Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Breivik má obdivovatele, jak je vidět, pod jménem "REVOLUCE". V Česku to žádní svazáci nerozkrádají, ale pořádní usedlí tátové od rodin, kteří sami mají málo a potřebují čím dál víc. Je vidět, že na rozkrádání Norové nebyli žádní kabrňáci jako Kalousek a spol. Stostové a nezávislí se naučili krást v malé politice a to jim bylo málo, proto šli do velké politiky pod Kalouskova křídla. "REVOLUCE" zapomíná, že v Česku (ne v Norsku), bylo soudně připuštěno, že politik může lhát voličům (John), z čehož plynou i krádeže občanům, což planovaly veverky (VV). ODS jen tomu přilhlíží, ale chce z toho koláče mít pořádný kus. Naši občané budou plakat s žebráckou mošnou a holí, pokud se neprobudí. A takové zloděje-pitomce v politice by měli ošetřit dřevěnou mastí na zádech.
  • Jakýkoliv člověk, který spáchá takovýto zločin, patří za mříže. Doufám, že Norové mají alespoň tolik zdravého rozumu, že pokud se prokáže, že pachatel je vyšinutý, zavřou ho nadosmrti do léčebny. Bez možnosti ji opustit. Upřímně - duševně zdravý člověk asi nemůže jen tak střílet do dětí a mládeže - i když jsou občas na ránu.
    Doufám, že tento případ bude dostatečným důvodem pro všechny lidi, aby se zamysleli, kam je možné s humanitou dojít. Lidé musí mít dostatečný důvod chovat se slušně a správně. Když jim v podstatě nehrozí žádný postih, chovají se jako zvěř. Zvířátka promiňte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit