Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukám že nonstop zde smrdící ruský agent a teplouš BTW kulihrach alias ukradený
    nick koloběžka tu tradičně teploušuje, semjonuje a podvádí s bodováním.
    Díky za to. Alespoň všem ukazuješ co jste vy Putinova prasata zač - zloději a podvodníci,.
  • Koukám místní idioot Simon už se vzbudil, tak na Tiscali nebude nuda, viď ty teplej blbče Simonovic. Jeho noční palice, blijec pitomec vyspává po probděné noci zde na Tiscali. Tak Simone blbá, koukej už něco dát do diskuze ať nás pobavíš, pitomo. *11* *11* *11*
  • Dobře oni.
    https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/bomby-granaty-i-improvizovana-munice-rusti-vojaci-cisti-aleppo-12004

    -----------------------------------
    Co Amík a Židák, to gauner.
  • V r. 1776 se zrodil režim hrůznější, povstal na milionech vyvražděných Indiánů, rabování drahých kovů a minerálů za zrcátka, dovozu otroků na plantáže a falešné víře, o kterou tam nikdo nestál a nedal se jí ochočit.
    • soused taky kradl... ti ruští chánové co během několika staletí zabrali a vydrancovali šestinu světa a pak vydrancovali půl Evropy, ti tam asi nabízeli borč, že. A Putinchán stále nechává jemu nepohodlné lidi střílet na ulici jak zajíce.
  • Kam člověk koukne, tam jsou havloidní lži. Ale už to nebude dlouho trvat...
    • máš radši zemanodní blitky?
  • Největší bolševik všech dob je Putin.
    • přestain kvást muj nick *7* *7* *7* jsi darebak.
      ja bila ve škoile a ty,?, nemaš praici? tak sdi ji najdi *8*
      • čtenář si jistě udělá úsudek sám, možná klecové lůžko pomůže!
        • pvoč mam minusi?? *7* *7* *7* *7* kraidete muj nick ahoj
          simča 4B zakladni škoila Olomouc
          • Pvoč? pro slepičí kvoč,. Jdi se učit Simčo. Na netu neplakej ani nekakej. *2*
  • Stando Stando! Dějiny tu k nepoznání kroutíš pouze ty sám.
    19 století nebylo jen o Americko indiánských válkách. Dodej také B. ve stejné době, kdy ve Spojených státech amerických válčili bílí s Indiány, tedy v I. polovině 19. století, zahájily ruské armádní sbory dobývání Kavkazu. Nakonec obrovské přesile - půlmilionové carské armádě – tamní horské kmeny podlehly. Tato brutální invaze si vyžádala 8 milionů mrtvých Kavkazanů

    Ruský komunistický režim byl nejzrůdnější v tom že vraždil nevinné vlastní lidi po milionech v době míru a hlavně bezdůvodně. Jen aby se ukojila paranoia a touha po krvi netvora Stalina, Gestapo zatklo a snažilo se zjistit zda dotyčný něco spáchal nebo ne,
    Ruská KGB NKVD ČEka zatkla nevinné lidi na základě kvot z Kremlu a dotyčného se mučením snažila přimět přiznat zločin který vůbec nespáchal. Totální zrůdnost
    • Gestapo mučilo, aby se dovědělo pravdu. KGB mučila, aby se obvinění PŘIZNAL.
      Uvádí se případ, že KGB transportovalo lidi do gulagu a když je před naložením do vlaku přepočítali, zjistili, že jim dva chybí. Tak chytili dva náhodné chodce a měli zase plný počet. To přesně odpovídá ruské mentalitě.
  • Historie Ruska a posléze SSSR je poučná již z toho pohledu,kdo vládl po VŘSR.Lenin,vůdce bolševiků, byl proti Stalinovi lidumil,i když i on tvrdil,že revoluce bez mrtvých není tou pravou revolucí.Jenže se po smrti Lenina,zapříčiněné atentátnicí,dostal k moci bankovní lupič a zvrhlý komunista Stalin-na dlouhá léta.Tento rodilý Gruzínec zavedl krutovládu,kterou svět "neviděl".Ovšem,byl to také krutý nepřítel Hitlera,který se "odvážil" napadnout Sovětský Svaz.Zprvu velká důvěra Stalina k Hitlerovi se vyvinula ve velkou nenávist a tento despota -Stalin-využil své krutosti ve prospěch rozhodného vítězství nad fašistickým Německem.Ovšem-za obrovských ,lidských ztrát .Přesto ho i v této době v současném Rusku mnoho lidí velebí.Totiž-tu velkou válku by zřejmě nevyhrál vojevůdce slabý.
    • Džugašvilli se zařadil mezi vítěze díky obrovské materiální pomoci z USA.
      • Proč si tito hrdinové měnili jména? ... Uljanov=Lenin, Džugašvili=Stalin... Komedianti, kteří zkřivili tvář části světa a pošlapali lidskou důstojnost generací!I
  • Kristián Chalupa není nezávislý žurnalista - to je vytvářený mýtus - jak by Janda dal razítko DEZINFORMACE. Vyváženost článku je samozřejmě nulová. "Jeden z nejhrůznějších režimů historie" - chybí ostatní režimy - prot se tento článek stává jen jednostrannou závislou propagandou. Pán Chalupa není moc hladový po informacích - takže upevedem něco na pravou míru. 1. mezi nehrůznějšími režimy byl, je a bude Vatikán coby sídlo katolické církve neblaze proslulé stamiliony mrtvých a genocidami avšak hned za katolickou církví jsou USA! Viz. stručný přehled terorismu USA za cca 200 let. Stalin a Hitler blednou ve světle faktů proti USA. Od r. 1622 do r. 1900 mají USA na svědomí 100milionů mrtvývh Indiánů - "... Američané zničili asi 100 miliónů indiánů, což se dá plnoprávně považovat za genocidu, výrazně převyšující masové vraždění židů Hitlerem (4 – 6 milionů obětí)." A to nemluvíme o milionech mrtvých vyrobených USA - Obama dostal Nobelovu cenu míru za 8 válek se statisíci mrtvých! Tak pane "nezávislý žurnalisto" vašimi slovy řečeno - nejhrůznější režim v historii představuje Amerika vč. atomového bombardování civilistů, které nikdo v historii neprovedl kromě USA !!! Jste jen zplozenec propagandistické mediální žumpy v Česku!
    • Ale, ale, soudruh plní příkaz ruského řídícího orgán a tak tady hází stamiliony mrtvých. Nepopírám, že ti uvedení mají na svědomí mrtvé, ale zdaleka to nejsou stamiliony. Těch sto milionů mrtvých má na svědomí komunismus. A některé zdroje uvádějí počty vyšší, i dvojnásobné. Ono se to přesně neví, protože v ruské říši zla se vraždilo bez evidence.
  • Stejně a ještě hrůznější je dobyvačný kapitalismus ala uSA. Demokracie a svoboda slova v kapitalismu neexistuje. Existuje pouze moc peněz a grázlů s mafií.
    • Co to je "dobyvačný kapitalismus"?
      Ruský chanát se malého moskevského knížectví během několika staletí stal šestinou světa a to jistě ne tím, že by nabízel "panem et circenses" (chléb a hry).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit