Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neco uz ke korytu cpalo , tak by to mohlo byt pruchozi tak nejak . Za vlhka urcite .
  • to je otázka pro pana BTW (znalec) s tímto Vám neporadím
  • ten mladej Dynsbir je cholka nebo kluk ? Kdyz uz je snaha zvolit zenu tedy.
  • myslím že panu Horáčkovi a jeho miliardám je u rici to že ho lituje poslední bolševická nula z Horní Dolní
  • Bety Kusnirova & Lenka Plackova for president !!
  • Horáček je jenom šašek. To, co předvedl na Aktuálně.cz, se vyrovná úspěšným komediálním vystoupením divadla Ivana Mládka. S jeho IQ to taky asi nebude úplně v pořádku. Je mi ho spíš líto, šaška počmáranýho, *15* *15*
  • OK, pro dnešní den uzavírám schůzi a slovo předávám předsedovi svazu umírněných homosexuálů panu BTW

potlesk prosím
  • Bohatý textař jako Zemanův sok: Je Horáček 'psychopat s velkým egem'?

Je...on opravdu ten Horáček Koko...pánské přirození je :.-PPPP

Jen by mě zajímalo co tam na té fotce dělá Kocáb, pleš má z toho jak tý svojí Leyle leštil
    vulvu hlavou :-))))))
  • tak už je v pánu, další
  • geniální příspěvek, je super že se ruská federace zapojuje do rozhovovoru, vítej Vasile
  • Tonka Sibenice treba ?
  • to si bohužel nemyslím, banda pitomců jsou ti co mu o volbách skočili na špek, včetně mě.. ti retardi co ho budou volit po tom co tady provádí, to je jiná sorta
  • Když prezidentka, tak teplouš Semjon Gayínek, jediná prezidentka na planetě s ptákem a koulema!!!
    YEAH !!! YEAH !!! YEAH !!! YEAH !!! YEAH !!! YEAH !!! YEAH !!! YEAH !!! YEAH !!! YEAH !!!
  • Veliké štěstí, že je Zemann absolutni pitomec.
  • hledáme ženskou kandidátku příteli, ale také zajímavá skvadra *3*
  • inu dobrá, máme favoritku *3*
  • nebo Hlustvisihak ? Zilvar z Chudobince ? Africkej triplak ? Rittig ? Janousek ? Bem ?
  • na tuhle fosilii jsem zapomnel. Ano , to je pristi ceska prezidentka . Zkusena valcharka take , nejen vexlacka , lobby , smeliny ovlada a chlast ji taky nebude cizi . Peta otrok subik jako jeji doprovod . Ano , to je ten spravny parecek .
  • už vypadá jak zvětralá ipa, reprezentace na úrovni nynější hradní zdechliny, další návrhy ?
  • přemýšlím.... co kobyla Nagyová ? kšefty dělá jak zkušený vexlák, lobbisty má v paži...ta bude na ruský hladomor házet bobek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší