Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vy jste mě nepochopili, jste hloupí. Já jsem Šipka, já ukazuju směr. Tudy!
  • Miluji vás ale pokud vás má bůh raději ať si váz vezme k sobě!
  • Polyamorie? Na tom přece, ale i na jiném morálním bahnu, ztroskotal Řím. Polyamorie je obrovská zodpovědnost těch, kteří ji tvoří. Současnost realizaci tohoto modelu života umožňuje tak akorát těm, co nemají nouzi o peníze a jsou dobře zabezpečeni. Ti však jistě mají naprosto jiné představy o životě, než obyčejný smrtelník, který někdy má problém s chodem i jenom monogamního vztahu. Odpudivým vzorem by pro nás měl být způsob života v Arabských zemích, nebo v některých komunitách Romů, i jiných národů, kdy často děti ani neví, kdo je jejich otcem. Kdepak Polyamorie.
  • Bible říká, že cizoložství je naprosto NEPŘIJATELNÉ, je to SMRTELNÝ hřích a každý kdo se ho dopouští nenalezne boží odpuštění navíc když se ho dopouští i po té co se hlásí k Bohu a opakovaně. NIC VÍC TEČKA polyamorní (děvkojdní) aktivistka ať si spí s kým chce ale proBOHA ať do toho netahá náboženství a neslučuju naprosto nespojitelné/opačné vzorce chování a nedává tak naroveň tu největší špínu a cnost.... To by nám v dalším díle mohla tvrdit, že bible, přestože je v ní jasně a zřetelně napsáno, že muži kteří leží s muži nezdědí boží králoství a příklad Sodomy a Gomory kdy Bůh celé města zničil páč tam muži spaly s muži a celé město bylo polyamorní...Že vlastně bůh ty homosexuály schvaluje ba co víc NÉ že jim dává naději POKUD SVÉHO ZVRHLÉHO CHOVÁNÍ NECHAJÍ, ale že je do božího králoství nějak propašuje ikdyž se stále budou chovat v rozporu s nejzákladnějším desaterem *3* *1* *14* *14*
  • Opravdu nelze přehlédnout, že po roce 89 krysy vylezly z děr. Do té doby tam byly zalezlé a teď hlásají, jak na ně komouši byli zlí. " Bible říká, že jsme zodpovědní vůči tomu, s kým spíme"- jak pokrokové právě v kontextu s těma krysama. Pak tedy je v dnešní společnosti po Pospíšilovské pěrestrojce občanského zákoníku jaksi samozřejmé, že vdaná ženská-zlatokopka- rozmlátí rodinu s dětmi, pak s tím blbcem, co se nechal urvat od rodiny žije na hromadě se zlatokopkou, on rozvedený z rozmláceného manželství, ona vdaná v původním manželství. A aby toho nebylo málo, tak zlatokopka si pořídí dítko -tedy bastarda bůh ví s kým. A "moderní" soud nutí děti, kterým zlatokopka ukradla tátu, aby se scházely s tou ženskou zrůdou. Chudáci děti. Opravdu skvěle se náš právní řád stará o ochranu dětí. A toto je dneska na denním pořádku. Až se chce věřit, že stát naprosto záměrně dělá vše, aby zničil veškeré základy rodiny a nahradil to "moderním" pojetím volného svazku à la co nám tady předvádí Magdaléna. Pak se nedivme, že havloidní, sluníčkáři tak vyskakují a vylézají z děr.
  • Proto je třeba milovat "všechno" nevágně, hluboce a "polyamorfně" vážená "polyamornistko" nebo humoristko?
    • Ano, správně, já jsem komička. Je to všechno hnus fialovej! *15*
    • Nemusíte. Milovat všechno je vaše vlastní interpretace, ale to nevadí, jsem amorfní. Můžete i jenom chtít a dívat se.
  • jane
    další blbost --základ všeho je odpovědnost sám sobě, ostatní je nepodstatné
    • A odpovědnost sám k sobě, logicky znamená odpovědnost k ostatním.
    • Nikoliv, tedy v rámci této diskuse.
      Základem všeho je odpovědnost Hospodinovi, jemu se vyznáváte ze svých hříchů, jej prosíte o odpuštění, On vás bude soudit.
      Magalena Šipka je hluboce pomýlenou aktivistkou, která sice nechápe, ale zato se nebojí diskutovat.
      Bible neřeší v manželství nic takového, jako je láska, v Bibli jsou popsána ekonomická pravidla manželství. Zejména ve Starém zákoně, kde je možnost mnohoženství za předpokladu, že manžel manželky uživí, nikoli, že je miluje. Při zapuzení manželky se tato vrací do domu otcova včetně věna(!).
      Předpis o nesmilnění chrání potomky - zaručuje jim původ z manželského lože a tedy dědictví a jasnou posloupnost, tedy ochraňuje také práva prvorozeného. V dnešní době je možno zůstavit dědicem prakticky kohokoli, takže pravidlo již nemá mimo bigotní křesťanskou komunitu smysl.
      Z výše uvedeného jest patrno, že stejnopohlavní páry nemohou být nikdy postaveny na roveň párům manželským. To znamená, že jinak samozřejmě mají občanská práva, že mohou sdílet stůl a lože s kým se jim zlíbí úplně stejně, jako nesezdané různopohlavní páry, nicméně Bůh je spojit nemůže (co Bůh spojil, člověk nerozlučuj atd.).
      Sňatek v dnešní době není povinný, to by mohli alespoň aktivisté stejnopohlavní komunity vědět.
  • Arnošt Goldflam v jednom filmu řekl : Zaplať pán Bůh, že jsem ateista !
  • Křesťané musí strkat rypáky úplně do všeho... Není nic, na co by, v zastoupení svého boha, neměli nějaká moudra.
    • Jako komunisti a babišovci taky strkaj rypák do všeho. *15*
      • jane
        buď rád, aspoň nejsi sám s tím rypákem
  • Stačí pojem "aktivistka" v kombinaci s příjmením Šipka a už netřeba se dál o to zajímat ;-)

    Vždy jsem si o sobě myslel, že jsem ateista. Bohužel jak to v současné době kolem sebe pozoruji, tak jsem větší katolík než spousty pozérů, kteří se k tomu veřejně hlásí.
    *1*
    • Ještě mě napadlo, že by s ní mohlo běžet interview na TV Barrandov a mohla by to uvádět Kristýna Dušák, kterou by alternovala Petra Svoboda. Muziku na podkres by hrál na piánko Ondřej Gregor( emerická verze Brzobohatýho).
      Do pořadu o víře by též výrazně mohla přispět katolička Eliška Bučková. Aby to dostalo skutečně světový rozměr pozval bych Madonnu, která jako právověrná katolička nosila v mládí krucifix na krku.
      Víte my jsme protestantský hinduisti, od právověrných se lišíme tím, že žereme hovězí - jinak mezi námi není rozdílu :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit