Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo byl tady jednou jeden frajer.Slušný člověk který vedl a vůbec postavil na nohy technické služby Havířova.Banda na radnici mu je drze sebrala.A ještě se smála.Takže tady frajer vzal bouchčku a toho šmejda z radnice prostě sejmul.Bohužel pak i sam sebe.Ale bycl to nesmírně pedagogický krok.
  • Je nesmysl to bourat. (Asi si zase chce někdo namastit kapsu.) Stavba nádraží se dá využít různě, třeba jako podlaží parkoviště pro auta, které je beztak nedostatečné. Nebo jako obchodní centrum. Hned vedle je budova bývalého nádraží - tu obnovit - (nebo postavit nádraží o kus dál), ale pořád bourat a stavět na zeleném drnu, to je zločin vůči přírodě.
  • To my mame tady na radnici kvalitni grazliky.Ne ze kradou.Tahle particka socanu loupi a jeste se nam chlame do ksichtu.A lidi jak ovce voli porad tytez gaunery.Treba verejne WC.Malicky baracek v centru.Tak za pul milionku.Ne radnicni jej postavili za 3 miliony statnich penez.Pred tim.Psi utulek.Pro par coklu tady stoji rezidence za desitky milionu.Se nechce verit ze uz nejsou tihle socansti loupeznici za mrizemi.
    • Ty veřejné hajzlíky v centru, hned vedle bytů, to je teda hnus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit