Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všecku pravdu překlikáme
  • Ať žije Horáček!
  • Horáčka znám. Kdo je to ten Zeman?
  • Jdi třeba do prrdele osle. *15*
  • neskutečné štěstí pro naši zem je zvolený pan prezident zeman,přeju mu ještě jedno vol.období,má jistý můj hlas,jakýkoliv horáček,pažout,kocáb a jiné havloidní sfině by tuto zemi dovedli do záhuby
  • Zeman je to po tom všem, co zde předvedl za 25 let v politice nejlepší studený. *9* *13* *10* *12* Dost bolo rudých bolševikov..... *10* *12*
  • no nic přátelé, jdu do hajan a vy bolševická lůzo : AŤ VYHRAJE ZEMAN VOLBY, toliko vám stačí ke štěstí *3*
  • pane lopato, děkuji za návrh, mám jiné plány a vaše zvrácené představy Vám ani nezávidím
  • splátka na gauč, slzím *15*
    tímto zdravím
  • To tady zlikviduju po našem, po bolševickofašisticku- po vzoru Putina!
  • OK, pro dnešní den uzavírám schůzi a slovo předávám
    Už se sem nikdy nevrátím, tady je to málo teplý!!!
  • Velice s tímto ne-souhlasím!
  • Horáček s Kocábem na hradě? Ta naše zem snese opravdu každé svinstvo
  • Absolutní souhlas!
  • Bc.JaroslavK-VS
    Bolsevici pitomi pan Horacek ma hodinky za pul milionu a vydelany MILIARDY a vy nezapomente zaplatit vcas splatku na gauc!!! *15* *12* *15*
  • Pane Boiler, jděte kouřit pygmeje Obamu, nebo můžete nastavit řitní otvor knížeti :-DD
  • Jestli bude Horáček kandidovat, tak ten prasák nemá šanci!
  • *15* trefa
  • ano šlápl jste mi na kuří oko, straší mě ve spánku pod každým nickem a proto tu zoufale všechny uživatele nazývám Sajmony a nonstop gájínkuji
  • Zlej troll ti evidentně řádně šlápl na kuří oko, že tě straší i ve spaní pod každým nickem a to je cajk Sajmon! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší