Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle není žádná legrace !...Japonsko má velké problémy s vysídlováním a vymíráním celých vesnic i  okrajových částí měst atd. Současní mladí se ani už zdaleka nestarají tolik o rodinné vazby a staré lidi obecně, něchtějí , hlavně mladé Japonky., mít ani moc děti atd..jako tomu bylo tradičně po celá staletí..Japonsko má údajně asi cca 8 mil. !..prázdných, bytových jednotek, domů, vesnických domů atd..a rozdává je zájemcům někde., za jistých podmínek i zadarmo a nebo jen za hodně levnou cenu, aby se vůbec udržel v určitých oblastech nějaký život., aspoň nutná doprava, malé obchody, služby atd..Tohle je celosvětový, nebezpečně generační trend., který už je patrný i u nás a lepší to jistě do budoucna a na desítky let asi nebude, spíše naopak..V tomto smyslu, skutečně bílá rasa i její civilizace atd..vymírá a to již zřetelně a dlouhodobě, takřka na celém světě !

    • Ano... To souvisí s tím, ze ve městech je nesrovnatelně komfortnější život než ve vesnicích. Vemte si třeba zdravotní pojištění. Když budu bydlet ve městě nebo na vesnici, platím stejne. Ale až budou mít infarkt, tak ten ve městě přežije protože se k němu záchranka dostane včas. Ten na vesnici bude mít smůlu. Stejně je to s kulturou a dalšími vecmi. 

      Těch problémů je víc a prostě naše společnost je městskou společnosti. Navíc čím větší město tím vyšší komfort. V Čechách je ten kontrast vidět na Praze versus zbytek republiky... Praha má dálnice  a  vlaky do kazdeho směru, má mezinárodní letiště.... Ostatní města mají dálnici do Prahy.

  • Až jednu budou na pražském hradě figuríny ovčince... 😀😀😀

    • KIMCID

      jo ty u žat byly za chrchlala Havla

      • Akú rečú ste hovorili? Mohol by to súdruh povedať po slovensky?

        • KIMCID

          no tvou havloide

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit