Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrovna nedávno jsem se byl dívat v elektru a upřímně mi nepřišlo, že zrovna elektroniky by se ta současná krize nějak zvlášť dotkla. Přijde mi, že spousta věcí stojí víceméně ty samé peníze, co dřív. Byl jsem se tam právě dívat na nový fitness náramek. Nakonec jsem si vybral Mi Band 7 od Xiaomi a byl teda mnohem levnější, než jsem předpokládal. 

    • Jojo, ty fitness náramky jsou super věc. Trochu problém je ale v tom, že jakmile se vám buď rozbije displej nebo odejde baterie, tak se z toho automaticky stává elektroodpad, protože se to nijak smysluplně opravit nedá. Možná se vám to podaří rozdělat, ale zpět dohromady už to nedáte. To je obecně problém většiny elektroniky dnešních dní. Sám se opravami elektroniky zabývám, tak o tom něco vím. Poslední dobou si všímám například i toho, že problém jsou třeba i čínské elektromotory, které se v elektronice často používají. Prakticky nic nevydrží. To třeba EC motory Bühler, to už je jiná, ty jsou alespoň kvalitní. 

  • milacekpublika

    My, co nakupujeme pravidelně přes slevové kupony tak slevy zase tak moc neřešíme. Ale je jasné, že před Vánocemi jde všechno dolů a vyplatí se to kupovat. Na druhou stranu ale musíte trochu sledovat cenovou historii toho daného produktu. Třeba Heuréka to má dobře zpracované. Protože někdy je sleva 50 % jen sleva na cenu zboží, za kolik se dalo pořídit třeba v červenci nebo prostě v okurkové sezóně. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit