Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Důležité je meritum právního sporu. Co vlastně chce pan Babiš žalovat? 

    Že je evidován jako důvěrník je fakticky doložitelné, takže žalovat evidenci samotnou je z jeho strany naivní a hloupé. Oprávněnost a věcné naplnění statusu důvěrníka už je věc jiná. Sám jsem dobu důvěrníků nezažil a neumím posoudit, pod jakým tlakem tito lidé před podpisem vázacího aktu byli. Proto neodsuzuji. Sám fakt, že je někdo někde zapsaný ještě, podle mě, člověka nediskriminuje. Mnozí kritici možná mají jen štěstí, že je někdo do nějakého seznamu nezapsal.

    Hlavní je co dělal posledních 33 let. Nová doba už má své ověřené darebáky. 


  • Innalillahi wainna ilaihi rojiun

    Allahhummaghfir laha warhamha 

    wa'aafihi wa'fu anha... ! ! !

    • Pokud pisatel ovládá uvedený jazyk, tak klobouk dolů. Protože dávná moudrost praví "Kolik jazyků znáš, tolikrát jsi člověkem." Otázku ovšem je kolik čtenářů tohoto sdělení tomu rozumí. bylo by proto vhodné uvést zde český překlad.

    • Tak se nám zase ozývá dámské přirození...

      • Jako pod nickem  "milsedlak"?

  • Nechápu, proč se tomu nařčení Babiš brání. Ať už je to pravda, nebo lež, měl by to využít v reklamní kampani. Vždyť polovina aparátčíků byla ve straně nebo jí aspoň přisluhovala. Kočárník, Tlustý, Klaus coby kandidát , svazák Nečas, politruk Topolánek, Lidovec a přisluhovač KSČ Kalousek a nekonečná řada dalších. Korunu tomu dává vnucovaný kandidát na Prezidenta Pavel, bývalý Komunista a přísahal Varšavské Smlouvě. 

    Je úplně jedno kdo byl kým v minulosti, HLAVNĚ MUSÍ DNESKA KAŽDÝ TAKOVÝ ZUŘIVĚ ŘVÁT DO TV KAMER O BOJI ZA DEMOGRACYJY A PROTI RUSKU. Potom i kdyby dělali kotelníky v krematoriu v Osvětimi, vše jim bude odpuštěno.😯

  • Doufám, že se soudci nenechají od kobliháře podplatit a ani se nezaleknou jeho výhrůžkám...

    Že bude verdikt jednoznačný = agent StB s krycím jménem Bureš...

    • alicia1

      Doufas marne, 'protoze nejsme jako oni', naopak jsme jeste lepsi. Za dva rocky uvidis jeho rozsklebeny ksicht viset v kazde kancelari a skolni tride a porad se bude soudit. Jeden z piliru ceske spolecnosti o ktery by si normalni clovek neoprel ani kolo.

      https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/andrej-babis-soud-slovensko-stb.A180213_132429_zahranicni_ert

    • Byl ten agent Bureš osobně u soudu? Tam se asi bojí, protože by si o tam hned nechali

      • No jasně že nebyl...

        Svému rodnému Slovensku se obloukem vyhýbá...

        Pročpak asi...?🤔

      • alicia1

        Bures nema nejmensi duvod se bat soudu v Cesku. Pred jinymi EU soudy by z neho padaly trochu jine koblihy a klepal by se strachem. Kral Jan Lucembursky (Bitva u Krescaku, 1364) "Toho bohda nebude, aby cesky kral z boje utikal".

        Andrej Pressburgsky (2022) Toho bohda nebude, abych JA se ceskych soudu bal. Andrej Pressburgsky(2018) "Nikdy neodstoupím, nikdy. Ať si to všichni zapamatují. Nikdy".

        Andrej Pressburgsky(2024) Ja jsem nejlepsi prezident ceskej republiky.????? S nejvyssi pravdepodobnosti se tak muze stat. Doba je prizniva pro ruzne scharlatany, prodavace deste a ruzovych snu. Babis sam prece v r.2017 napsal a vydal svuj vlastni snar, "O cem snim, kdyz nahodou spim". Na sny je na slovo vzaty odbornik, kteremu skoro kazda babiska uveri.

    • kocourXL

      A koho to v dnešní době zajímá,kdo byl komunista,kdo estébák.Za
      komunistů kdo něco chtěl musel vstoupit do KSČM a kolikrát o tom ani lidi nevěděli,že
      podepsali spolupráci s STB.Já osobně jsem byl donucen vstoupit do
      SSM,protože kdo nevstoupil,nenechali ho ani vyučit.Bratr na vojně u pohraniční
      stráže musel také podepsat spolupráci s nějakým agentem a kdo ví jestli to
      někde není v evidenci a když se to bude hodit tak to nějaký moralista
      vytáhne jako na Babiše.Taková byla doba a kdo to zažil ví jak to chodilo.

      • Ne všichni byli křivý ,že se nemohli rovně vychca.! Kdyby to byl udavač z 3. říše to by bylo řevu!Byl to šmejd   a zůstane jím až do konce života. A výraz, že nevěděli o spolupráci s stBje vrchol naivity a nebo blbosti!Vy jste byli pěkná  bolševická familie, bratr u zločinců na hranicích a tady lžeš ,že jsi musel vstoupit do  SSM!Je to prach obyčejná lež ,že by tě nenechali vyučit! Tu dobu jsem zažil, takže tyto polopravdy a smyšlenky si nech pro někoho kdo v té době nežil.

        • alicia1

          Jasne, ze rodina toho magora byla bolsevicka, kdyz jeho brachu "donutili" slouzit u PS. K utvarum Pohranicni Straze neboli Psohlavcum se dostali jenom ti kteri byli uz v civilu prokadrovani a pochazeli z politicky uvedomelych rodin. Hlidat hranice nemohli prece  kluci, kteri by pri prvni prilezitosti hodili samopal do krovi a prelezli draty na druhou stranu.

      • alicia1

        Zajima to ty kteri byli nuceni, ale nenechali se donutit.

        Jo, byla takova doba a ted je doba takova, ze ti co tak narikaji, ze byli "donuceni", tlaci jednoho z tech co kdysi donucovali na Hrad a vubec jim to nevadi, jen kdyz pece dobre donucovaci koblihy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit