Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím si totéž co Honza a Aldis. Stačí si přečíst na webu zvedavec.org jak média manipulují s veřejným míněním ve prospěch změny režimu v Sýrii (článek z 30.5.2012) a hned to musí být každému jasné!!! Stále stejný scénář.
  • Je s podivem, že se prašivým Američanům daří rozpoutávat stále další a další války, řádění, plenění a rabování nerostných surovin a to i přes jejich astronomické zadlužení. Kdy už se tato zločinná morálně zcela rozpadlá země položí? Vidět je jako kolonii Čínské lidové republiky by bylo krásné.
  • Samozřejmě naprosto souhlasím s názorem že největším teroristou všech dob je USA.
    Už za dob SSSR - Studené války to byli oni kdo neustále zvyššovali zbrojení.
    Po pádu železné opony neměli důvod pokračovat - proto 11.září a důvod boje proti terorismu ???
    3 tis mrtvých ? Je jen za desetiletí zvěrstev na středním výchotě byl počet obětí ve statisících a po 11 září v milionech. Jen zabedněnec múže nevidět že USA - imperialismus jde z jedné války do druhé a privatizuje - dancuje jak nás varovali komunisti. Důvod se vždy najde terorismus - komunismus - diktátor - zbrojení - přírodní katastrofa viz Haiti. Nebo naprosto demokraticky jako Austrálie ,téměř i Polsko a ČR při odporu většiny 70 % národa.Takto má USA 740 voj.základen po celém světě. Sověti byli označení za okupanty - kolik zemí okupovaly ? Vybombardovaly ?
    USA scénář je vždy stejný rozpoutat kampaň - vybombardovat - nasadit demokracii pod hlavněmi samopalů a zprivatizovat = rozkrást suroviny.USA vybombardovali 24 zemí- vyvraždili 5 mil obyvatel

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit