišný druh, třeba potkani, tak to nutně vede narušení přírodní rovnováhy. Příroda se proti tomu brání tím, že klesá plodnost daného živočišného druhu v dané lokalitě a stoupá jejich agresivita, takže se početní stav tohoto živočišného druhu opět zredukuje na přijatelnou míru nenarušující přírodní rovnováhu.

    A totéž se týká i lidské populace. Těch 7,5 miliardy jedinců homo, prý "sapiens sapiens" svou pouhou existencí narušuje přírodní rovnováhu a proto zatím kleslá plodnost těch vzdělanějších, inteligentnějších jedinců schopných organizovat a řídit. A naopak vzrůstá agresivita a neklesá plodnost těch méně znalých a respektujících přírodní zákonitosti, tedy méně kvalitních, což nutně povede k vyhubení přemnoženého lidského druhu na přijatelnou úroveň. A pak zůstane pár lidských jedinců někde v jeskyni a budou si vyprávět legendy o tom, že lidé se vzbouřilo proti bohům, přestali respektovat jejich vůli a bohové je za to potrestali vyhubením velké části lidí. Např. taková legenda o Noemovi, kdy se jich pár zachránilo na arše a zbytek zahynul. Nebo různé legendy domorodců říkající totéž.
    • Tedy žádné "kovbojství", toho Chovance (ústavu) je třeba internovat. Ale dovolit přístup do evropských zemí pouze jedincům respektujícím evropské civilizační hodnoty a vlastní evropské obyvatele v tomto směru vzdělávat. A těm méně civilizovaným lidským druhům nabídnout pomoc především ve vzdělávání a do té doby, než tyto hodnot přijmou jim nedovolit opustit jejich teritoria a ponechat je, aby to tam Příroda sama "zredukovala". Falešná humanita zde naopak může vést k zániku celého lidstva. Zatím k tomu máme dost dobře našlápnuto.
  • Chovanec ví,že s takhle silnou policii a armádou můžeme chodit do lesa tak na vysokou nebo zajíce.Kde jsou časy,když můj syn sloužil u raketového vojska v Brdech,to jsem byl ještě hrdý na tento stát.To nemluvím o kvalitních letadlech Mig a Su.
  • Autor tohoto článku má asi zřejmě pozitivní vztah ke zbraním. Co třeba sportovní střelci? Myslivci budou střílet prasata prakem? atd. Útočník ve Francii měl Kalašnikov légálně a ozbrojené složky ho sledovali, proč mu ho ihned když měli podezření nezabavili? Pak normální lidé přijdou o zbraně a ještě z nich budete dělat kovboje?
  • máme osmou nejsilnější armádu v Evropě? My, s našimi 24 lehkými bitevníky (spíš ozbrojenými cvičnými letouny) Alca a se 14 Gripeny??? - Možné, ale absurdní. Je vidět, že pacifisté v Evropě definitivně zvítězili a že celá evropská část NATO naprosto rezignovala na jakoukoli obranu. Vždyť je to směšné... ještě v padesátých letech se vojenská bojová letadla kteréhokoli evropského státu počítala na stovky kusů... proto asi statisíce musulmanských vetřelců na gumových člunech "zachraňujeme" a vítáme - aby se nepřišlo na to, že ani neozbrojené invazní jednotky už nemá kdo a čím postřílet! *1* *1* *1*
    • A co chtějí dělat, až přijdou ty ozbrojené, když to neubrání před neozbrojenými???? *16* *16*
    • přesně tak ,mne by jen zajímlo proč platíme evropským státům za střežení vnějších hranic??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit