Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No to zase někdo objevil ameriku. Myslíte si, že do pomletého masa v těchto "gurmánských centrech" někdo dává drahé argentinské hovězí pěstované v kvalitě BIO ? By jste se divili co se dá sníst.
  • V článku se píše : " Možnost zákazu dovozu Česko podle mluvčího veterinářů Petra Pejchala nemá. "Jelikož se jedná o harmonizovaný dovoz, pro který podmínky stanovila EU".
    To znamená, že v Česku budeme žrát to co nám řekne EU i kdyby to byly výkaly ?
    A my proti tomu nic nezmůžeme ? Takovou EU si strčte do pr.....le. TO JSME PROTEKTORÁT ČI CO ?
  • mek donald *11* *1* a jak si ty prasata co to žerou v mekačích čvachtaji :-)
  • A ty co se na těch polích a masokombinátech a všech potravinových závodech dřou by jistě zajímalo jak hladovějící netáhla zaplatí, nebo jak přispějou svou rukou k dílu.... rozdávat z cizího by uměl každej *11* *12* *16*
  • Brasilie a Argentina patří k dodavatelům nejkvalitnějšího hovězího masa na světě,není tedy nutné psát takové pitominy jako zde.Maso takové kvality u nás stejně neseženete,tak si kupujte i na dále" českou krávu" kterou čím déle vaříte,tím je tvrdší.Nebo také pan Polhreit opéká výbornou naši kvalitu v TV programech?
  • Hladovějící obyvatele Země by jistě zajímala statistika celkové výroby potravin a kolik se jich vyhodí, zlikviduje pro různé nedostatky a neprodejnost.

    Celkově to budí dojem, že potravin se vyrobí na světě tolik, že by se každý mohl denně nacpat k prasknutí - maso, mléko, máslo a samozřejmě obilí.

    Když uvážíme, na jak ohromných výměrách té nejlepší orné půdy se pěstuje naprosto zbytečný tabák či leží ladem, je nynější uspořádání světa absurdní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit