Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
  • EU je nereformovatelná, ať ji vede notorik a opilec Juncker, nebo jiná osoba. Nenechat si s prominutím zasrat zemi muslimy a nepřízpůsobivými černochy, s geny divochů a primitivů. Stačí, že to za peníze u nás dělá ten blbec Kubera, který si ve své nikotinové palici s IQ pod 100 nedovede dosah svého jednání pro budocnost vybavit. Bohužel, řada mladých fandí "pirátům", kteří mimo fetu toho v hlavě moc nemají, viz p.Bartoš.

  • Je to pana B. Johnsona a maximálně Spojeného království Velké Britanie privátní věc - zbytku světa pak zbytečná starost.

    Ostatně - staré české přísloví říká, že "nové koště dobře mete"... 

  • dzixy
    Domnívám se, že mezi našimi médii a médií v Anglii není až tak velkých rozdílů, co se týká politické zaujatosti. Vždy především proti úspěšným a schopným.
  • Proč by si měl ve svém novém revíru nechávat nějakou škodnou ? Každý si nepěstuje ve svém kožichu nasazenou eurohujerskou veš. Boris postupuje rozumně.
    • jasný Boris postupuje jako Rusák s kačerem Donaldem v zádech ,ale co za to si taky může EU sama neb se snaží udělat z Evropy květinkovou frankofoní Germanii i kdyby to ostatní nechtěli.Pro Nás jediná alternativa je stejně EU, ted jde ještě o její podobu ,neb východostepní moudra už tady byla a nedopadlo to dobře a představa států jako muslimské Francie a Německa (k čemuž to spěje)v budoucnosti k ničemu dobrému nebude.

      • KIMCID

        východostepní moudra? Bože ty jsi další nácek ? Tahle rétorika je přesně jejich.

        • od r.45 do r.89 bylo Československo řízeno státem SSSR který byl o několik desetiletí pozadu a pokud tomu nevěříš je třeba tě poslat do SSSR jako zaklaďáka v 88 na cvičné střelby ze Žatce a ne do Moskvy nebo Leningradu v té době, ale do vsi u pouště kde vládne kmenový náčelník komunista a lidi žijí v zemlijance.Nacismus dnes přichází z východu a jeho střety vidíš velmi dobře v Donbasu kdy se socialismus změnil v nacistický kriminální kapitalismus a to jak v RF tak na Uk.Takže si strčte ty svoje východní moudra do erdele no i když pokud koukám na ten Západ tak to asi taky nebude ono ta Evropa mírumilovného islámu nějak nefunguje - osobní zkušenost ze Švédska,Belgie,Rakouska a Německa.Sídliště v Londýně či Paříži mám od doktora zakázané kvůli hypertenzi🙂

          • KIMCID

            Nějak jsi si popletl téma a i to s kým mluvíš soudruhu.Jsem pro tebe pán a o východu víš úplné kulové.A za další když nevíš odkud kam sahá step a kdo v ní žije raději nepiš.

            • ty jsi pán?soudruh byl tak možná tvůj fotr a když se ti mezi mužikama tak líbí ,že se tam neodstěhuješ?🙂Ještě mi začni vyprávět něco o bohatýrech a Slávy dcera.Jednou jsem nácek pak sudruh jo ty to maš v tej kebuli taky řádně pomotané ,kup si něco od okaté můry třeba kebab,at nemáš hlad,snikrs ti nepomůže.

              • KIMCID

                Reakce na příspěvek:

                No nevíš nic a nálepkuješ.Přeju ti to tvá hloupost je úsměvná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit