Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Sobotka a socani at jdou do hajzlu, kradou taky, co si vubec dovoluje vyskakovat
    k r e t e n socanskej. *12* *16* *11*
  • Pokud Sobotka říká "A" musí říct taky "B". Kde tedy byl on a spousta dalších tu dlouhou dobu co už tam jsou a tvořili i hlasovali pro zákony "na lobby zakázku" rozhodně ne pro lidi, protože ti na tohle nemají skoro žádný vliv..., kde by jinak hodně z nich získala a nahrabala takový vliv,majetek i peníze?. Oni nic ? oni muzikanti ? Jestli k něčemu dojde a bude třeba napravovat špatné věci, tak už ne s těmi co jsou u koryt tak dlouho,protože ti byli právě u toho,když vznikaly tyto dluhy a měli tomu s pověřeným mandátem, jako státní zaměstnanci zabránit ! Miliardy dluhů vznikly tam, kde o ty miliardy taky šlo...a ne na "stovkách"od obyčejných lidí... Musí se tedy hledat tam, kde jsou ty miliardy.... Z nepřiměřeného "škrcení" obyvatelstva spíše vznikaly zoufalé situace a logicky i tím zoufalé činy. Tohle páni chtějí ? ..Pokud chtějí dát lidem jasný signál vážnosti,ať začnou od sebe, čize za ten jejich proklamovaný prům plat ČR. I tak by to bylo pořád dost, za to že díky nim žijí mnozí z měsíce na měsíc i když celý život pracovali či pracují ! Lidi mají být solidární a vše "vyžrat" se vší parádou a politici,jako jejich zeměstnanci na kterých je velká část viny za současný stav už ne ?
    • Sobotka stále kecá ale kde chce brát stále pro potřbný peníze? Když mladí nedělají, cikáni nedělají a ty naše někteří čechové jsou jako cikáni a nedělají také! Tak kde?
    • Jak tomu mohl státní zaměstnec s pověřeným mandátem zabránit? Žádný státní zaměstnanec pověřený mandát nemá, žádný policista nemá zaručenou definitivu jako v německu. V tomto státě není zájem o tento systém. Žádný státní zaměstnanec mimo manželky politika neví kolik stála zakázka, která byla o 1/3 předražená.
  • Pane Sobotko.
    Přeji Vám z celého srdce to vítězství, až budete opět kandidovat před voliči v rodném kraji.
    Jak je vidět na fotografii, Jste jeden z jejich žhavých kandidátů. Na co? To se necháme překvapit.
    A hlavně nezapomeňte, že jste „Pražák“. Totéž přeji i ostatním „Novým“ politikům, aby museli předstoupit před své voliče v místě svého původního bydliště. Bez imunity
  • A kdo to vytrhne ? Sobotka a jeho parta, nebo anarchisti ? Já netvrdím, že se tu mají všichni jak prasata v žitě a jsou i ti, co opravdu žijí ze dne na den. Ale když se podívám v pátek odpoledne před nákupní centra, když vidím ten každodenní provoz na silnicích, když vidím tzv. socky táhnout se ve 4 ráno z herny, máme se opravdu až tak špatně, jak se tady prezentuje ? Samozřejmě, že si do mě teď někdo anonymně kopne v diskusi jen proto, že jsem napsal svůj názor. Já nejsem proti pouze této vládě ! Jsem proti této a všem vládám předešlým, proti politickému systému, nabubřelé byrokracii, rozkrádání a korupci. Jsem tedy i proti panu Sobotkovi, který se jen snaží vytěžit levně politické body. A až budou příští volby, budu volit kohokoliv, jen ne ty, co tu (ne)vládnou střídavě skoro 20 let a svou neschopností, úmyslem či politickým prospěchářstvím škodí naší vlasti.
    • Nemáte pravdu, tato vláda tvrdí občanům, že je potřeba zvedat DPH, aby bylo na tzv reformu důchodů, já s ní souhlasím, ale ne tímto debilním způsobem, tento výmysl je idiotský, který byl vymyšlen v ČR nepodplatitelnými politiky na popud silného lobingu. Koukněte se jak mají důchoví systém v německu, ještě lepší vatianta rakouská, sociálnější v Norsku. Ten náš paskvil vymyslel idiot, v případě, že si zaměstnanec začne odvádět 3% do spoření a stát potřebuje zvednout dph na potraviny je lež století, v případě že seberu státním zaměstnancům 10% a mám stejný schodek jako čssd je podivné. V případě že můžu posílat 450 neziskovým orazinacím 38 miliard za rok a nemám na důchody je podivné. Koupím hračky vojákům, ozvučuji předraženě místnůstky, kupuji manažerské zařízení každému kdo má do prd. díru, neumím čerpat dotace, dobešeček chce tunel na finačně negramotné obyvatelstvo 25 miliard, podívejte se na internetu na co čerpali jiné státy eurodotace např. na školství. Tvrzení zamzlého nečáska, že za čerpání dotací může šssd je blbost, eu chtěla jen aby rezorty žádali centrálně z ministerstva financí, aby to bylo průkazné a aby byli nějaké normální projekty, ne cédečka, školení 1 člověka 10X, socky stojí stát 80 miliard za rok, věřte mi, že je to stejná částka jako posíláme do 450 mezinárodních organizací ve světě, nebuďte proti politickému systému, nevěřte jen politikům, tady na diskuzi jsou všichni proti eu, ale přečetl si někdo lisabonskou smlouvu?-náš prezident se k ní vyjádřil, že nechápe, proč by měl mít obyčejný občan tolik práv, že by to poškodilo čr. Překrucování medií zvětší se prostor pro slepice, jsou dražší vajíčka, zvětší se prostor pro prasnice bude dražší vepřové, eu nám přikazuje psát jestli to je máslo nebo ne-to není dobře? Neříkám, že všechno není ok.
      • Tím jsem chtěl jen říct, že potřebujeme lidi, kteří ví co chtějí. Jsme členy EU měli bychom se tak začít chovat, nechceme být členy měli bychom vystoupit. Nechceme politiky, kteří kradou, vyhažme je ven, chceme politiky, kteří kradou tak držme huby a doufejme, že jednou naše děti odmítnou splácet co jim tu necháme, respektive nenecháme.
    • Plně souhlasím. Proč ten ukecaný Sobotka a vůbec politici co teď kafrají, nedávají trestní oznámení na jiné politiky, když na ně vědí jejich lumpárny? Protože sami mají máslo na hlavě a mohlo by se to otočit proti nim. Každý na někoho něco ví a tak jen kecají a pak se v parlamentní hospodě chytají kolem krku a plánují jak s lidma vyjeb*t. Nikdy jsem komanče nemusel a byl jsem za nich i perzekuován a nesměl jsem vycestovat ani do NDR, ale teď je budu volit. Ti co z toho těžili a udávali jsou dnes už v ODS a ČSSD a u komunistů už je většina nových lidí.
      • Myslíte ty nové lidi typu Semelová, Grospič nebo Grebeníček? To snad nemyslíte vážně! Komunisté získávají body jen z toho důvodu, že se díky izolaci nedostali k lizu. Nechtěl bych se dožít toho, že se po 20 letech dostane opět k moci strana, která má na rukou krev (kecy o tom, jak jsou noví a nemají s KSČ nic společného, ať si nechají na koledu). Největší problém tohohle národa je to, že má velice krátkou a navíc ještě selektivní paměť.
    • Konečně jeden rozumný názor.
  • Dneska je krásně - dneska by to šlo.
    • Dneska by mohli viset komouši a socani, že?
      • Zapoměl jsi na ódeessesáky a topkaře. Pak by tu mohlo být i hezky.
  • To Flui: Není rozhodující, že se toho zúčastní nějaké stran. To teď nehraje žádný význam. Tady jde hlavně o to, aby se všichni opakuji "všichni" sjednotili. Vždyť i v roce 1989 se k demonstrantům připojili tehdy někteří komunisté.
    • Peppone jestli se toho chytnou politické strany žádná změna se nestane.Nejen že toho pouze zneužijí ve svůj prospěch ale zdravě přemýšlející lídé do toho nepůjdou.Všechny strany mají máslo na hlavě a není jediná která by si zasloužila se na téhle akci podílet.Čím víc článků od některé strany zazní na podporu této věci tím složitější bude národ nakopnout k reakci.Politické strany měli času dost a promrhali ho.
  • John zase perlí. Prý se občané ozvali pozdě. Co dělal doposid on a co dělá dnes? Vždyž je na všem zlu podepsán. Může o svých úspěších vytrubovat jako u Jericha, stejně to kamení spadne také na něj a možná, že i nějaká dlažební kostka.
  • Nečasi ty vole, Topolánek měl před tebou alespoň koule, ale ty tam máš jenom poný pytel lží a falše. *16* *16*
    • Bla bla bla; šukke ty Vole.
  • Bože co se do toho plete Sobotka tady nejde jen o to aby odešla tahle vláda ale všichni z leva i z prava, to je i Sobotkova strana.Lidi čtěte výzvu těch co pořádají tyhle demonstrace a nenechte aby toho politici využili ve svůj prospěch.www.narodni-rady.cz
    • A když tedy jalo všichni odejdou,moci se chopí kdo-lumpenproletariát.A bude se rabovat .V íš ty vubec o čem mluvííš ,asi ne, ty mysliteli
      • To je přesně ono. Převraty pořádané ulicí ještě nikdy v historii nepřinesly nic dobrého, vždy jen chaos, krev a násilí. Počínaje Francouzskou revolucí, přes výstřel z Aurory až po Únor 1948. Každý ví, co nechce, ale nikdo nepřináší reálnou alternativu, co dělat po té, kdyby ulice opravdu zvítězila. Řeči o vládách nezávislých odborníků jsou nesmysl. Kdo bude určovat, že daný člověk je nezávislý, odborník a navíc schopný něco řídit? Pokud to bude dělat hnutí, které vede zneuznaný disident společně s pražským taxikářem, tak to nás opravdu čekají věci *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit