Přejít na výpis diskuzí
Bohatý textař jako Zemanův sok: Je Horáček 'psychopat s velkým egem'?
2.5.2016 | Jaroslav Bican
248 příspěvků
-
všecku pravdu překlikáme
-
Ať žije Horáček!
-
Horáčka znám. Kdo je to ten Zeman?
-
Jdi třeba do prrdele osle. *15*
-
neskutečné štěstí pro naši zem je zvolený pan prezident zeman,přeju mu ještě jedno vol.období,má jistý můj hlas,jakýkoliv horáček,pažout,kocáb a jiné havloidní sfině by tuto zemi dovedli do záhuby
-
Zeman je to po tom všem, co zde předvedl za 25 let v politice nejlepší studený. *9* *13* *10* *12* Dost bolo rudých bolševikov..... *10* *12*
-
no nic přátelé, jdu do hajan a vy bolševická lůzo : AŤ VYHRAJE ZEMAN VOLBY, toliko vám stačí ke štěstí *3*
-
pane lopato, děkuji za návrh, mám jiné plány a vaše zvrácené představy Vám ani nezávidím
-
splátka na gauč, slzím *15*
tímto zdravím -
To tady zlikviduju po našem, po bolševickofašisticku- po vzoru Putina!
-
OK, pro dnešní den uzavírám schůzi a slovo předávám
Už se sem nikdy nevrátím, tady je to málo teplý!!! -
Velice s tímto ne-souhlasím!
-
Horáček s Kocábem na hradě? Ta naše zem snese opravdu každé svinstvo
-
Absolutní souhlas!
-
Bolsevici pitomi pan Horacek ma hodinky za pul milionu a vydelany MILIARDY a vy nezapomente zaplatit vcas splatku na gauc!!! *15* *12* *15*
-
Pane Boiler, jděte kouřit pygmeje Obamu, nebo můžete nastavit řitní otvor knížeti :-DD
-
Jestli bude Horáček kandidovat, tak ten prasák nemá šanci!
-
*15* trefa
-
ano šlápl jste mi na kuří oko, straší mě ve spánku pod každým nickem a proto tu zoufale všechny uživatele nazývám Sajmony a nonstop gájínkuji
-
Zlej troll ti evidentně řádně šlápl na kuří oko, že tě straší i ve spaní pod každým nickem a to je cajk Sajmon! *15*