Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kopat a plivat do EU umí Jana dobře, vytvořit ale politický a hospodářský program bude poněkud horší.
    A získat podporu voličů, tak to bude krach. Karel z Ostravy
  • Divé rudé ženy (Bobo, Zubovová) by se mohly třeba spojit a za rok pro změnu utvořit "Nejnovější suverenitu".
  • Johan to ví, tak vám poradí. Komunisti měli 14% hlasů, mají právo se vyjadřovat k dění ve státě. O mnoho víc komunistů, je ve zbývajících velkých stranách. Které zřejmě mnoho blbů volí. Trautnberk je kapitola sama pro sebe, TOP O9 volili jedině dementi, jinak se to říct nedá. *10*
  • Nevim co tu nekdo pise o lidech a hlupacich....vzdyt to jde videt ze jich je tech hlupaku dost a dost....ti co volili Kalouska -ktery uz tech pruseru udelal tolik a lide ho stejne voli,druhy pripad je Trautnberk ktery neumi ani poradne cesky a nejde mu rozumet...ma sedet doma a uzivat si sve panstvi a nekecat blaboly v politice.
    Takze tak ....
  • One si ta dáma nedá pokoj. Docela jsem ji obdivoval pro tu její houževnatost, ale pouze do té doby, než přijala kandidatůru na prezidentku a to od komoušů. Jsem přesvědčen, že mnoho občanů voličů ji to nikdy neopustí a už nikdy ze žádnou stranou neuspěje a už také proto, že stranu zaštiťuje svým jménem. To kdysi udělal republikán Sládek a skončil navždy v propadlišti dějin. Takže paní Bobošíková, nemějte lidi za hlupáky, oni poznají, že ve vašem případě se jedná jen a jen o vaše zviditelnění sea to ostatní jsou od vás keci a kecičky.
    • Johane,
      Suverenita - blok Jany Bobošíkové přesně pod tímto jménem kandidovala do Poslanecké sněmovny a získala skoro 200 000 hlasů, nepokračovat dál, by byla zrada těchto lidí. A co se týče kandidatury na presidentku, zjistěte si o tom něco. Ona totiž nekandidovala, pouze pronesla na Hradě zásadní projev, aby podpořila Václava Klause a hned poté se kandidatury vzdala.
      • Ale kandidovala, ale když zjistila, že nemá žádnou šanci, tak podpořila Vencu. Koho taky jinýho by mohla podpořit kandidátka komunistů. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit