Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  •  Jj, Trump je vtělení zla, vyslanec pekla a Biden teď přišel  USA spasit. Vždyť výsledky Trumpovy diktatury jsou všude jasné - ekonomický úpadek, rozdělení společnosti, potoky krve, milióny zmařených osudů a promarněných šancí. Naštěstí teď přišel demokratický zvolený spasitel Joe Biden se zářivým andělem Kamalou a společně vypráskají všechny ty rasistické zplozence temnot tam, kam patří a posunou USA zase kus blíž k ráji na zemi PRO VŠECHNY.

     Budou tam žít v lásce a míru vedle sebe afroameričani i ostatní podřadní a konečně jim bude umožněno řádně se vzdělávat, pracovat, tvořit a radovat se bez strachu z budoucnosti.

  • Na rozdíl od tohoto ničitele USA, pan doc. JUDr. Robert Fico CSc., předseda vlády SR, imigranty nechce a Němců se nebojí, takže píše:

    DRAZÍ UTEČENCI, MOŽNÁ I PŘEDRAŽENÍ UTEČENCI, NECHOĎTE NA SLOVENSKO ANI DO ČECH 

    1. Slovenský a český jazyk jsou jedny z nejtěžších na světě a bez jejich znalosti se v SR ani ČR neuživíte. 

    2. Sociální dávky jsou jedny z nejnižších v Evropě
    3. Minimální mzda je také jedna z nejnižších 

    4. Český národ je tvořen ze 60% z nevěřících, kterým mohou všichni bohové, včetně vašeho Allaha políbit ...
    5. Celou historii nás okolní národy přepadávaly a obsazovaly a už sa nám to přestává líbit
     

    6. Máme bohaté zkušenosti s ideologiemi, takže odpor k islámské ideologii má 95 % obyvatel
    7. Nenecháme strašit naše děti strašáky v burkách
    8. ČR je na předním místě na světě ve spotřebě piva (pro muslimy - pivo je alkoholický nápoj) a SR tvrdého alkoholu 

    9. Většina Slováků a Čechů má ráda vepřové řízky a klobásy, naopak za prasata považujeme lidi, kteří se denně nemyjí a vyhazují odpadky na ulici, což je v muslimských zemích naopak považováno za celkem normální 

    10. POLOVIČKA NÁRODA MÁ DOMA PSA A TOHO MÁ RADĚJI NEŽ UTEČENCE 

    • mun.go

      Pan Fico byl předsedou vlády Slovenské republiky v letech 1992 – 2010 a 2012 – 2018, nyní je poslancem národní rady SR. Současným předsedou vlády SR je Igor Matovič.

      Robert Fico "... v príhovore na konferencii pri príležitosti 150. výročia Matice slovenskej povýšil práva majoritnej slovenskej národnosti nad práva menšín, pričom sa vyjadril, že „...od menšín na Slovensku vídame najmä požadovačnosť, ale nijaké povinnosti voči štátu. Skôr natiahnuté ruky, zato takmer minimálne pestovanie občianskych cností."

    • Každý z migrantů by to měl podepsat, tedy pokud jako inženýři a doktoři vládnou touto schopností. 😂

  • dzixy

    Pravdolaskař Biden dělá chybu, které se chtě vyvarovat Trump - nenechat zaplevelit Ameriku migranty odkukoliv ze zbídačených zemí. Chtěl Ameriku pro Američany. Chtěl, aby výdobytky Američanů užívali především Američané, ti, co si je vytvořili. Nebyl to špatný záměr a počin. Snad se mu to v dalším volebním období po Bidenovi podaří .

    • jakmile se tito poživatelé dávek a podporu usalaší v USA, už je nikdo odsud nevystrnadí. Já jsem ale docela rád, třeba se tam rozhodnou utéct také lidé s Islámského státu a z jiných Talibánů a postupně panu Bidenovi ukáží, zač je toho loket. 

      Proč by se trmáceli do Evropy a do Čech, když tam je ráj na zemi? 

  • vanhorne

    O tom vyuzivani talentu z celeho sveta, Joe nerika celou pravdu. Imigracni politika Severni Ameriky na tom kdysi stala, ze potrebne pristehovalce ochotne brala, ale napred si je dusledne proverila! USA i Canada vzdycky braly nejen nejake zvlastni talenty, ale i pracovniky v oborech, ktere trpely nedostatkem potrebnych lidi. Ovsem zajemci si museli podat zadost mimo uzemi Severni Ameriky. Ne aby nekdo kopnul do dveri a hulakal, jak se to deje dnes, 'tady me mate ja jsem 'talent',a chci to a to'. Pamatuji v Devadesatych letech, kdyz prisly davy takovych 'talentu' z Czeskoslovenska, to byl circus. Hotel se nelibil, zradlo se nelibilo, kapesne a davky byly male, nikdo jim nechtel rozumet a zadosti o invalidni duchody rasiste bezduvodne zamitali. Pritom 'talent' uz tenkrat bral o nekolik set dollaru vice, nez duchodce ktery 30 let poctive makal. Trump videl co ty 'talenty' dovedou v Nemecku, kdyz auntie A. otevrela svou sirokou naruc. Uz ted se u nas da videt, jak ti 'talenti' zacinaji pozadovat co se musi zmenit, abyse jim to libilo a byli spokojeni, a bude hur.

    • V 90% vašich příspěvků s Vámi nemohu souhlasit, ale v tomhle máte v podstatě pravdu.

      Když jsem jel z Německa na první pracovní zkušenou po škole do Austrálie, tak mě proklepával budoucí zaměstnavatel. Já mu řekl, že pocházím z Česka. Načež byl neobvykle ostražitý. 

      Po nějaké době jsem se ho ptal na jeho vztah k Čechům a on mi řekl, že jich potkal mnoho, kteří se v Austrálii hodlali usadit, ale zpravidla to končilo tak, že jim sdělil (dámy prominou sílu výrazu) "když umíš ho.no, tak to dělej doma."

      Kolik z těch migrantů ze Střední Ameriky něco umí? Kolik z nich ovládá výpočetní techniku?

      Hlavně je bolí záda, mají astma, milion dětí a chuť, aby je někdo živil. Ještě, že ti Australani měli rozum. 



  • Kazdy na to jde po svem. Jsou zeme kde se uz ponekud prestarle obyvatelstvo trochu nizsiho IQ rozplyva nad 50ti letou matkou , ktera podruhe , potreti v zivote porodila neco ziveho. Rozdil mezi " sourozenci " 25 30 let oznacuji za fantasticky. Prvni tatinek se treba zastrelil , druhy zemrel prirozenou smrti ve 40 letech , teprve ten treti , dost casto mladsi nez prvni potomek te masiny , je konecne ten pravy. 

    A potom jsou zeme , kde mysli trochu dopredu a umozni mladsim lidem z ciziny plnohodnotny zivot a rozvoj. Kazdy zacatek neco stoji a pochopitelne je treba oddelit zrni od plev. Dari se to , ne vzdy bez problemu , ale dari. Takze az nebudete mit na duchody , podekujte onem strazcum ciste rasy , kteri neumoznili prichod nove krve a radeji preferovali ony 50 a vice lete babicky coby matky hrdinky. 

    • dzixy

      "..podekujte onem strazcum ciste rasy , " teda tys to pojal hezky rasisticky. Zřejmě máš  zakrytý rozhled situace s migranty u nás a v celé Evropě. U nás postačí i otázka Romů. Všichni jenom brát a nic nedávat. Z čeho potom na ty důchody, nejenom naše, ale i jejich, brát?? A kde bereš záruku že migranti jdou pouze za prací?? Jsi dost naivní po situaci, jaká je s migranty v celé Evropě.

      • Ne , nejsem naivní. Naivní a lehce manipulovatelni jsou geronti jako ty. Kolik jsi u vás v Čechách , nebo vůbec obecně , nemyslím v novinách nebo tv , viděl imigrantů ? Živě nikoho viď bobečku. Vyjmenovat umiš tak nejvýše také jednoho viď bobečku. Sice je mi divné , že mu v CZ byl s jeho minulostí umožněn pobyt atd , ale máte co jste chtěli . Babiš vám ještě ukáže , neboj se. Důchodci jako ty maji vždycky strach z něčeho o čem ale vůbec nic neví. Přitom zrovna oni úplně zbytečně. Máš to za pár , v podstatě se te to už netýká. Starej se radši jaké slevy ma třeba kaufland na nějaké prošlé zboží a upaluj pro něj , než ti to dědek janak vykoupí. Mimochodem , koukal jsem jaký článek zase někde dedek janak našel , zkopírovat a vložil. Sice trvale tím vkládáním porušuje autorská práva , zřejmě to u vas v zimbabwe jde. Neuvádí zdroj , ze by se ptal jestli smí ... Hihihi . 


  • Holt, Zeměkoule je přelidněná, těch víc jak 8 miliard toho živočicha homo 2x sapiens je na tu malou planetku moc. A tak to  zeměkoule jistě "vyřeší", jako vždy v minulosti. Už to začalo tím Či-Ko-Virem.

  • A tak se milé děti spojené státy postupně proměnily na báječnou  a prosperující multikulturní společnost, kde se mají všichni rádi. Prostě ráj na zemi. :-)

  • KIMCID

    Moc dobře to senil dělá, jen ať si je všechny vezmou.

    • Divím se sokolům z Afghánu, Sýrie apod, že prchají do Evropy.

      Vždyť za Velkou louží jim bude. Tam jim pšenka pokvete. Nemohl by jim to někdo poradit? 

  • Jen aby se v současných USA neopakovala historie, kdy noví osídlenci vytlučou "původní" obyvatelstvo. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit