Zprávy | Tiscali.cz
  • Zpravodajství
  • Magazín
  • Ekonomika
  • Sport
  • Cestování
  • Ženy
  • Tiscali.cz
  • Zprávy
  • Sport
  • Ženy
  • Cestování
  • Games.cz
  • Profigamers.cz
  • ZeStolu.cz
  • Osobnosti.cz
  • Karaoketexty.cz
  • Úschovna.cz
  • Nedd.cz
  • Moulík.cz
  • Fights.cz
  • Dokina.cz
  • CZhity.cz
  • Našepeníze.cz
  • StartupInsider.cz

Přejít na výpis diskuzí

Boskovice, doktor Ticho a ti druzí

2.6.2026  | Helena Kalendová
žádný komentář
Vlákna Doporučené Podle času S mojí účastí (0)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

Mohlo by vás zajímat

Válka na Ukrajině
Kuriozity
Fotbal
Úmrtí
Dějiny a fakta

Doporučené články

• UFC před Bílým domem má trhat rekordy. Trump tvrdí, že takový večer svět sportu ještě neviděl
  • Houby mohou vyřešit jeden z největších problémů kolonizace Marsu
  • Stalloneho nástupce je ve formě. Centineo dříve bral drogy a denně pil, teď bude hrát nového Ramba
  • Nedělejte zbytečné chyby: Windows 11 se umí opravit sám, ale vy mu v tom nevědomky bráníte
  • „Hrajme tuhle hru ve dvou.“ Ruský expert nechce válčit na bojišti, ale srovnat Ukrajinu se zemí
  • Když nezápasí Češi, německé turnaje nesleduju, přiznává populární bijec z Oktagonu
  • Český fotbalový reprezentant promluvil o konci ve Spartě. To se mu ještě nestalo
  • Bojoval v UFC i KSW, stál proti Pudzianowskému. MMA zápasník Jay Silva zemřel ve 45 letech
  • Pereirův trenér viděl Topuriu mlátit do lap a pak řekl dvě věty: Je to děsivé. Gaethje má problém
  • Kapslové hotely dobývají Evropu. Přespíte v nich za pár stovek a zájem raketově roste
  • Souboj ženy proti muži začal polibkem na vážení a skončil škrcením na žíněnce
  • Tátovi bylo 78, když mi v nemocnici pošeptal jednu větu. Vše, co jsem o mámě celý život věděla, byla lež
  • Za rok jsem zhubla 35 kilo a manžel mě opustil. Důvod mi řekl až u rozvodu
  • Falešné výzvy k zaplacení pokuty za rychlost: Podvodníci zneužívají strach řidičů a posílají tisíce SMS
  • Manžel mi po 8 letech řekl: buď pes, nebo já. Ještě ten večer jsem mu sbalila kufry
  • Synovi je 16 a odmítl jít do práce na brigádu. Důvod, který mi řekl, mě dorazil
  • Topuria vidí Usyka v UFC. Stačí jedna věc a mohl by tam dominovat, tvrdí šampion lehké váhy
  • Kapitán nároďáku Krejčí na odchodu. V Premier League jde na dračku
  • Stěžejní ropovod z Ruska do Evropy zapálili Ukrajinci 1 200 km od hranic. Kreml začal hned vyhrožovat
  • Důchodci v Česku mohou brát 250 Kč na téhle pozici na hodinu při 4hodinové směně. Většina lidí to stejně nechce dělat

O kom se mluví - Osobnosti.cz

• Andrej Babiš
  • Petr Pavel
  • Hana Zagorová
  • Kazma Kazmitch
  • Kim Kardashian
  • Karlos Vémola
  • Marek Ztracený

Tiscali.cz | Zprávy | Sport | Ženy | Cestování | Games.cz | Profigamers.cz | ZeStolu.cz | Osobnosti.cz | Karaoketexty.cz | Úschovna.cz | Nedd.cz | Moulík.cz | Fights.cz | Dokina.cz | CZhity.cz | Našepeníze.cz | Srovnám.cz | StartupInsider.cz

Nejčtenější články

Květina, která přežije i tropické vedro. Balkon s ní pokvete až do prvních mrazů

Květina, která přežije i tropické vedro. Balkon s ní pokvete až do prvních mrazů

Stačí dát hřebíček ke dveřím. Nenápadný trik může pomoci s problémem, který trápí mnoho domácností

Stačí dát hřebíček ke dveřím. Nenápadný trik může pomoci s problémem, který trápí mnoho domácností

Krásnější než levandule a komáři ji nesnášejí. Tato nenápadná trvalka dobývá české zahrady

Krásnější než levandule a komáři ji nesnášejí. Tato nenápadná trvalka dobývá české zahrady

Horoskop pro všechna znamení od 1. do 7. června: Nastává čas uzavírat kapitoly a uvolnit místo novým začátkům

Horoskop pro všechna znamení od 1. do 7. června: Nastává čas uzavírat kapitoly a uvolnit místo novým začátkům

Krach manželství a rozvod Ondřeje Brzobohatého: Kamarád naznačil bolestný pravý důvod

Krach manželství a rozvod Ondřeje Brzobohatého: Kamarád naznačil bolestný pravý důvod

Nejnovější články

Obří exploze rakety Jeffa Bezose. Ambiciózní plán návratu na Měsíc dostal tvrdý úder

Obří exploze rakety Jeffa Bezose. Ambiciózní plán návratu na Měsíc dostal tvrdý úder

Lidé dnes mají více volného času než dřív, přesto věčně nestíhají

Lidé dnes mají více volného času než dřív, přesto věčně nestíhají

Ruská vláda na půl roku zakázala vývoz leteckého paliva

Ruská vláda na půl roku zakázala vývoz leteckého paliva

Lunární horoskop na úterý 2. června: To, co vás rozčílí, může odhalit důležitou pravdu

Lunární horoskop na úterý 2. června: To, co vás rozčílí, může odhalit důležitou pravdu

ČEZ může začít s vyčleněním nové společnosti zaměřené na distribuci a obchod

ČEZ může začít s vyčleněním nové společnosti zaměřené na distribuci a obchod

O nás

• Kdo jsme
  • Kontaktujte nás
  • Inzerujte s námi
  • Technická podpora
  • Cookies
  • Osobní údaje
  • Etický kodex

Tiscali.cz je český zpravodajský portál, na kterém najdete zprávy z domova a ze světa, sport, finance nebo servis s předpovědí počasí. Mezi oblíbené služby patří i e-mail zdarma.

© 2026 Tiscali.cz | TISCALI MEDIA, a.s. | Člen skupiny DIGNITY, s.r.o. | Kontakt | O nás | Kodex