Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Křivka "obliby pana J. Biden" má sestupnou úroveň takovou, že ji "New York Times online" už nějakou dobu raději ani neaktualizuje! Obecně se v USA mluví o jednom: 

    - s Joem Bidenem je většina obyvatel USA nespokojená. Výsledky jeho působení hodnotí kladně pouze  45 % lidí 

    - což je po osmi měsících ve funkci  jedno z nejhorších skóre všech dob. 

    Nota bene - ve čtvrtek 9.9.2021 kladně hodnotilo pana J. Biden (v průzkumu "YouGov") dokonce už jen pouhých 39 % respondentů. 

    Horší score měli ve stejném období "u vesla" jen dva jeho předchůdci: pan Donald Trump, resp. pan Gerald Ford - oba shodně se  37% kladného hodnocení obyvatel USA. 

    Nálady USA jsou sice vrtkavé, čísla se zase mohou vrátit jako jojo - nebude to úplně jednoduché! 

    Letní série pohrom a fatálně chybných rozhodnutí pana J. Biden říká občanům USA jen to, že Bílý dům neobývá člověk, o kterém si mysleli, že ho za presidenta USA volí.


  • goyim

    Vojáci se teď budou učit o 60 pohlavích, priorita armády. ;}

  • "zajistit, abyste v těchto radách měli osoby, které jsou kvalifikované v nich působit a jejich hodnoty jsou v souladu s vašimi (hodnotami),“ uvedla mluvčí Bílého domu Jen Psaki.

    Přesně jako to dělal bolševik. Zbavit se všech s jiným názorem a všude nasadit své lidi.

    Současní američtí demokraté neustále svými činy potvrzují, jak moc se blíží neomarxistickému myšlení.


  • Americký diktátor. Kde je jejich demokracie?

  • KIMCID

    Škoda že se toho Biden nedožil :D

  • Stařeček kopíruje českou realitu z roku 1948 a let následujících...

    Totalita par excellence...

    • To byly časy viď dědku ?  

      • Ty mi máš co vyčítat - kettlingu ("kettling" je známý prušácký "terminus technicus" pro kontrolu davu lidí (zde i kontrolu jednotlivých diskutujících). Taktika spočívá v dehonestaci diskutujících - jejich uzavřením v "diskusní "konvici"  - o což se svou snahou o dehonestaci diskutujících ten "kettling" pokouší...

        Jeho předkové (to kettling sídlí v "Dojčlandu" - který adoruje ) vyhnali naši rodinu v roce 1938 z Nového Boru (a byli překvapeni, že v továrně i obytné části podniku našli jen holé zdi - praděda vše stačil naložit na vagony a odvést do středočeského regionu, kde obnovil podnikání). V krádeži pokračovali v roce 1948 Gottwaldovo bolševici - stejná sebranka a potomci germánských Marxe s Engelsem, steně jako Heinleinovy Sudetendeutsche Partei... Ale to už nebylo kam utéct.

        A vracení majetku v roce 1989 a letech následujících? Proizíravě jsme uchovali doklady o koupi strojů i dalšího vybavení. Jen ta hotovost z trezoru, vykradeného 25.2.1948 byla jaksi "promlčena"...


      • A komu tady ty páchnoucí chátra z pod mostu nadáváš? Od kdy prasiči stránek z DDR mohou tady  bez dovolení promlouvat? Zalez do své nory pod mostem. Přehrabuj se ve svojich špinavých igelitkách a přepočítávej svoje bohatství smradlavého skopčáckého nuzáka.

        • Doufám, že tím nemyslíte mne...

          Já s DDR ani s BRD nemám nic společného...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit