Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.rozhlas.cz/plus/proaproti/_zprava/vstupovali-jsme-do-jine-eurozony-dnes-je-mnohem-nebezpecnejsi-tvrdi-poslanec-skopecek--1750324
  • ,,Téměř polovina podniků působících v britském potravinářském sektoru tvrdí, že jejich pracovníci pocházející z Evropské unie uvažují o odchodu kvůli nejistotě kolem brexitu"

    To je ale blbost - pracovníci z EU do Británie nepřišli kvůli jistotě nebo nejistotě ale kvůli penězům a pokud jim Britové budou dostatečně platit, tak tam budou navzdory všem kecům o nejistotě pracovat dál. Jistotu zaměstnání neměli ani před Brexitem:-)

    Zase další článek, který se úporně leč nepravdivě snaží vylíčit jakou chybou pro Británii bylo opustit EU.

    Další propagandistické body by článek mohl sklidit za název, kde jsou spojeny do jedné věty dvě naprosto si odporující slova: Práce a imigranti.Je zřejmé, že v dnešní době má slovo imigrant díky EU naprosto konkrétní definici, která s lidmi, kteří v Británii pracují nemá vůbec nic společného. Je s podivem, že z mainstreamu nejsou k dispozici údaje o tom, kolik procent islámských migrantů pracuje - je zřejmé, že i při desetinásobném nadhodnoceni by to bylo stále zanedbatelné množstvi.
  • špíny anglické naučte se konečně pracovat sami, po staletí jste jenom parazitovali na jiných zemích to samé USA což je vlastně separatistická anglie
  • v přístavu Calais stojí černí dříči frontu, aby mohli v Británii tvrdě pracovat !
  • imigrant je zavedeným termínem pro vychcané vyžírky z gumových člunů. Ti kteří přicházejí do EU parazitovat na systému a zejména se štítit práce. Do Britanie možná míří pracovníci a podobně. Ale nelze dávat do jednoho pytle vyhlášeného parazita a evropana. To si snad nikdo Z EU nezaslouží. A zejména imigrant nebude nikdy nikomu chybět, je tady nežádoucí a když je vyfičen je to vždy převeliký úspěch.
  • Na co sáhnou, to pokazí. Řecko, Ukrajina, migrační krize, Arabské jaro....Jsou hloupí nebo navedení?Ony se ty politické i mediální rádobyelity na celém světě pořád diví, že jim lidi věří stále míň a míň. Ale jak by to mohlo být jinak?
    Pojďme si to vzít pro oživení paměti pěkně po bodech:
    1. Podpora Arabského jaro a naivní blouznění, že Arabové strašně touží po demokracii.
    2. Amatérské řešení řecké ekonomické krize, v rámci kterého měly být ochráněny v prvé řadě německé banky. Půjčování další a dalších peněz přece nemůže pomoci žádnému dlužníkovi.
    3. Mimořádně nebezpečná podpora při svržení Kaddáfího a faktické uvržení Libye do chaosu a náruče Islámského státu. Nemluvě o tom, že ochromená Libye ztratila schopnost bránit návalu uprchlíků směřujících do Evropy.
    4. Snaha o svržení Asada, byť bylo zřejmé, že na jeho místo skutečně nenastoupí žádný demokrat západního střihu
    5. Vmanévrování Ukrajiny do situace, kdy si musela vybrat mezi Ruskem a Západem, Idiotské doufání, že oligarcha Porošenko přivede zemi do ráje. Po třech letech magazín Der Spiegel konstatuje, že Ukrajina je v loji. Přitom právě Spiegel a další mediální mainstream kroky Západu bezvýhradně podporoval.
    6. A na závěr trestuhodné nezvládnutí migrační krize, při kterém se západní politické elity zmohly jen na sluníčkářské blábolení o lidských právech a "evropských hodnotách".
    Přitom ve všech šesti výše zmíněných případech bylo poměrně snadné předvídat výsledek. Bylo to jasné Provazníkovi a většině z vás, jenom Merkelové, Obamovi, Junckerovi a jejich podržtaškám v ČR i jinde bohužel ne.
    Otázkou zůstává, jestli příslušníci tzv. elit jednají z hlouposti či záměrně. Na to, ať si každý opoví sám....
  • No jo, kam sám čert nemůže, tam nastrčí babu, v daném případě Theresu May, Takže Angláni budou mít tu vysněnou splended isolation. Neměli by spíš nakopat tu Teresu on her bum? *1*
    • Brexit je záchrana Británie proti nesmyslným nařízením a nápadům EK.
      Ty mamlasové v EK by nejraději udělali i normu na Londýnskou mlhu
      • A oni v té EK nejsou také mamlasové z GB?
        • A nějaký z čr?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit