Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebojte se šéfe,za to,že jste mě udělal ministrem,nedostanou muklové nažrat,žádné erotické služby za dobré chování a propustíme polovinu vězňů.Prosím podrbat za ouškem chlebodárče!!
  • No, základ má dobrý, Diag Human... tam se jedná o 10 miliard,které zaplatíme:-)))Lesy ČR, tam se také jednalo o miliardy:-)))atd.:-)))Nehovořím už i o tom, že je to ODS-ák jako řemen:-)))A já o nich hovořím, že jsou to spolek prolezlý kmotry,lobisty,zloději,odklaněči,podvodníky,tuneláři a další havětí potřebnou pro existenci této nereformovatelné, ale demokratické:-)))))))))))))))))))))))strany:-))Zřejmě jen podle názvu:-))
  • ... citát z článku: "Nový ministr spravedlnosti Pavel Blažek (ODS) se bude snažit za pomoci svých náměstků nalézt úspory ve svém resortu" ... no, hned se mi ulevilo, ještě že má ty náměstky, představte si, že by musel hledat sám, kdo by pak řídil ministerstvo ... celá naše vláda je jen seskupení nekoncepčně amatérsky řízených ministerstev, stát je prolezlý korpucí a nový ministr vypotí tuhle přiblblou větu ... ať to ministestvo zruší úplně, korupce bude pořád stejně, ale může vykázat úspory jako nikdo ... to vzkazuju jeho hledajícím náměstkům *3*
  • No tak zřejmě s Nečasem prosadí zrušení pražského vrchního zastupitelství, aby nebylo Bradáčovou kam dám. A pak bude vykřikovat, že proti Bradáčové nic nemá, že by rád, ale není kam.
  • Hloupý Nečas si myslí, že si může dovolit cokoliv. Lže, ale Pospíšil byl líný, jako veš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit