Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bude asi boboshow ta chce za každou cenu na hrad
    • No nevím, nevím. Ty doby, kdy stačilo, aby Bobina vystrčila kozy a zatřepala s nimi a pak zakroutila p.delí, ty jsou už pryč. Dnes to už nezabírá. Hol čas dělá své. *9*
  • Lidé nechtějí za prezidenta komunistu Dlouhého, který nechal úplně zničit Poldi Kladno a jako ministr kdysi prohlásil, že za 10 let budeme na úrovni Rakouska. Kde jsme dnes za 23 let? Asi v p r d e l i . *10*
  • Takže statisticky spočítáno a to se vyplatí !Pan ministr bude mít příjem měsíčně i s prémiemi a různými příplatky milion a půl,já budu mít měsíčně příjem nic a žebrat u kostela tudíž je u nás velmi vysoká životní úroveň protože máme statisticky příjem každý sedmset padesát tisíc což se dá jednoduchým výpočtem dokázat !Když nevyžebrám nic a umřu hladem že jsem neměl na chleba bude se pan ministr divit proč jsem nejedl koláče když jsem neměl na chleba,no né ! Zduř !
  • Při té bídě se ženou k prezidentskému korytu jenom hlupáci.Protože kdo z těch lumpů vyhraje,tak má velikou pravděpodobnost,že bude při revoluci zlinčován přímo na Hradě.Tento zbídačený národ se nebude mazlit ani s lumpem-prezidentem.
  • Jana Bobošíková je hezká žena i chytrá, ale nepřijatelná pro cokoliv poté,co v minulosti provedla za veletoče. Měla by si to uvědomit. Chybí jí nadhled a bohužel, ve věku zralé ženské i životní moudrost. Sebestřednosti jí naopak přebývá. V politickém životě ničeho nedosáhne, je lidem nesympatická. Kdyby s jejími názory přicházela neprofláknutá osobnost , určitě by zabodovala. Zeman, Dlouhý, Fišer, Sobotka, co chtějí zdecimovanému národu nabídnout. Všichni byli aktivní komunisti, vystudovali v minulém režimu na státní útraty a udělali slibnou kariéru, ze které se měli dobře. Místo,aby se stáhli, když přišly nové poměry, pokračovali v kariérismu dál, akorát vyměnili dres. S takovými bychom si opravdu pomohli! Chce to jako u Slavíka - vyměnit lidi. Gott se již pouze okoukal a je starý, tihle jsou okoukaní a zkazili v životě co mohli. *13*
    • Heleno, v podstatě souhlas, až na to, že to bývala hezká ženská, teď už je ta fasáda omšelá. A právě, že pro svůj vzhled byla ješitná, namyšlená a zvykla si, že stačí zakroutit zadkem a zatřepat prsama a dostane co si zamane. Najednou se diví, že už to nefunguje.
      A k tomu studiu. V minulém režimu si zadarmo nestudovalo, studenta musel někdo živit, šatit, zajistit mu bydlení, zaplatit knihy a studijní pomůcky. A to byli rodiče. Je ovšem pravda, že rudá knížka rodičů umožňovala dostat se snáze na studium.
    • Co do toho dámo pletete Gotta?A jestli jste teenka,tak volte Kluse,zdař!!! *1*
  • Používat statistiku při jakékoliv volbě je absurdní nesmysl. Proč se nepřepočítají a neověří všechny hlasy? Statistický výpočet Ministerstva vnitra je absolutní nesmysl. *16* Skončí to kvůli tomu u soudu. Výpočtáři by si měli zopakovat matematiku 9. třídy ZDŠ! *8*
    • Zaměstnanci ministerstva vnitra, kteří si sami ordinují astronomické platy, si asi dodatečně dodělávali střední školu během některého z víkendů v Pospíšilově Plzni, proto dodnes nechápou elementární operace s procenty!
    • Souhlas. Co je průměr vědí i děti na základce, jen na MV se jim to ještě nedoneslo. Je to jasná manipulace, že by na objednávku? To by přeci p. Kubice neuměl, nebo ano?
  • Ať jsou jací jsou, ale měli by se spojit a hnát to co nejvýše. Soudit se s pravičáckým vnitrem. Co už si tady dovolují, ta vrchnost z Prahy, je do nebe volající bordel.
    • Výsledky práce levičáckého vnitra za komunismu:
      * 234 bylo občanů popraveno
      * 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici
      * 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.
      * nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních
      * okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších
      * 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů
      * 300 000 jich bylo perzekvováno v zaměstnání a studiu
      * 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem.
      • Dej mi tam statistiku pravičáckého ministerstva za 23 let.
      • Ano. ale za německé okupace to bylo mnohem a mnohem horší a bylo o moc víc mrtvých, zavřených i v emigraci. Ale o tom se asi nesmí mluvit, jsou to teď naši soukmenovci. I Wermacht nebyla armáda Německého státu ale "Nacistická armáda"
        • Bení sporu o tom, co mají na svědomí nacističtí straničtí soudruzi (Parteigenossen), však se také učili u svých přátel v CCCP. Avšak ačkoli pilný žák, svého učitele nepřekonali: komunismus má celosvětově na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých!
      • Ty tomu tak rozumíš. Beztak ses na zločinech podílel.

        Za první republiky (1918 - 1938) bylo k trestu smrti odsouzeno 433 lidí
        Po převratu Václav Havel prosadil v parlamentu zrušení trestu smrti.Do roku 2007 bylo 32 lidí odsouzeno k doživotnímu trestu.V roce 2005 58 % respondentů odpovědělo, že trest smrti existovat má. V současnosti ale žádná politická strana trest smrti nepodporuje.
      • Ty jseš Jaroslav Klas a tečka je tvůj další nick? Nikdo jiný už totiž zde pořád nekopíruje stále stejné bludy.
  • Celá ta šaškárna plní svůj účel: prosťáčkové mají hračku, aby se zabavili a přestali zlobit a šťourat a klást politikům nepříjemné otázky v zásadních věcech.
  • Co tam propánajána pořád dělá ten 62 letý ODS Vladimír Dlouhý, když nemá s volbou prezidenta a s kandidáty NIC SPOLEČNÉHO???
    Opravdu zdejší bulvárně cizácká redakce nemá fotku soudruha Dlouhého, toho času "pravičáka"?
    *12*
  • A je to tady, soudružka Bobošíková, věrná a aktivní členka SSM je zvyklá z Bruselu brát plat 10 000 euro, tak by se jí funkce prezidenta náramně hodila. Dobré "kapesné" přes 200 tisíc korun, nemyslíte ? Komanči nikdy nepřipustí, že může být někdo lepší a přitom se jedná o legitimní záležitost... Jsou prostě na ty podvody zvyklí...Dobře jí tak. Ale Okamury je škoda, protože má správné názory na chod věcí veřejných a byl by určitě dobrým reprezentantem své země....Kdo si myslí ,že Japonec nepatří na Hrad, tak to by musel říct, proč je amer. prezidentem - Obama, který má původ v Keni? *8* *3* *8* *9*
    • Co to máte s tím "Japoncem"? Je to 1/4 Japonec, 1/4 Korejec, (protože táta byl půl na půl Japonec a Korejec) a 1/2 Moravák po mámě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit