Přejít na výpis diskuzí
Bohatý textař jako Zemanův sok: Je Horáček 'psychopat s velkým egem'?
2.5.2016 | Jaroslav Bican
248 příspěvků
-
neco uz ke korytu cpalo , tak by to mohlo byt pruchozi tak nejak . Za vlhka urcite .
-
to je otázka pro pana BTW (znalec) s tímto Vám neporadím
-
ten mladej Dynsbir je cholka nebo kluk ? Kdyz uz je snaha zvolit zenu tedy.
-
myslím že panu Horáčkovi a jeho miliardám je u rici to že ho lituje poslední bolševická nula z Horní Dolní
-
Bety Kusnirova & Lenka Plackova for president !!
-
Horáček je jenom šašek. To, co předvedl na Aktuálně.cz, se vyrovná úspěšným komediálním vystoupením divadla Ivana Mládka. S jeho IQ to taky asi nebude úplně v pořádku. Je mi ho spíš líto, šaška počmáranýho, *15* *15*
-
OK, pro dnešní den uzavírám schůzi a slovo předávám předsedovi svazu umírněných homosexuálů panu BTW
potlesk prosím -
Bohatý textař jako Zemanův sok: Je Horáček 'psychopat s velkým egem'?
Je...on opravdu ten Horáček Koko...pánské přirození je :.-PPPP
Jen by mě zajímalo co tam na té fotce dělá Kocáb, pleš má z toho jak tý svojí Leyle leštil
vulvu hlavou :-)))))) -
tak už je v pánu, další
-
geniální příspěvek, je super že se ruská federace zapojuje do rozhovovoru, vítej Vasile
-
Tonka Sibenice treba ?
-
to si bohužel nemyslím, banda pitomců jsou ti co mu o volbách skočili na špek, včetně mě.. ti retardi co ho budou volit po tom co tady provádí, to je jiná sorta
-
Když prezidentka, tak teplouš Semjon Gayínek, jediná prezidentka na planetě s ptákem a koulema!!!
YEAH !!! YEAH !!! YEAH !!! YEAH !!! YEAH !!! YEAH !!! YEAH !!! YEAH !!! YEAH !!! YEAH !!! -
Veliké štěstí, že je Zemann absolutni pitomec.
-
hledáme ženskou kandidátku příteli, ale také zajímavá skvadra *3*
-
inu dobrá, máme favoritku *3*
-
nebo Hlustvisihak ? Zilvar z Chudobince ? Africkej triplak ? Rittig ? Janousek ? Bem ?
-
na tuhle fosilii jsem zapomnel. Ano , to je pristi ceska prezidentka . Zkusena valcharka take , nejen vexlacka , lobby , smeliny ovlada a chlast ji taky nebude cizi . Peta otrok subik jako jeji doprovod . Ano , to je ten spravny parecek .
-
už vypadá jak zvětralá ipa, reprezentace na úrovni nynější hradní zdechliny, další návrhy ?
-
přemýšlím.... co kobyla Nagyová ? kšefty dělá jak zkušený vexlák, lobbisty má v paži...ta bude na ruský hladomor házet bobek