Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ááá toto bude také zveřejňovat ? Bo se smí jen to,co nynější propaganda a popatlaní s cenzorem povolí !!! Pro info klikačům : Helmut Kohl, v letech 1982–98 západoněmecký a německý kancléř, přispíval po druhé světové válce organizaci, která podporovala nacistické zločince.Mezinárodní vojenský tribunál v Norimberku prohlásil Waffen-SS, jež ke konci války čítaly asi 950 tisíc mužů, většinou dobrovolníků, za zločineckou organizaci.Exkancléř kromě toho po válce vystupoval jako řečník na setkání „kamarádů ve zbrani“. Pro Waffen-SS projevil zvláštní porozumění i v roce 1985, kdy spolu s prezidentem USA Ronaldem Reaganem navštívil vojenský hřbitov v Bitburgu, kde jsou pohřbeni i příslušníci Waffen-SS.Kohl vypráví, jak dával asi 200 marek ročně organizaci Hilfswerk Hausser, která vybírala peníze pro uvězněné nacistické zločince a jejich rodiny. Haussera, po němž se organizace od roku 1962 jmenovala, považoval za „slušného chlapa“.

    Hausser byl přitom za války vysoce postaveným členem elitních jednotek Waffen-SS, které se podílely na válečných zločinech.
  • A bude sepisovat i miliony mrtvých indiánů-původních obyvatel ameriky vyvražděných demokratickými američany? Bo se pokusí sepsat seznam milionů popravených esesáky? Bo španěli,itali,anglány v koloniích-??-indii,africe,americe,austrálii ? Ano,na oběti by se nemělo zapomínat,ale již z toho dělají kovbojku a překrucují vše. Jedno je jisté,všechny země které měli kolonie,obchodovali s otroky a kradli jejich bohatství,jejich zem by si měly zamést před vlastním prahem !!! Jejich blahobyt,bohatství a dnešní prosperita je zaplaceno krví,utrpením a životy chudých,vykořisťovaných,zotročených !!!! To by si měli uvědomit i ti dnešní rádobi demokrati a vážení velkopodnikatelé-také rozkradli po 89 vše a okradli slušné a poctivé občany !!!
    • ObcanHavel
      oběti holokaustu i původních obyvatel ameriky se samozřejmě dávno sepisují, jen Rusáci se pořád bojí postavit se čelem vlastní minulosti
  • Autor článku má pravdu. Proto jsou agenti ruské FSB-KGB tak aktivní. A čeští "bývalí" a české ovce to šíří dál.
  • Nepopírám, jen se ptám. A kdo soudil civilní oběti (včetně dětí) amerických válek. Během necelých dvou let "velkého teroru" popravily sovětské úřady téměř 700 tisíc lidí, často bez řádného soudu. Jejich blízcí a příbuzní se o smrti dozvěděli až následně. Pokud vůbec.
    • Miluji inteligenty, kteří demagogicky odbíhají od tématu. A pokud bys chtěl být férový a upřímný, tak napiš jestli tvoji předkové žili v demarkační čáře nebo za ní. Tzn. Osvobodili tvoje předky Rusáci nebo Amíci. A pokud Amíci, tak se rozepiš o teroru na civilních obětech a hlavně na dětech !!!
    • ObcanHavel
      kdyby někdo v USA během dvou let bez soudu popravil milion lidí, někdo by si toho všimnul, věř mi
  • Uvedené nepopírám, ale nyní také uveďte něco o církvích, inkvizici, úřadů pro neamerickou činnost, CIA, potažmo celé JůEsEj versus původní obyvatelé, atd,atd., to aby se trošku vyrovnalo skóre.
    • Soused taky krade?
  • Stalin byl zločinec non plus ultra.
    • ObcanHavel
      hlavně byl duševně nemocný, Putler má taky na rukou krev, ale aspoň to není nevypočitatelný blázen
  • Historik píše Znásilňovaný a bitý nerozeznal den od noci. Vězeň č. 760 popsal

    Američané ho vězní na Guantánamu 12 let, aniž by proti němu vznesli obvinění. Před pěti lety sice soud rozhodl, že proti němu neexistují důkazy, ale vláda se odvolala a o jeho dalším osudu dosud soudy nerozhodly. Vchod do Tábora 6 americké věznice Guantánamo na Kubě.
    • zase se se zastáváš těch muslimskejch zmetků z Guantanáma ty pošahanej sluníčkáři z pražské kavárny ? tak si je vem domu *11*
      • ObcanHavel
        spíš jen takové konstatování, že to co popisuje v Guantanamu jako peklo na zemi kdy neví jestli je den a noc je takový normální den v běžném ruském lágru. A že se tam dostali neprávem? Putlerovi odpůrci by mohli vyprávět, ale pro ty je to pořád lepší varianta, než že je zastřelí na ulici či jim otráví čaj poloniem.
    • ObcanHavel
      No vidíš, uznali že to byla chyba, můžeš si něco podobného přečíst v Rusku? Jinak na Guantanamu nezemřely miliony věznů, to co popisuješ by v Rusku ani nestálo za řeč, zkrátka standartní výslech
      • Z Ruska je znám případ, že při převážení vězňů do gulagu zjistili při sčítání, že jim jeden chybí. Tak prostě chytili prvého člověka, který šel kolem a zařadili ho mezi deportované.

        Druhý případ z novější doby se stal v Kazani. Policie používala při výslechu metodu kdy vrazili vyšetřovanému do zadku prázdnou láhev, aby se přiznali nebo "přiznali". A když jeden vyšetřovaný na tu "metodu" zemřel, dostalo se to na veřejnost.
        • ObcanHavel
          o tom incidentu jsem slyšel a to bude jeden z 1000, kdy se to dostane ven
        • Obcan.Havel
          Teda ty víš všechno Sajmone, takže jistě budeš vědět který prochcaný havloid taky někdy vyhraje volby?
          • Zloději nicku, velice ubohé, ale co čekat od jedinců Tvého druhu s nedostatkem morálky a inteligence. Asi ani netušíš jak svými ubohostmi škodíš svému idolu Zemanovi. Teprve až v naší zemi budou převládat vzdělaní, soudní, samostatní občané s vysokou morálkou, tak si zvolí jako svůj symbol jedince s vysokou morálkou, za kterého se národ nebude muset stydět.

            Jinak nevím kdo je to ten Tvůj Sajmon, ale to není podstatné. *4*
          • ObcanHavel
            snad brzy, musíš se ale taky trochu snažit hochu, tedy, ne že by na tom moc záleželo, já se budu mít stejně dobře ať už je na hradě Zeman či Drahoš a ty budeš pořád stejně na*raný zakomplexovaný vidlák, i kdyby na hradě sedělo 20 Zemanů, ale samozřejmě bych radši, kdybych se nemusel za prezidenta stydět před přáteli ze zahraničí, image ČR Zeman rozhodně nepomáhá, ale hej, aspoň nenechává vraždit novináře jako Putin, teda on by Miloš i rád, ale jaksi naštěstí nemůže
  • Upřímně a na rovinu..nikdo se moc nechce hrabat ve špatné minulosti a vytahovat znovu na světlo vlastní vinu a špínu.,včetně té krvavé atd. a to platí o každém národu doslova !
    • ObcanHavel
      toho bohdá nebude, aby se Rus někomu omlouval, jako třeba Američani indiánům a černochům
  • Takže dříve to byla propaganda z leva ( tedy z východu), teď ještě odpornější z prava ( tedy ze západu). Jedna podstatná informace v tom propagandistickém výtvoru chybí. Z čeho jsou naživu ti neohrožení hledači pravdy. Přeci je někdo musí platit a podle toho článku Rusko to asi moc není. Nebo možná že ano- pak tedy má vedení Ruska zájem na tom aby v tom bylo jasno. Na rozdíl např. od USA, které se se svojí minulostí nedokázalo vypořádat dodnes.
  • Opravdu nevím čemu věřit. V minulosti, zdejší "historici" na Tiscali psali, že to bylo více než 100 milionů obětí tzv. Stalinismu. Přispivatele na Tiscali mají asi lepší - demokratické- zdroje. Osobně si myslím, že každý politický systém má své demagogické výklady pravdy a dějin, které mu vyhovují.
    • Podle první knihy Starého zákona – Genesis se Bůh rozhodl zničit dvě hříšná místa – biblická města v údolí Siddí blízko Mrtvého moře – Sodomu a Gomoru. Jejich obyvatelé měli být potrestáni „smetením ze světa“ za své neřesti, prostopášnosti a zkaženost. Abraham Boha prosil, aby neničil místo, kde ještě žijí také lidé nevinní a spravedliví. Ale kolik…? Prý padesát spravedlivých. Ale tolik lidí, kteří by žili podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, zde nenašel. Na konci smlouvání o počtu spravedlivých byla ze všech obyvatel vybrána jen jedna rodina - Lot, jeho žena a dvě dcery. Mohli urychleně, pod ochranou andělů opustit Sodomu před jejím zničením, ale podmínkou bylo, že se nebudou při útěku do hor obracet zpět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit