Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V článku se píše : " Možnost zákazu dovozu Česko podle mluvčího veterinářů Petra Pejchala nemá. "Jelikož se jedná o harmonizovaný dovoz, pro který podmínky stanovila EU".
    To znamená, že v Česku budeme žrát to co nám řekne EU i kdyby to byly výkaly ?
    A my proti tomu nic nezmůžeme ? Takovou EU si strčte do pr.....le. TO JSME PROTEKTORÁT ČI CO ?
  • mek donald *11* *1* a jak si ty prasata co to žerou v mekačích čvachtaji :-)
    • No to zase někdo objevil ameriku. Myslíte si, že do pomletého masa v těchto "gurmánských centrech" někdo dává drahé argentinské hovězí pěstované v kvalitě BIO ? By jste se divili co se dá sníst.
  • Brasilie a Argentina patří k dodavatelům nejkvalitnějšího hovězího masa na světě,není tedy nutné psát takové pitominy jako zde.Maso takové kvality u nás stejně neseženete,tak si kupujte i na dále" českou krávu" kterou čím déle vaříte,tím je tvrdší.Nebo také pan Polhreit opéká výbornou naši kvalitu v TV programech?
  • Hladovějící obyvatele Země by jistě zajímala statistika celkové výroby potravin a kolik se jich vyhodí, zlikviduje pro různé nedostatky a neprodejnost.

    Celkově to budí dojem, že potravin se vyrobí na světě tolik, že by se každý mohl denně nacpat k prasknutí - maso, mléko, máslo a samozřejmě obilí.

    Když uvážíme, na jak ohromných výměrách té nejlepší orné půdy se pěstuje naprosto zbytečný tabák či leží ladem, je nynější uspořádání světa absurdní.
    • A ty co se na těch polích a masokombinátech a všech potravinových závodech dřou by jistě zajímalo jak hladovějící netáhla zaplatí, nebo jak přispějou svou rukou k dílu.... rozdávat z cizího by uměl každej *11* *12* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit